bugün
- cansever9
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- victor osimhen2
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- gocu'nun solak olması4
- çirkef galatasaray2
- kupa kızı ve sinek valesi2
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- domdomusa3
- galatasaray11
- yorgun mermi19
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- g o k u2
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- dünyanın tersine dönmesi5
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- dinozor döner3
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- favori diziniz2
- ben geldim laleler3
- futbol7
- tavuk sevmemek5
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- sol elle osbir çekmek2
- etek giyen erkek10
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- para5
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- hangi manifest kızısın4
- sürekli dizi6
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- gıyasettin nerede sorusu3
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- oğlum o senin yengen yengen2
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- yeni zelanda ya gitmek5
- 8 ağustos 2026 galatasaray villarreal maçı2
- fairuz3
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- devalüasyon yakın mı9
- gece gece arayan dolandırıcı3
- bikbik hanfendi3
- laptop4
- günlük tutan erkek9
çok ucuza kozmetik ürünler alabileceğiniz bir marka. çılgın ötesi fiyatları vardır, zira biz kadınlar genelde pahalı fiyatlara alışığızdır, ucuz görünce inanasımız gelmez pek. shea butter ve argan yağı fiyatları muhteşemdir ki kullanmaya doyamadığım bu yağlar fevkaladenin fevkindedir efendim. şampuanlarının ve katı parfümlerinin müdavimi olduğumu söylemeden geçemeyeceğim. avm deki yabancı kozmetik markalarının the body shop l'occitane lush fiyatlarının neredeyse 5 de birine ürün satarlar.
türlü türlü sabun satan site. ben tabii çok uzak olduğum için sabun diyip geçiştirdim de burası kadınlar için cennet olabilir bilemiyorum. validem şunlara şunlara şu siteden bakıver dedi. baktım sipariş verdim, siparişi verdikten sonra bir de şunu ver dedi. bir daha kargo ücreti vermeyelim diye mesaj attım, en iyi ihtimal yarın dönerler diye düşündüm ama döndüler hemen. siz sipariş verin, ben sizin için kaldırcam kargo ücretini diye. böyle olsun ya, her online alışveriş sitesi böyle olsun abi. tebrik ediyorum kendilerini.
bir keratin maskesi varmis bu firmanin. fakat sitesinde bir turlu bulamadim nedense.
internet alemindeki bir sürü övgüye aldanarak aman canım ne kadar kötü olabilir ki zaten ucuz diyerekten 1 adet shea butter, 1adet hindistan cevizi yağı, melissa kremi sipariş verdiğim firma. Kargomun gelmesi çok sürmedi paketin içine bir tanede fesleğen kremi eklemişler. Lakin ne shea yağı ne de hindistan cevizi yağı 5 para etmez ne olduğu belli değil bir kere hindistan cevizi yağının kokusu dahi yok. Zaten her ikisininde kokusu ve yapısı birbirinin aynı. hindistan cevizi yağı kullanmış biri olarak o garip koku ve kıvamla karşılaştıktan sonra asla hiç bir yerime sürmeye cesaret edemedim. kremler desen sür sür bişey fark etmiyor.Diyeceğim şu ki aldığım ürünleri kullanmadım paramıda çöpe attım.
siparişi tamamladıktan sonra "allah razı olsun eppeğinizi yiyoruz südünüzü içiyoruz" yazısı ile gülümsetmiş site.
lakin siparişlerim geldikten sonra "bu hindistan cevizi yağı niye kokusuz yea" dedirtti. she butter kremini ise çok beğendim. keşke büyük boyunu alaydım.
müşteri hizmetlerinde çalışan kişinin klavyesinde sorun var sanırım maillerime dönüş yaparken çok hatalı yazdı * lütfen ama yazım hatalarında çok hassasız sözlük yazarları olarak *
tabii bu arada hemen dönüş yaptıklarını da belirteyim ama sitedeki iletişim bölümünden ulaşın.
inşallah tekrar görüşürüz kendileriyle.
lakin siparişlerim geldikten sonra "bu hindistan cevizi yağı niye kokusuz yea" dedirtti. she butter kremini ise çok beğendim. keşke büyük boyunu alaydım.
müşteri hizmetlerinde çalışan kişinin klavyesinde sorun var sanırım maillerime dönüş yaparken çok hatalı yazdı * lütfen ama yazım hatalarında çok hassasız sözlük yazarları olarak *
tabii bu arada hemen dönüş yaptıklarını da belirteyim ama sitedeki iletişim bölümünden ulaşın.
inşallah tekrar görüşürüz kendileriyle.
aferin denilebilecek markadır. kendilerini bozmasınlardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar