bugün
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması31
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı18
- dikili bir ağacının olmaması4
- türkiye fransa maçı saat 21 45 te atv de3
- türkçe vs arapça vs farsça3
- sarışın bir bayanla sevişmek3
- ecevit denince akla gelen şeyler22
- mustafa kemal atatürk5
- kıymalı domatesli biberli soğanlı yumurta2
- feto2
- apoya villa yapılmasını destekleyen akpliler3
- hewal ebo9
- arapça rock2
- miçotakis'in bm de türkiye mesajı6
- ateist bir erkekle evlenir miydiniz3
- slim sigaraların yasaklanacak olmasını takmamanız2
- orospu çocuğu abdullah öcalan5
- cuma günü akşam tek başına yapılacak aktiviteler7
- asgari ücretle geçinip vatan millet savunmak8
- simko315
- meksika açmazı macerası8
- simko3 memduh başkan dna testi kampanyası10
- cedidacer7
- nick vermeden bir yazara seslen6
- ölüm orucu5
- manifest6
- cuma akşamı istanbul trafiği2
- sözlükte ki türk düşmanları10
- allah bize salat etti3
- cuma akşam evde kalan yazarlar2
- rakıya verilen paranın göze batmaması5
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- apoya küfür edince deliren akpli2
- memduh bashgan10
- yan keskiyle parmak kesmek2
- karnıkara2
- türkiye 0 7 fransa5
- bir diktatörü diktatör yapan şeyler7
- çok şükür ki atatürkçü ve tırk değilim5
- istiklal caddesi2
- türk olmayan türkler5
- atatürk diyor ki12
- israil azerbaycan kardeşliği4
- türklerin dinsiz bir millet olması4
- kafayı bir yere çarpıp sonra gülmek6
- tarih kitaplarının aşırı yalandan ibaret olması4
- ligin ilk ikisinde amedspor'un ve cimbomun olması3
- roman çöpü hagi4
- ölen birini özlemek2
- dişimi acaba lan bu2
peşin hükümlü bazı yazarların bir türlü anlayamadığı yazar.
bunu da anlamadın değil mi?
bunu da anlamadın değil mi?
Atatürk hakkında gereksiz yorumlar yapan yazar.
(#6465096) işbu entrysini eksilememle birlikte mide ağrımın geçmesinde faydası olan yazar.
yahu okula gittik yerimizde duramıyoruz. sanki karnıma biri yumruk atıp atıp duruyo. midem ağrıyo. soda içtim fayda etmedi. reneu müdür renü müdür nedir bi mide ilacı var... sayın doktorumuz daha iyi bilir... işte ondan içtim. ı ıh. yine olmadı. dedim bunda bi iş var.
sözlüğe girdim. yazarımıza bi eksi vermemle kardeş nasıl rahatladım nasıl rahatladım sorma gitsin. dünya varmış be. daha da artı oylamam bunu ben kolay kolay. bünyeme zararlı.
siz değerli cahiller... nıhahahaha! cahiller... haha. eksieeee... ohh. elhamdürillah.
yahu okula gittik yerimizde duramıyoruz. sanki karnıma biri yumruk atıp atıp duruyo. midem ağrıyo. soda içtim fayda etmedi. reneu müdür renü müdür nedir bi mide ilacı var... sayın doktorumuz daha iyi bilir... işte ondan içtim. ı ıh. yine olmadı. dedim bunda bi iş var.
sözlüğe girdim. yazarımıza bi eksi vermemle kardeş nasıl rahatladım nasıl rahatladım sorma gitsin. dünya varmış be. daha da artı oylamam bunu ben kolay kolay. bünyeme zararlı.
siz değerli cahiller... nıhahahaha! cahiller... haha. eksieeee... ohh. elhamdürillah.
nick başlığı altında başkalarının tanımlarından çok, kendi tanımları bulunan yazar. neden acaba?
gelmişini, geçmişini, geleceğini karıştırmış yazar.
(bkz: #6465558)
(bkz: #6465558)
(bkz: civik mudurum afedersin)
kendisi aslında yardımcı doçenttir.*
#6494601 nolu entarisi ile doğru yoldaki her mantıkın doğru sonuca ulaşmayacağı sonucunu önümüze koyan akademik yazar.Fışfışladığı kadınların bu matematiğin, istatistiğin ve kör mantığın kurbanı olduğukları açık.
entrynin aldığı oy sayısının online yazar sayısına değil entrye bağlı olduğunu anlamamış yazardır. ya da entryden önce yazana bakıyordur belki insanlar. o da bi ihtimal.
çok kaliteli yazılar yazan yazar. #6519577
tunceli'ye dersim diyen kişinin alnını karışlamış, karışlıyor, karışlayacak kişi-yazar. bir de kürt coğrafyasından bahseden andavvalar var ki ay-yıldızlı bayrağın asılı olduğu o direğin kendilerine girmesi yakındır. ulan avrupa birliği ayağına kollanıyorsunuz. gün gelecek idam geri gelecek. yusuf yusuf mod ile kaçacak delik arayacaksınız.
(bkz: kaynak olarak vikipedi ve blog gösteren mal)
(bkz: kaynak olarak vikipedi ve blog gösteren mal)
mum söndü başlığına ateş olmayan yerden duman çıkmaz bkz.'ı verebilmiş yazar(!). anaya bacıya cinsel yakınlaşma senin aklının alabileceği, ya da düşünebildiğin bir şey olabilir, ama emin ol * senin gibilerin çoğu kilit altında.
doğum günüyse kutlu olsun yazarı. çizeri. karikatüristi. işçisi, emekçisi...
kayıkta gezmekten, kafası iyice karışmış. kusuruna bakmayın artık. iyi ki doğdun fışfış kayıkçı yazarı.
(bkz: akrep geliyor kaçın)
(bkz: akrep geliyor kaçın)
açtığı başlıkların yüzde 80'i midemi bulandıran yazar.
(bkz: burası dürüst bir sözlük)
(bkz: burası dürüst bir sözlük)
(bkz: çocuk)
kürdistan diye bir toprak parçası olduğunu savunan tarihi bilgiden yoksun, savaşmaya götü yemeyen bir topluma ayar vermiştir.
ha, göztepe amblemine yaptığı yorum hoş değildir ama hesabı keseke maçında sorulur.
ha, göztepe amblemine yaptığı yorum hoş değildir ama hesabı keseke maçında sorulur.
geri kafalı.
nicedir ortada görünmeyen değerli yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar