bugün
- sözlük kızlarının kekleri13
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak7
- ölümden korkuyor musunuz17
- yesene beni diyen kız5
- sözlük yazarları istanbul'un fethine katilsalardi3
- bara giden erkeğin asıl amacı11
- benim babamın siki kutu kola gibidir5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- keki haddinden fazla kabaran kadın3
- sözlükte ne değişti6
- ben basit bir insanım5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı5
- zalbert ramstein8
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek6
- uludağ itiraf18
- intihar düşüncesi6
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- cumartesi kahvaltısı5
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- aşk6
- vombatların kakasının küp şeklinde olması2
- ghost rider3
- evliliği zorlaştırmak3
- yahudi düşmanlığı3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- hava su ateş toprak3
- queen feristah15
- anneanne3
- insan olmaya ceyrek kala11
- idealizm vs materyalizm2
- at eti yiyen gay2
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- bir kadından hoşlanmak4
- bugün ne oldu6
- iki yapay zekanın sohbeti2
- hafızayı sildirmek7
- bir bela geliyor28
- fusya semsiyeli yabanci20
- gocu39
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- işiniz gücünüz yok mu11
- seninleyken kendim olabiliyorum4
- sevgiliyle kavga etmeyi özlemek2
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez11
- yazarların cuma akşamı planları4
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- erkeklerin her konuşmayı flörte bağlaması6
Japonların en uzun anime * serisidir. Toplam 1787 bölümü vardır. 1979 yılında gösterime girmeye başlamıştır.
ikinci en uzun anime serisidir. Birinci Sazae-san serisidir.
şu anda Disney channelda yayınlanan anime. kanalları dolaşırken gördüm.
çok komedi bir çizgi dizi, japonya'da 1500 yıldır yayınlanıyormuş amk.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Doraemon
http://tr.wikipedia.org/wiki/Doraemon
Beni disney channel a bağımlı yapmıs çizgi dizi. Phineas and ferb ten sonra tabiki de.
Zeus belasini versin onun. Cizgi filmden soguttu beni pemezenk. Japon cizgi filmi.
bomba bir anime. çocuklar için olsa da, büyükler olarak da arasıra kopmak için göz atabilirsiniz.
ilkokul çağında çizgi roman meraklısı bir erkek çocuk ve robot kedisinin maceralarını anlatan, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini bozmayan ve gerçeklikle bağlarını koparmadan hayal dünyalarını geliştiren çizgi dizi.
yetişkin olarak bağımlısı olmamak da mümkün değil. tam olarak popüler kültürün eline geçmemiş olması ve safça yaklaşımları çok tatlı.
yetişkin olarak bağımlısı olmamak da mümkün değil. tam olarak popüler kültürün eline geçmemiş olması ve safça yaklaşımları çok tatlı.
izlediğim 3. Çizgi filmdir. Yetişkin çizgi filmdir. Mükemmeldir. Not: 35 yaşındayım.
Şu an Disney channel'da vizyondadır.
tekno kedi.
hayaller kurduran seri.
buradaki adalet ipi tohumlarından istiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=L2M_aW1woVw
buradaki adalet ipi tohumlarından istiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=L2M_aW1woVw
Gece gece jenerik müziği aklıma takılmış olan anime serisidir. Nereden aklıma geldin ya
Ana konularından biri "Nobita" adındaki hamsalak bir oğlanın "şizuka" adındaki inek bir kıza olan platonik aşkıdır. (Valla ben bu hikayeyi bir yerlerden hatırlıyorum * )
Doraemon'un kulakları bir fare tarafından yenilmiş, normalde sarı olan rengi kulaklarını kaybettiği için çok ağlayınca silinerek maviye dönmüştür.
Nobita'nın başarısızlıkları yüzünden gelecekte çok sıkıntı çeken torunları gelecekten geçmişe robot kedi doraemon'u göndermiş ve nobita'nın geleceğini değiştirmeye çalışmışlardır. Geçmişle gelecek arasında gidip gelmelerini sağlayan ise nobita'nın masasının çekmecesidir.
Nobita'nın başarısızlıkları yüzünden gelecekte çok sıkıntı çeken torunları gelecekten geçmişe robot kedi doraemon'u göndermiş ve nobita'nın geleceğini değiştirmeye çalışmışlardır. Geçmişle gelecek arasında gidip gelmelerini sağlayan ise nobita'nın masasının çekmecesidir.
En sevdiğim çizgi filmlerden birisidir.
Aldığım duyuma göre Japonya'da 40 yılı aşkın bir süredir yayındadır ve binlerce bölümü yayınlanmıştır.
Çocuklar için yapılmış olmasına rağmen oldukça güldürür ve eğlendirir. Doraemon'un büyük cebinden çıkan değişik aletler hep hayat kurtarır. Birbirlerinden zaman zaman nefret edip bazı zamanlar ise sıkı fıkı olan üç kişi var. Gian *. Suneo ve Nobita. Aralarında en çok Suneo'dan nefret ederim. Sevimsiz pislik züppe. Tam bir Nobita aşığıyım ve onu kendime eş olarak istiyorum. Şizuka denilen kıza yanık bu da.
En çıldırdığım bölümlerden biri de Şizuka ve Nobita' ın bedenlerinin değiştiği bölümdür. Bölüm boyunca tüm erkek ve kız işlerini deneyen bu iki çocuk, bölüm sonu duşa girdiklerinde son merak ettikleri şeye bakmaya kalkarlar.
Birbirlerinin bacak arası.
Tabii Şizuka durumu anlayınca hemen müdahale ediyor tabii.
Aldığım duyuma göre Japonya'da 40 yılı aşkın bir süredir yayındadır ve binlerce bölümü yayınlanmıştır.
Çocuklar için yapılmış olmasına rağmen oldukça güldürür ve eğlendirir. Doraemon'un büyük cebinden çıkan değişik aletler hep hayat kurtarır. Birbirlerinden zaman zaman nefret edip bazı zamanlar ise sıkı fıkı olan üç kişi var. Gian *. Suneo ve Nobita. Aralarında en çok Suneo'dan nefret ederim. Sevimsiz pislik züppe. Tam bir Nobita aşığıyım ve onu kendime eş olarak istiyorum. Şizuka denilen kıza yanık bu da.
En çıldırdığım bölümlerden biri de Şizuka ve Nobita' ın bedenlerinin değiştiği bölümdür. Bölüm boyunca tüm erkek ve kız işlerini deneyen bu iki çocuk, bölüm sonu duşa girdiklerinde son merak ettikleri şeye bakmaya kalkarlar.
Birbirlerinin bacak arası.
Tabii Şizuka durumu anlayınca hemen müdahale ediyor tabii.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar