bugün
- m r e r e c t o10
- larisalisa8
- uludağ sözlük discord grubu5
- cayır cayır yanan kız11
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- timsah4
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- satranç haram yasaklansın17
- afganistan islam emirliği2
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- dul kalmak4
- suca suruklenen cocuk6
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak3
- en klas salgı3
- güzel bir kadını terk etmek3
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- gir içime hünharca12
- bankamatiğin para beğenmemesi2
- park sorunu6
- yazın terli memeleri öpmek3
- anın görüntüsü21
- iki parmakla sümkürme3
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- arkadaşlar bakar mısınız9
- amerika birleşik devletleri4
- mithat paşa2
- asidik bir cehennem3
- mihri belli2
- dogukan xd'yi bı güzel yumruklamak2
- onlyfans4
- beyazsemsiyeliyabanci48
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- ilk buluşmada yanaklarını trompetçi gibi şişirmek2
- kemal kılıçdaroğlu21
- muşlettin amca2
- başbirader2
- müzik haramdır5
- tampon takan erkek2
- cinsel niyetleri komik duruma düşürmek2
- türkiye17
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi4
- saraca2
- faik öztrak5
- cahil halk bilimi2
- dövüş ustası olmanın silaha karşı işe yaramaması2
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- kemal kılıçdaroğlu'nun chp grup toplantısı2
yeni albümü çıkınca tekrar aklımıza düşen sarkıcı özlemişiz efendim kendisini.
yavaş yavaş parçasıyla tanımış olduğum çok güzel sesi olan şarkıcı.
http://www.youtube.com/watch?v=I-HCKRKBfPw
http://www.youtube.com/watch?v=I-HCKRKBfPw
deniz yıldızı dizisinin sonradan olma baş karakterlerinden biri.
demire aşık. demirde ona. ama demir ona inanmıyor. onun aykutu sevdiğini sanıyor. aslında aykut da ona aşık oldu. aykutu da pelin seviyor. pelin daha önce demire aşıktı. ondan önce de melih e. melih banuya aşık. banu da melihe aşık. ancak melih arzuyla evli. arzu melih i seviyor. melih daha önce pelinle çıkmıştı. o zaman banu da ozan la çıkıyordu. ama melih le aldatıyordu. bir de özgür var. eskiden mehveş le çıkıyordu. şimdi ayrılar özgür menajeriyle çıkacak kısmetse.
evet. izliyorum.
demire aşık. demirde ona. ama demir ona inanmıyor. onun aykutu sevdiğini sanıyor. aslında aykut da ona aşık oldu. aykutu da pelin seviyor. pelin daha önce demire aşıktı. ondan önce de melih e. melih banuya aşık. banu da melihe aşık. ancak melih arzuyla evli. arzu melih i seviyor. melih daha önce pelinle çıkmıştı. o zaman banu da ozan la çıkıyordu. ama melih le aldatıyordu. bir de özgür var. eskiden mehveş le çıkıyordu. şimdi ayrılar özgür menajeriyle çıkacak kısmetse.
evet. izliyorum.
büyü' dür diyolar. rivayete göre bir dönem bazı kız babaları tarafından kızlarına, insanı büyüleyecek kadar güzel olmak zorunda kalsın diye verilen bir isimmiş. zamanla bu babalar en güzel atlara binip uzaklara gitmişler, bu gelenekte unutulmuş.
(bkz: tırı vırı şeyler)
(bkz: tırı vırı şeyler)
güya bir arkadaşın adıdır. ama sanaldır. eh büyü de sanaldır. görünmez ama kendi alanında gerçektir.
son entrysini 3 yıl önce giren dördüncü nesil yazar.
Çok nadir duyulan harika ve özel kız ismidir.
büyü ve sihir anlamlarına gelen kelimedir.
Çok kullanılan bir kız ismidir.
Eski zamanlarda büyü anlamına gelen kelime .
en çok gözlerdedir. görebilene...
o hayat benim efsun aklıma geliyor nedense...
çok sevdiğim isimdi. ama dizinin birinde piç edildi.
definecilerin yaka silktiği mesele.
efsunu bozmazsan alamazsın, gezdirip dururlar gömüyü. bulman da çok zor. he ola ki buldun, ilk fırsatta korkuturlar, uslanmazsan canına kast ederler.
bir arkadaşım anlatmıştı,
yıkık dökük bir yapının içinde, yaklaştıkça içeride hareketlenmeler başlamış, bizimki de seslenmiş "ulan öyle ya da böyle alıcam senden bunu boşuna uğraşma" diye. o an bir zelzele oldu, yer yerinden oynadı, dışarı attım kendimi hiçbir şey yok, tekrar içeri girdiğimde üstüme masa büyüklüğünde duvar yıkılırken kendimi tekrardan dışarı zor attım diyor.
tabi bu ufak bir olay. neler neler duyuyoruz.
unutmadan, bunlar "20 tane kurt üstüme geliyor, elimde son fişek, baktım kocaman bi kaya var, bi sıktım kayaya seken bilyelerle yirmisini birden yığdım, alayı patates oldu bilaaaader" gibisinden avcı hikayelerine benzemez...
efsunu bozmazsan alamazsın, gezdirip dururlar gömüyü. bulman da çok zor. he ola ki buldun, ilk fırsatta korkuturlar, uslanmazsan canına kast ederler.
bir arkadaşım anlatmıştı,
yıkık dökük bir yapının içinde, yaklaştıkça içeride hareketlenmeler başlamış, bizimki de seslenmiş "ulan öyle ya da böyle alıcam senden bunu boşuna uğraşma" diye. o an bir zelzele oldu, yer yerinden oynadı, dışarı attım kendimi hiçbir şey yok, tekrar içeri girdiğimde üstüme masa büyüklüğünde duvar yıkılırken kendimi tekrardan dışarı zor attım diyor.
tabi bu ufak bir olay. neler neler duyuyoruz.
unutmadan, bunlar "20 tane kurt üstüme geliyor, elimde son fişek, baktım kocaman bi kaya var, bi sıktım kayaya seken bilyelerle yirmisini birden yığdım, alayı patates oldu bilaaaader" gibisinden avcı hikayelerine benzemez...
Bir çeşit büyülerden anlamında olan söz.
Kızım... Öyle güzel yakıştı ki ismine. O efsunlu olmasaydı, annelik sıfatı yakışmazdı bana.
güncel Önemli Başlıklar