bugün

şirketlerin "yaratıcı zeka" eksikliklerini parlak elemanları vasıtasıyla gidermeyi taahhüt eden, ofis toplantılarında brain storming yapılırken, "bütün fikirlern yaratıcısı parlak çalışan" olmayı vaad eden bir şirket.

web sitelerindeki sss bölümünde şu soruya şu cevap veriliyor;

Öncesi ve sonrasını düşündüğümüzde verdiğiniz hizmet sonucu değişim yaşayan bir firma örneği verebilir misiniz?

"Biz mesaj/konsept içerikli toplantı tekliflerimizi verirken her zaman toplantıyı öyküler ve bir bütün olarak değerlendiririz. Toplantının yeri, adı, sloganı, davetiye, afişler, etkinlikler, dekor, giysiler, ikramlar vs. her şey toplantı içeriğine hizmet edecek şekilde tasarlanır. Toplantı, her zaman toplantıdan önce başlar, toplantıda mesaj tepe noktaya çıkartılır ve toplantı sonrasında da bir süre daha sürdürülür. Bizim, -Toplantı Öncesi, Toplantı ve Toplantı Sonrası- türündeki yaklaşım biçimimiz halen uygulama yaptığımız şirketlerin terminolojisine girdi ve uygulama tekliflerini bu şekilde istemeye başladılar.


Açılımı, -Ben, Sen, O & Biz, Siz, Onlar- olan BESO adlı eğitici oyunumuz bir şirketin talebi üzerine yazılmıştı. Ben=şirketi, Sen=katılımcıyı, O=ürünü, Biz=ekibi, Siz=müşterileri ve Onlar=rakipleri simgelemektedir. Genel Müdürün isteği çalışanların çalışma arkadaşlarına, şirkete, ürünlere, müşterilere ve rakiplere bakış açılarını görmek, şirket içi gözlemleyemediği problemlerin farkına varmak ve iç memnuniyeti arttırmaktı. istediğine de ulaştı. Uygulama sırasında, üretim bölümünün fazla mesailer sonucu memnuniyetsizlik yaşadıkları ve satış kadrosunun da siparişleri karşılamakta yetersiz kaldığı ortaya çıktı. Bir sonraki yıl, aynı şirketle yine çalışma yaptığımızda hem satış, hem üretimde kadro artmış ve yoğun mesailer azalmıştı. Şirket içi motivasyon artık çok daha yüksekti."
güncel Önemli Başlıklar