(bkz: mal değneği).

1 örnek. Fake'in de fake'i.
Bana özelden küfür ediyor. Hanimiş bebikosu. Çok mu çıjdın çen, bu kaday mı kıjdın çenn. Çütünü mü veymediley. Çon kıjma çen.
Zavallı, korkak bir çakma klavye delikanlısı. Kudur lan nasıl kuduruyorsun bakalım. Göster abilere koca oğlan nasıl bayılıyor.
kafakoparan çaylak olunca bir anda "kara murat benim" edası ile ortaya atılıp ana avrat küfür görevini devralmış yazardır. zannedersem sözlükte bizim bilmediğimiz gizli bir iş bölümü var. birisi cezaya düşünce diğerleri hücum yeleğini giyip harp meydanına koşuyor.

hayır işin ilginci ne biliyor musun ? sabahtan beri ( saat 10.30 dan beri buradaydı ) online olan bir moderatör vardı küfürler havada uçuşmaya başlayınca hemen panele girip baktım 2 dakika sonrasında offline a dönüştü. 1 olur 2 olur 3 olur rastlantıdır der geçerim ama her seferinde aynı şey olunca insan acayip kıllanıyor vallahi billahi. bunlar böyle 3 maymunu oynuyor işten kaçıyor diye biz bir şeyler yapıyoruz sonra bizim adımız çıkıyor sözlükte anasını satayım *
(bkz: 5 dakika bekleyiniz)
Eli s*kinde ergen aktrol. Hadi canım sen sütünü iç.
yepisyeni bir yazar. bu cumartesi sabahı ayakta olmasının sebebi hiç uyumamış olmasıymış. sıkıntısı nedir acaba bilemedim.
© copyright 2005 - 2026