bugün
- işiniz gücünüz yok mu10
- gocu43
- insanları imcitmeyi havalı bir şey sanan ibneler5
- bir bela geliyor29
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek4
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- sözlüğün insanı dertlendirmesi5
- fusya semsiyeli yabanci20
- dizi izlemek4
- halil güneşli karizması4
- ilk kez böyle hissediyorum3
- gecenin şarkısı14
- bilin bakalım ben kimin fakesiyim6
- kimseyle dertleşememek4
- uludağ itiraf13
- heyt bea gocu mu5
- izmirbeyefendisi'nin şemsiyeli olması6
- uludağ sözlük evreni8
- ölümden korkuyor musunuz2
- ametist moru2
- sözlüğün en bebiş yazarı2
- bak seri eksicim sana iki çift lafım var2
- özlenen kişiyi rüyada görmek4
- ben sana ne yaptım2
- geceleri gelen acaba mal mıyım hissi4
- aşkın metafiziğinde toki kurasının önemi2
- bir erkeği kibarca reddetmenin yolları2
- bebişim diye hitap eden erkek2
- sözlüğün kırbacı5
- arkadaşlar çok kırıcısınız6
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya14
- 195 kaslı pilot14
- kendin hakkında bir entry bırak9
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- başlık silebilme yetkisi3
- apo'nun villası11
- hasan atilla uğur14
- ayakları üşüyen erkek2
- bugün sizi en mutlu eden an2
- ktç'nin şemsiyeli olması4
- gocu'nun şemsiyeli olması4
- borsa istanbul daki fon krizi5
- gammazların sanki biraz şey olması3
- arkadaşlar ben diablo oynamaya gidiyorum2
- göte giren şemsiye açılmaz3
- yahudiler vs çinliler3
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- queen feristah2
- şemşiye ne demek2
- erkekler neden evlenmek ister15
aşırı koltukaltı, el ve ayak terlemesine karşı etkili bir duruş sergileyen ürün.
yaklaşık iki yıldır tereson kullanıcısı olan ben, koltukaltı teri nedir unuttum. fakat yazın gelmesiyle skotlarımı kontrol ettiğimde tereson un tükenmiş olduğunu gördüm. bi telaş eczaneye gittim. fekat depolarda olmadığını, artık üretilmiyor olabileceğini* öğrendim. bu arada panik ataklar geçirirken, başka eczanelere sorduğumda onlardan da olumsuz cevap aldım. fakat driclor diye bir ürün olduğunu söylediler. henüz ellerinde yokmuş, bir haftaya gelir dediler. oh, diye rahatladım. nasıl bir üründür, fiyatı nedir, iyi sonuç veriyor mu, denedikten sonra bu yazı mı da güncelleyeceğim sevgili sözlükçüler.
büdüt: ürünü 20 ml olarak 35 tl'ye eczaneden aldım. eczacının söylediğine göre çok fazla talep varmış, ellerinde zaman zaman kalmıyormuş bile, o derece. ellerime uyguladığımın ertesi günü bi faydasını görmedim. ama sanki her gece düzenli kullanınca faydası olacak gibi. ayaklarda daha başarılı çıktı, yani terlemeyi önlemesi daha etkili. bir de uyguladıktan sonra çok çabuk kuruyor, öyyle elleri havaya açıp on saat beklemek gerekmiyor. sonuç olarak benim hala umudum var.
büdüt2: 200 ml değil 20 ml olcak o. özür.
yaklaşık iki yıldır tereson kullanıcısı olan ben, koltukaltı teri nedir unuttum. fakat yazın gelmesiyle skotlarımı kontrol ettiğimde tereson un tükenmiş olduğunu gördüm. bi telaş eczaneye gittim. fekat depolarda olmadığını, artık üretilmiyor olabileceğini* öğrendim. bu arada panik ataklar geçirirken, başka eczanelere sorduğumda onlardan da olumsuz cevap aldım. fakat driclor diye bir ürün olduğunu söylediler. henüz ellerinde yokmuş, bir haftaya gelir dediler. oh, diye rahatladım. nasıl bir üründür, fiyatı nedir, iyi sonuç veriyor mu, denedikten sonra bu yazı mı da güncelleyeceğim sevgili sözlükçüler.
büdüt: ürünü 20 ml olarak 35 tl'ye eczaneden aldım. eczacının söylediğine göre çok fazla talep varmış, ellerinde zaman zaman kalmıyormuş bile, o derece. ellerime uyguladığımın ertesi günü bi faydasını görmedim. ama sanki her gece düzenli kullanınca faydası olacak gibi. ayaklarda daha başarılı çıktı, yani terlemeyi önlemesi daha etkili. bir de uyguladıktan sonra çok çabuk kuruyor, öyyle elleri havaya açıp on saat beklemek gerekmiyor. sonuç olarak benim hala umudum var.
büdüt2: 200 ml değil 20 ml olcak o. özür.
arkadaşlar. benim koltuk altım emme basma tulumba gibiydi. milletin içinde kolumu kaldıramaz oldum. ne zamanki eczacı bir bayan bana dricloru önerdi, işte o zaman kurtuldum. yeni temizlenmiş koltuk altıma ertesi günün gecesi bu driclor' u uyguladım. gece kaşınmaktan 1 saatte anca yattım. ama bugün resmen terlemedim. broşüründe bile 48 saat sonra etki gösterir demişti fakat bende sabah etki gösterdi. kesinlikle kullanın arkadaşlar. ped kullanmaktan, ondan bundan kurtuldum be oh.
reklam gibi olmuş ama değil.
reklam gibi olmuş ama değil.
şu an tavsiyesini aldığım krem. Ulan, insan üşürken bile bu kadar terler mi bu meret?
1 hafta sonra gelen edit: kesti la, valla kesti. adamımsın, cansın, ciğersin.
1 hafta sonra gelen edit: kesti la, valla kesti. adamımsın, cansın, ciğersin.
Aşırı koltukaltı, el, ayak terlemeleri için sihirli bir dokunuş. insan içine çıkmamdaki tek unsur. Allah bunu bana tavsiye edenden razı olsun.
Almayı düşündüğüm ancak eczanelerde olmayan ürün. allahım nolur bulayım ve işe yarasın terlemekten bıktım.
1.5 saattir geberten ilaç. yaniyorum ulan sanki iğne sokup cikariyorlar koltuk altıma. 4 gecedir kullaniyorum müthiş etkili bi ilac ama bu gece mahvetti beni onceki geceler pek sıkıntı yaşamamıştım ama şuan deliriyorum gidip silecegim yarim saat daha uykuya dalamazsam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar