bugün
- azrail gelse ona ne derdiniz8
- ümmetçilerin apo sevgisi6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- hangi üye hangisiydi hepsi karıştı6
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- bana onu sormayin6
- ayran fetişisti3
- sakal erkeğin peçesidir2
- g'i l d'e d l'i l y6
- özgür özel14
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- silinen hesap 0145677
- insan sevmemek7
- arkadaşlar zall gitti3
- turhan çömez2
- 12 ağustos 20263
- yunus bülbül2
- gammazlık3
- aç karnına kahve içmek6
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- gratisin içini merak etmek10
- diamond bey dönsün kampanyası2
- arabada sigara içilir mi6
- kavganız bittiyse artık bilgi içeriği girelim3
- uludağ sözlük te kaç hesabınız var4
- kaçan kovalanır mı sizce4
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- martılara simit atmak2
- köfteci yusuf2
- sözlükte küfür eden insanlar3
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak5
- eline krem süren erkek6
- yapay zekadan akıl almak6
- özlü sözler2
- fake yazarların sanki biraz daha iyi yazması3
- iş yerinde dikkat edilmesi gereken tipler4
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması3
- çerçeve yasa24
- polonya2
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı6
- yani kısaca deriz ki5
- sebahattin şirin16
- renault 96
- robot moderatör2
- ciddi ilişki yaşayamamak5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek10
- admin kardeş2
- diamond bosphorus2
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- atatürk ün gençliğe hitabesi3
(bkz: kara efe)
sıkı bir rakı sever olarak, bu özel rakı hakkında bir şeyler yazmadan olmaz.
- tekirdağ no:10
- tekirdağ altın serisi
- tekirdağ kavrulmuş anason
- yeni rakı ala
- yeni rakı ustaların karışımı
- kulüp rakı
- sarı zeybek rakı
- altınbaş rakı
gibi en özel rakıları zaman zaman tatma fırsatım oldu. efe 5 yıllık haricinde bir çoğunu denemişimdir. burgaz, beyoğlu, izmir vs gibi rakıları rakıdan saymıyorum.
kulüp, altınbaş ve sarı zeybek gibi rakıların içimi sert ama keyifliyken, no:10, altın serisi, ala gibi rakıların içimi nispeten daha yumuşak ve bünyeyi yormuyor.
bu kadar özel rakının içinde denemediğim tek bir rakı kalmıştı (bkz: efe 3 distile)
geçtiğimiz pazar günü sarıyer'in kuzey taraflarında bir mekana oturduk. siparişlerimiz verildikten sonra ortaya standart bir büyük istedik. fakat şişenin kapak kısmında bir enteresanlık vardı. olması gereken lacivert folyo sökülüp, şeffaf bir ambalaj ile sarılmıştı. ben garsona bu rakı sahte dedim ve bize tekelden rakı alıp, alamayacağını sordum. bunun peşine;
- abi zaten tekelden alıyoruz. ben içiyorum bundan bir şey olmuyor.
+ tamam kardeşim rakı içmek istemiyoruz biz.
- abi kara efe var (3 distile) size ondan vereyim?
+ şişeyi getir bakalım.
neyse şişe geldi ve arkadaşlarla inceledikten sonra problem olmadığı konusunda hem fikir olduk. kadehler doldu ve ilk yudumlar alındı. masada oturan üç kişide rakıyı haftada en aşağı beş kez içen adamlar. ama daha önce kimse kara efe'yi tatmamış. hepimiz birbirimize baktık ve "şahaneymiş yaa" dedik.
kulüp rakının sert mizacı, no:10'un naifliği harmanlanıp, ortaya bu rakı çıkmış resmen. rengi çok hafif sarımtırak. içimi şerbet gibi inanın. bir şişe rakıyı afiyetle içtik ve evlere dağıldık. ne üstümde bir ağırlık var, ne de başımda bir ağrı. tüm rakı sever güzel insanlara nacizane tavsiyemdir.
tanım: kolay içimli, pek de ucuz olmayan rakı.
- tekirdağ no:10
- tekirdağ altın serisi
- tekirdağ kavrulmuş anason
- yeni rakı ala
- yeni rakı ustaların karışımı
- kulüp rakı
- sarı zeybek rakı
- altınbaş rakı
gibi en özel rakıları zaman zaman tatma fırsatım oldu. efe 5 yıllık haricinde bir çoğunu denemişimdir. burgaz, beyoğlu, izmir vs gibi rakıları rakıdan saymıyorum.
kulüp, altınbaş ve sarı zeybek gibi rakıların içimi sert ama keyifliyken, no:10, altın serisi, ala gibi rakıların içimi nispeten daha yumuşak ve bünyeyi yormuyor.
bu kadar özel rakının içinde denemediğim tek bir rakı kalmıştı (bkz: efe 3 distile)
geçtiğimiz pazar günü sarıyer'in kuzey taraflarında bir mekana oturduk. siparişlerimiz verildikten sonra ortaya standart bir büyük istedik. fakat şişenin kapak kısmında bir enteresanlık vardı. olması gereken lacivert folyo sökülüp, şeffaf bir ambalaj ile sarılmıştı. ben garsona bu rakı sahte dedim ve bize tekelden rakı alıp, alamayacağını sordum. bunun peşine;
- abi zaten tekelden alıyoruz. ben içiyorum bundan bir şey olmuyor.
+ tamam kardeşim rakı içmek istemiyoruz biz.
- abi kara efe var (3 distile) size ondan vereyim?
+ şişeyi getir bakalım.
neyse şişe geldi ve arkadaşlarla inceledikten sonra problem olmadığı konusunda hem fikir olduk. kadehler doldu ve ilk yudumlar alındı. masada oturan üç kişide rakıyı haftada en aşağı beş kez içen adamlar. ama daha önce kimse kara efe'yi tatmamış. hepimiz birbirimize baktık ve "şahaneymiş yaa" dedik.
kulüp rakının sert mizacı, no:10'un naifliği harmanlanıp, ortaya bu rakı çıkmış resmen. rengi çok hafif sarımtırak. içimi şerbet gibi inanın. bir şişe rakıyı afiyetle içtik ve evlere dağıldık. ne üstümde bir ağırlık var, ne de başımda bir ağrı. tüm rakı sever güzel insanlara nacizane tavsiyemdir.
tanım: kolay içimli, pek de ucuz olmayan rakı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar