bugün
- 14 mayıs 2025 büyük silivri mitingi9
- en son ne içtiniz12
- 1997 doğumlu yazarlar9
- 13 mayıs boğaziçi olayları19
- polyester t shirtlerin moda olması8
- anın görüntüsü20
- ateistlerin cevap veremediği tek soru14
- pkk9
- abdullah öcalan'a küfür etmenin suç olması10
- lozan antlaşması8
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği12
- 13 mayıs 2025 boğaziçi üniversitesi protestoları9
- true gelmiş16
- 14 mayıs 2025 ankara lozan parkı mitingi14
- diploma iptaline ilişkin tebligat14
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması24
- villa da yaşamak12
- nervionun basamak atlayamaması13
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi15
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması35
- 295 milyon euro nerede19
- aktrolleri engellemek16
- recep tayyip erdoğan12
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim18
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- küresel13
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8
- sözlük kızlarının yüzde 95'inin çirkin olması21
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz47
- 12 mayıs hemşireler günü11
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor8
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- erkeğin orospusu22
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kent lokantası9
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi8
- akp bitmiştir12
eğer gerçekten gitmek istiyorsa siktirsin gitsin de her sene başında yok şu takıma gidecek, yok bu takıma gidecek haberleri görmeyelim artık.
ayrıca onun açısından bakarsak, kendisini isteyen iyi kulüpler varsa gitmek istemesi normaldir. fenerbahçe'nin ne olacağı henüz belli değil. yani adam elinde fırsat varken kullanmak istiyor olabilir.
ayrıca onun açısından bakarsak, kendisini isteyen iyi kulüpler varsa gitmek istemesi normaldir. fenerbahçe'nin ne olacağı henüz belli değil. yani adam elinde fırsat varken kullanmak istiyor olabilir.
gitmek istiyormuş kendileri. klasik lugano sendromudur efenim, fenerde aldığı parayı hiçbi yerde alamaz.
gerekirse sözleşmesinde olan 3,5 milyon euro' luk serbest kalma ücretini cebinden verecekmiş.
sike sike dönecek. yaz döneminde haber krizine giren medyamız için uygun bir adam sadece.
Fair Play ödülü almış. yok artık.
fair play ödülü almış. abdullah öcalan da nobel barış ödülünü alır artık.
futbol düşmanı kasap çirkef belkide hepsini hakediyor ama bugüne kadar bir rakibini sakatlamışlığı yoktur ben şahit olmadım onun dışında 20 yıl bülent korkmaz gibi futbol teröristine büyük kaptan tezarühatı yapanların lugano'ya söylecek lafları olmamalı.
copa america 2011'de hem fair play ödülü alan, hem de turnuvada şampiyon olan uruguay'ın kaptanlığını yapan defans oyuncusu.
copa america 2011 de ki centilmen davranışlarıyla fair play ödülü alan ve kupa sonunda da uruguay kaptanı olarak kupayı kaldıran fenerbahçenin yıldız futbolcusu, cesur yüreği.
diego lugano'nun fair play ödülü almasi, kendisinin sert ve bazen bokunu cikararak rakibine agir hareketler yapmadigi anlamina gelmez. 96 avrupa sampiyonasinda alpay özalan da vlaovic'e yapmadigi faul'den ötürü fair play ödülü almistir.
kendisiyle ilgili video suradadir:
http://www.youtube.com/watch?v=wPQpIctdYYI
kendisiyle ilgili video suradadir:
http://www.youtube.com/watch?v=wPQpIctdYYI
utanmadan alnımızın teri ile şampiyon olduk diyen kasap.
copa america 2011' da fair play ödülü aldığına göre bu adamdan daha fazla korkmalıyız. bu sene herkesi hastenelik edeceğine şüphem yok.
- kaç ulan lugano geliyor*
- kaç ulan lugano geliyor*
alnının teriyle şampiyon olan bir takımda oynadığı için utanmadan alnımızın teri ile şampiyon olduk diyen stoper.
bu arada biri kaptan bülent mi dedi?
yoksa deli ibo mu?
bu arada biri kaptan bülent mi dedi?
yoksa deli ibo mu?
6 maç kendini tuttu diye bi sik olmayacak çirkef futbolcudur. sokarım o fair play ödülüne.
http://www.sabah.com.tr/S...011/07/27/diego-bin-ladin
http://www.sabah.com.tr/S...011/07/27/diego-bin-ladin
Copa America'da Fair-Play ödülünü almıştır.
amerika kupası sonrası türkiye'ye geri dönmeme kararı almış, direk italya'ya geçmiştir. çok çok kuvvetli bir ihtimalle bir italyan kulübüyle anlaşmak üzere.
Takım arkadaşı sebastian abreu'nun "Ona fair play ödülü vermek usame bin ladin'e barış ödülü vermeye benzer" dediği oyuncu.
la gazzetta dello sport gazetesinin haberine göre menajeri şu an milano'da olup juventus'la görüşmektedir.
her yıl italya ya giden, fakat ne hikmetse sözleşmesi bittikten sonra bile fenerbaçe yle dözleşme yenileyen futbolcu.
bu defer giderse 5 yıldır italya diyen herkes ben bidim diyecek.
Aferin o zaman.
bu defer giderse 5 yıldır italya diyen herkes ben bidim diyecek.
Aferin o zaman.
fenerbahçe'den kazandığı paraya yakın bir miktar verirlerse arkasına bile bakmadan gidecek olan futbolcu. her yıl bu fırsatı kovalıyor ama fenerbahçe'den gerçekten yüksek bir miktar aldığı için istediği bedeli kimse teklif etmiyor.
canını ortaya koyarak oynayan bir tota.eğer giderse kendisi için en iyi olan takıma gitmesini dilerim.onu biz attığı kafa golleriyle sevdik.
ülkemden acilen siktir olup gitmesini istediğim futbolcu müsvettesi. iyi futbolcu olabilirsiniz, ama iyi bir insan değilseniz bunun bir anlamı yok.
şu hareketi hala gözümün önünde, yolda görsem ayağını tekmelemeye yeminim var:
http://img5.mynet.com/spr...gner-lugano-34813_501.jpg
şu hareketi hala gözümün önünde, yolda görsem ayağını tekmelemeye yeminim var:
http://img5.mynet.com/spr...gner-lugano-34813_501.jpg
italya'nın Juventus takımına transfer idaaları olan Fenerbahçe'nin yetenekli defans oyuncusu ayrıca Uruguay milli takım kaptanı .
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar