bugün
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn12
- psikiyatristin size soğuk davranması6
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor21
- naber lan it diye mesaj atan sevgili4
- true denilen yazar18
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi10
- chp'nin hali ne olacak53
- erkeksii bayan buse4
- diyanetin abd'deki villaları15
- eyjafjallajökull denince akla gelenler3
- yılan4
- başka sözlükler heves uludağ bir tutkudur3
- barış yarkadaş6
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi2
- insanlığa katkısı olmayan üniversite mezunu4
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek13
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi16
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak8
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler16
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- babanın ölmesi3
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor12
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar7
- en iyi antidepresan9
- bira bardagi2
- sözlükte başlayan aşklar2
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı8
- bahçalarda barım var2
- bodruma yüzme havuzu inşa etmek2
- genco erkal vs ibrahim erkal2
- yeni üniversite kazanmış kız azgınlığı4
- yaz3
- abd milli futbol takımı4
- evrimdeki aşağılamaya katlanan homo sapiens3
- kötü biri olduğunu bilmek7
- yahudi madalyası almış gürcü2
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi2
- 2026 abd kanada meksika dünya kupası3
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- susma sustukça sıra sana gelecek2
- ben bu yazıyı oğluma yazdım4
- bu doru2
- üniversite okuyarak başarılı olacağına inanmak2
- zengin kaltakları2
- onlar insan değil müşteri2
- kpss nin aranmadığı memuriyetler2
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- zamandışı düşkünlüğü2
- yan gelip yatan yuzır2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
ing : çift , dubleks.
başrollerini ben stiller ve drew barrymore'un oynadıkları takdir edilesi komedi filmi. Üst komşuları olan sevimli yaşlı bir kadının bir çifti nasıl delirttiğini anlatır...
ben stiller ve drew barrymore un başrolde olduğu, çıtır çerez niyetine izlenilebilir, eğlenceli bir film.
çiftimiz, kelepir fiyatına dubleks bir ev alır amma velakin evin bir bölümünde yaşlı bir teyze vardır, onla yaşamak durumundadırlar.
teyzemiz de çatlağın teki. psikolojik deli manyak. hayatı dar ediyor bu ikisine.
karı koca el ele verip bu yaşlı teyzeyi ortadan kaldırmak için uğraşırlar. hatta kiralık katil bile tutarlar.ama yok. kadın ölmüyor bir türlü.
--- spoiler---
artık daha fazla dayanamazlar ve evden çıkarlar. evden çıktıkları ve sözleşmeyi feshettikleri gün yaşlı teyzemiz ölür...mü acaba?
meğersem yaşlı teyze, çiftimize evi veren emlakçı, ve her olayda şıp diye damlayan polis bir çeteymiş. insancıkları kandırıp kandırıp bu evi tutmalarını sağlıyorlar, sonra da yaşlı teyzenin bunalım metotlarıyla evden kaçırtıyorlar, böylece de köşeyi dönüyorlarmış.
--- spoiler---
bu arada filmin türkçe karşılığı çatı katı.
çiftimiz, kelepir fiyatına dubleks bir ev alır amma velakin evin bir bölümünde yaşlı bir teyze vardır, onla yaşamak durumundadırlar.
teyzemiz de çatlağın teki. psikolojik deli manyak. hayatı dar ediyor bu ikisine.
karı koca el ele verip bu yaşlı teyzeyi ortadan kaldırmak için uğraşırlar. hatta kiralık katil bile tutarlar.ama yok. kadın ölmüyor bir türlü.
--- spoiler---
artık daha fazla dayanamazlar ve evden çıkarlar. evden çıktıkları ve sözleşmeyi feshettikleri gün yaşlı teyzemiz ölür...mü acaba?
meğersem yaşlı teyze, çiftimize evi veren emlakçı, ve her olayda şıp diye damlayan polis bir çeteymiş. insancıkları kandırıp kandırıp bu evi tutmalarını sağlıyorlar, sonra da yaşlı teyzenin bunalım metotlarıyla evden kaçırtıyorlar, böylece de köşeyi dönüyorlarmış.
--- spoiler---
bu arada filmin türkçe karşılığı çatı katı.
ben stiller ve drew barrymore un rol aldığı 2003 yapımı komedi filmi. filmde gülmediğiniz bir sahne hemen hemen yok.
-ben özellikle, her zaman uyurken cadaloz kiracısına ve eşine yakalanan alex e (ben stiller) koptum.
-suni tenefüs sahnesi ayrıca mükemmeldi.
-hastalanmak için yaptıkları şeylerde çok komikti.
-ben özellikle, her zaman uyurken cadaloz kiracısına ve eşine yakalanan alex e (ben stiller) koptum.
-suni tenefüs sahnesi ayrıca mükemmeldi.
-hastalanmak için yaptıkları şeylerde çok komikti.
2003 yapımı komedi filmi. başrolde, içinde bulunduğu her filmde illaki bir yavudi şeysi olan ben stiller ile filmin güzel hanımkarısı Drew Barrymore oynuyor. gerçi bu kadın da göçmüş, 2003'te güzeldi ama. neyse.
bir de filmin adeta cadaloz bunağı rolünü oynayan Eileen Essell var. bu nine de başrol lan, nineyi itip kakmanın anlamı yok afişe adını koca koca yazmamışlar iblisler. neyse 2015'de ölmüş zaten.
ama bu kadın adeta korkusuz korkak filmindeki cadaloz ev sahibi bedia hanım (remziye fırtına) gibi bir şey. hanım diyoruz ama neresi hanımsa artık, ürkünç. bedia hanımı unutanlar varsa hatırlatmayı canıgönülden isterim, görün de gece gece ağzınızın tadı kaçsın götlük olsun. (bkz: bedia hanım) (bkz: remziye fırtına)
görsel
artık filme gelirsek, işte bunlar karı koca sahibinden'de ev arıyorlar 2+1 giriş kat lebiderya gibisinden. kadın diyor kombili olsun, adam nostalji olsun kömür sobası kuralım diyor üstünde kestane pişiririz falan ama aslında doğalgaz fiyatlarını düşünüyor biliyoruz. sadede gelirsek uygun bir ev buluyorlar fakat ev sahipleri olan nine biraz şey. işte o "şey" kısmını izlemeniz gerek daha fazla detay vermeyeyim.
filmin afişi,
görsel
filmde en sevdiğim sahne (corona günlerinde aklımdan çıkmayan, acaba bir delilik mi yapsam dedirten)
bir de filmin adeta cadaloz bunağı rolünü oynayan Eileen Essell var. bu nine de başrol lan, nineyi itip kakmanın anlamı yok afişe adını koca koca yazmamışlar iblisler. neyse 2015'de ölmüş zaten.
ama bu kadın adeta korkusuz korkak filmindeki cadaloz ev sahibi bedia hanım (remziye fırtına) gibi bir şey. hanım diyoruz ama neresi hanımsa artık, ürkünç. bedia hanımı unutanlar varsa hatırlatmayı canıgönülden isterim, görün de gece gece ağzınızın tadı kaçsın götlük olsun. (bkz: bedia hanım) (bkz: remziye fırtına)
görsel
artık filme gelirsek, işte bunlar karı koca sahibinden'de ev arıyorlar 2+1 giriş kat lebiderya gibisinden. kadın diyor kombili olsun, adam nostalji olsun kömür sobası kuralım diyor üstünde kestane pişiririz falan ama aslında doğalgaz fiyatlarını düşünüyor biliyoruz. sadede gelirsek uygun bir ev buluyorlar fakat ev sahipleri olan nine biraz şey. işte o "şey" kısmını izlemeniz gerek daha fazla detay vermeyeyim.
filmin afişi,
görsel
filmde en sevdiğim sahne (corona günlerinde aklımdan çıkmayan, acaba bir delilik mi yapsam dedirten)
güncel Önemli Başlıklar