bugün

sözlüğe hoş gelmiş 5.nesil yazar.
başlığı okuyunca aklıma bir mümin sekman kitabı olan (bkz: limitsizsiniz) geldi.meğerse hoşgelmiş yeni bir yazarmış.
sağlam yazan yazar takip içinde koşuyoruz arkadan yetişebilene aşk olsun.

(#4660375)
baskılara karşı dik durabilen sağlam yazar.
#4676071 no'lu entry'siyle yaran yazar.
#4681340 nolu entry'siyle şahsıma çok fena giydirmiş nesildaş yazar kardeşim. gözlerinden öpüyorum kendisini.*
piç yazar.

(bkz: bir iltifat olarak piç)
göte göt diyen yazar.
nokta atisli yazar.
götmüş.
kanımca şu an itibariyle libidosu tavan yapmış yazar.
kalitesiz sözlük şeysi diyebileceğimiz bişey. ona buna saldırarak prim yapmaya çalışıyor. o da oturduğu yerden kıs kıs gülüp sözlüğü birbirine kattım yiyin birbirinizi edalarıyla oturup bizi izleyecek bundan eminim. bari susup önemsemeyelim ki o da yazdıklarının kale bile alınmadığını, zırvalarıyla sözlüğü işgal ettiğini anlasın.
çok sevimli yazar. yalarım.
cok ozledim, cok uzun zaman oldu, hatirlayabilir miyim bilmiyorum ama gorunce boynuna sarilicam * .

ışıl ışıl bir insan. *
(#5452977) ve (#5452949) numaralı entrylerde de görebileceğiniz gibi kendisini hedef göstermekten çekinmeyen, cesur, gözü kara, cevval yazar.** *
vatana millete yararlı olamayan, 70 küsur milyonluk türkiyede kalabalığa karışacak bir beyin.
Bir entry'de bir zamanların çaylaklarının yazdığı ustalamış entry'ler. Oldukça şöhret edilmiş bir başlık.
uludağ modernin müdavimlerinden.
gene bekleriz.
edit: çaylak olmuş ama teklif geçerlidir.
sinirlenerek insan olduğunu bizlere kanıtlayan eleman.
(bkz: kedidir o kedi)
(bkz: çaylaksınız)*
(bkz: çaylak yazar) geçmiş olsun yazarı.
(bkz: beşinci nesil çaylak)*

özel not: teşekkürler moderasyon...
uludağ sözlüğe güvenimi arttıran çaylak.biraz daha burda kalayım.
genelde açtığı pardon sıçtığı başlıkları saçma sapan olan, girdiği entrylerinde cinsellik ve saçmalığı bir arada barındırmaya çalışan yazar. tanımam etmem, ama bugüne kadarki izlenimlerim bunlar.

edit: çaylakmış, sevindim yaa. *
bir insani yanlis anlama ihtimali uzerine yaptigimiz deney sonucu çikilopum olmus yazardir.

ve yine diyorum; giciktir. *
© copyright 2005 - 2026