bugün
- trabzon büyükşehir belediyesi14
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- batıl inançlar5
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- sevgiliye hitap şekilleri6
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği3
- 6 ağustos 2026 sigara zammı3
- dopamin eksikliği2
- erkek ve çocuk reyonundan giyinmek2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı11
- renault 9 broadway12
- öğretmenlerin nöbeti5
- kola neden koşer4
- kısa boylu olmak2
- mason greenwood10
- kırmızı kaka7
- çayı şekersiz içip 10 adet baklava gömen tip2
- seksenler2
- şerif hüseyin2
- velvet hanım ile kahve içmek6
- clemence baptista5
- mikrodalgaya sucuk koymak7
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı6
- özge özpirinçci3
- süreç bittiğinde olacak 10 şey5
- teknik borç3
- koli bandına saddam bandı demek3
- güzel kızların dün sözlüğe uğramaması4
- kasetçalar dinlemiş efsanevi nesil3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı17
- tetanoz aşısı2
- sözlükte sürekli güzel vadilerin yaylak olması4
- çok enteresan solcular baksın2
- spacex roket parçasının ay'a çarpması3
- ronald mcdonald2
- erdogan'a suikast timi itirafı5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay6
- sözlükten yükselen şakşakşak sesleri2
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- erkekte bıyık çok önemli4
- yan yana susabilen arkadaşlar3
- futbol4
- evde tek başınayken sessiz konuşmak3
- pişman olacağını bile bile yapma2
- sturm graz5
- fenerbahçe5
- ölünce tekrar deneyin yazısı görmek2
- erdoğan ın dünya lideri olması4
şirketlerin "yaratıcı zeka" eksikliklerini parlak elemanları vasıtasıyla gidermeyi taahhüt eden, ofis toplantılarında brain storming yapılırken, "bütün fikirlern yaratıcısı parlak çalışan" olmayı vaad eden bir şirket.
web sitelerindeki sss bölümünde şu soruya şu cevap veriliyor;
Öncesi ve sonrasını düşündüğümüzde verdiğiniz hizmet sonucu değişim yaşayan bir firma örneği verebilir misiniz?
"Biz mesaj/konsept içerikli toplantı tekliflerimizi verirken her zaman toplantıyı öyküler ve bir bütün olarak değerlendiririz. Toplantının yeri, adı, sloganı, davetiye, afişler, etkinlikler, dekor, giysiler, ikramlar vs. her şey toplantı içeriğine hizmet edecek şekilde tasarlanır. Toplantı, her zaman toplantıdan önce başlar, toplantıda mesaj tepe noktaya çıkartılır ve toplantı sonrasında da bir süre daha sürdürülür. Bizim, -Toplantı Öncesi, Toplantı ve Toplantı Sonrası- türündeki yaklaşım biçimimiz halen uygulama yaptığımız şirketlerin terminolojisine girdi ve uygulama tekliflerini bu şekilde istemeye başladılar.
Açılımı, -Ben, Sen, O & Biz, Siz, Onlar- olan BESO adlı eğitici oyunumuz bir şirketin talebi üzerine yazılmıştı. Ben=şirketi, Sen=katılımcıyı, O=ürünü, Biz=ekibi, Siz=müşterileri ve Onlar=rakipleri simgelemektedir. Genel Müdürün isteği çalışanların çalışma arkadaşlarına, şirkete, ürünlere, müşterilere ve rakiplere bakış açılarını görmek, şirket içi gözlemleyemediği problemlerin farkına varmak ve iç memnuniyeti arttırmaktı. istediğine de ulaştı. Uygulama sırasında, üretim bölümünün fazla mesailer sonucu memnuniyetsizlik yaşadıkları ve satış kadrosunun da siparişleri karşılamakta yetersiz kaldığı ortaya çıktı. Bir sonraki yıl, aynı şirketle yine çalışma yaptığımızda hem satış, hem üretimde kadro artmış ve yoğun mesailer azalmıştı. Şirket içi motivasyon artık çok daha yüksekti."
web sitelerindeki sss bölümünde şu soruya şu cevap veriliyor;
Öncesi ve sonrasını düşündüğümüzde verdiğiniz hizmet sonucu değişim yaşayan bir firma örneği verebilir misiniz?
"Biz mesaj/konsept içerikli toplantı tekliflerimizi verirken her zaman toplantıyı öyküler ve bir bütün olarak değerlendiririz. Toplantının yeri, adı, sloganı, davetiye, afişler, etkinlikler, dekor, giysiler, ikramlar vs. her şey toplantı içeriğine hizmet edecek şekilde tasarlanır. Toplantı, her zaman toplantıdan önce başlar, toplantıda mesaj tepe noktaya çıkartılır ve toplantı sonrasında da bir süre daha sürdürülür. Bizim, -Toplantı Öncesi, Toplantı ve Toplantı Sonrası- türündeki yaklaşım biçimimiz halen uygulama yaptığımız şirketlerin terminolojisine girdi ve uygulama tekliflerini bu şekilde istemeye başladılar.
Açılımı, -Ben, Sen, O & Biz, Siz, Onlar- olan BESO adlı eğitici oyunumuz bir şirketin talebi üzerine yazılmıştı. Ben=şirketi, Sen=katılımcıyı, O=ürünü, Biz=ekibi, Siz=müşterileri ve Onlar=rakipleri simgelemektedir. Genel Müdürün isteği çalışanların çalışma arkadaşlarına, şirkete, ürünlere, müşterilere ve rakiplere bakış açılarını görmek, şirket içi gözlemleyemediği problemlerin farkına varmak ve iç memnuniyeti arttırmaktı. istediğine de ulaştı. Uygulama sırasında, üretim bölümünün fazla mesailer sonucu memnuniyetsizlik yaşadıkları ve satış kadrosunun da siparişleri karşılamakta yetersiz kaldığı ortaya çıktı. Bir sonraki yıl, aynı şirketle yine çalışma yaptığımızda hem satış, hem üretimde kadro artmış ve yoğun mesailer azalmıştı. Şirket içi motivasyon artık çok daha yüksekti."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar