bugün

emekli futbolcu oldukça sert şutları olan ancak şutları genelde dışarı çıkan bir futbolcuydu.

ayrıca Olcay Gülşen ile nişanlı.
overrated bir futbolcuydu. haliyle çabuk silindi piyasadan. doping cezasından sonra bir daha kendisine gelemedi nedense.
bi ara kocaelispor a transferi gündemdeydi. eşini ikna edememişler.
zamanında pitbull lakabıyla anılan futbolcu. izleyenler bilir, gol sevinciyle değil, sahadaki bitmek bilmeyen enerjisi ve oyun kuralları içinde hırçınlığıyla bilindiği için o lakabı almıştır.
tekniğinin zayıf olmasının yanında hızlı ve pratik bir futbolcuydu. saygıyla anıyorum kendisini.
hollanda maçlarında dünyayı turuncu gören adamdı. boru gibi şutlarının yanında süper bir hıza sahipti. sahada oldukça hırslı ve agresifti.
Kürt kızı, modacı olcay gülşen ile nişanlı olan eski futbolcu.
(bkz: özlenen futbolcular)
(bkz: gözlüklü pitbull)
galatasaray'lı olmama rağmen 'bu adam varken dünyada başka hiç bir futbolcu pitbull lakabını hak edemez' dediğim futbolcu.
istanbul'a gelip reina'da eğlenen futbolcudur. şu sikindirik tanımı sadece o turuncu gözlüklerini ve karizmatik halini anlatmak için girdim. özlemişiz lan. çocukluk-gençlik yıldızımız yaşlanmış iyice. ne yardırırdı arkadaş ya. seviyoruz seni reis.
olcay gülşen'le birlikte aids olmuş futbolcu. ne yaptılarsa artık.
juventus dendiği zaman akla gelen isimlerden biri. sıralama ise şöyledir:
1-del piero
2-trezeguet
3-edgar davids
4-zidane
şüphesiz ki en karizma futbolculardandır, kaç sporcu sahaya gözlükle çıkıyor?

sahaya gözlükle çıkan bir diğer sporcu için (bkz: amar e stoudemire)
görsel
Milan , juventus ve inter de forma giymiş hollandalı futbolcudur kendisidir. Barcelona da da top koşturmuştur. Keşke premier ligde de önemli bir takımda birkaç yıl oynamış olsaydı.

Edit: büyük takımdan kastımı anladız herhalde. Yoksa tottenham da oynadığını hatırlıyoruz elbette.
kluivert, ronaldinho, larsson, thuram ve davids'in oldugu barcelona'yi hicbir barça'ya değişmem.
Suan ıngıltere 4. Lıgde bulunan barnet'ın hem antrenor'u hemde oyuncusudur.
Yeddiden yetmise herkesin o karizmatik imajiyla gonlunde taht kurmus hizli ve teknik ortasaha oyuncusudur.
Futbolu bıraktıktan sonra ismi kocaelisporla geÇen ve tekrar futbola dönüceğini bize yaz aylarında inandırmaya Çalışan kolpa türk basını.
hatırlanmayanlar tarafından övülmeye çalışılan vasat bi pasör.
şu sıralar juventus'ta harikalar yaratmakta olan futbolcu. cm'nin son oyunu 01-02'de alınması gereken ilk adam.
Fifa 2005 te kendi adamımıza gözlük taktırma sebebi.
pes 2003 tü heralde daha ps1 i yeni almış sırf bu adam için hollanda'yı alırdım gözlükleri var şekil diye ayrı bir gücü var sanardım.
rüzgarda uçuşan saçları, özel yapım gözlükleri, milimetrik pasları ile juventus ve barcelona' ya değerli katkılar yapmış hollandalı orta saha oyuncusu. bir dönem adı kocaelispor ile de geçti ama transfer gerçekleşmedi.
© copyright 2005 - 2026