bugün
- rica etsem beni linçler misiniz13
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- ellerim bos gonlum hos28
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- silver ile evlenecek erkek40
- teomancalmasur4
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın4
- sürü zekası4
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- sözlüğün toplam zekası6
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- imparatorice olmak ister miydiniz5
- avukat sevgili6
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir7
- uludağ sözlükte günü kavga etmeden bitirmek3
- katatespizartmasi16
- pitbull3
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- esmer kız neşesi2
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- motordan düşmek6
- tuzlu kahve dizisi7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- bira içerken dinlenen en iyi sanatçı2
- eksi karmalı kadın yazar3
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak3
- özel mesaj ifşası5
- yüzüklerin efendisi4
- morkstar5
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- nervio hamferdi8
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- masonların kurduğu abd4
- sıkılınca ay sıkıldım ayol diyen erkek2
- ortama girince herkesin susması11
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı3
- kuzey kore de bim olmaması4
- sevgiliniz eksi karmaya düşse ne yaparsınız2
- gocu giderse sözlüğün abisi kim olacak3
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- gecenin şarkısı9
hükumet bahçesiz 3+1 kombili.
dünyaya geç geldiğine inandığım, daha erken gelseydi cebir dünyası adını altın, pilatin ve bilimum pahalı ve değerli elementlerle yazacağı, türkiye'nin adını matematik dünyasında dalga dalga dalgalandıracağı düşünülen komedyen siyasetçidir.
40 sayısına vararak toplamayı; mhp'nin tek iktadarlığı için toplama, çarpma ve bölmeyi bizlere anlatarak dört işlemi tüm türkiye'ye cümle içinde kullanarak öğretmesinden sonra türev, integral gibi ileri matematiksel kavramları da bize kavratmasını dilemekteyim...
40 sayısına vararak toplamayı; mhp'nin tek iktadarlığı için toplama, çarpma ve bölmeyi bizlere anlatarak dört işlemi tüm türkiye'ye cümle içinde kullanarak öğretmesinden sonra türev, integral gibi ileri matematiksel kavramları da bize kavratmasını dilemekteyim...
matematiğine kurban olduğum..
"ne fortumu kanalizasyon borularını bağladılar",demecini veren reis şahıs...
yemin ederek söylüyorum ki kafayı kurtarmış bugün yapılan görüşmelerde. eli feninen bir ifadeyle surata koymalar, hınzır gülmeler. ama güzel olmuş bu hali. ısırasım geldi inan.
şu aralar ne kullandığını merak ettiğim mhp genel başkanı. Yüzük takıp yakıştımı dıye soruyor televızyonda,havuça takılıyor falan ya gerçekten hiç bir işi yok yada aynısından bana da.
(bkz: kaldı mı dohuz)
bu kötü günüme güneş gibi doğan siyasi. gözümden yaş geldi yeminle..
havucun raydan cikmasi tespitini de evrenimize kazandiran adam.
parmaklarının aldığı özel bir şekil vasıtasıyla vücuda gelen zavallı kurdu bir sağa bir sola hızla sallarken, yalnızca o zavallı kurdu değil, kendi beynini de ambele etmiş lider. adamcağıza meyvesuyuyla karışık votka falan mı veriyorlar ne...
matematiği kötü olan adam.
idam cezasını geri getirmeyi söz konusu ederse oyumu alabilir.
istanbul da üniversite öğrencilerine yapılan polis müdahalesiyle ilgili yaptığı açıklamada: coplanan, yerlerde süründürülen öğrenciler, gelişmiş demokrasinin göstergesiyse, olmaz olsun böyle demokrasi anlayışı, diye bir açıklaması olmuş. ben de diyorum ki sanki siz gelseniz, çok farklı davarancaktınız. siz de onlar gibi aynı bokun terranesisiniz.
kıymeti kendinden menkul siyasetçi.
şaka gibi yahu...*
her ülkücüden 24 hatıroyu isteyen mhp genel başkanı.
hesabı kitabıda çok enteresan; ilkokul arkadaşlarından 5, ortaokul arkadaşlarından 5, asker arkadaşlarından 5, mahalledeki arkadaşlardan 5, sokaktan 4.
şimdi bu bağlamda ccc devlet reyiz ccc partisini ve ülkücüleri şu şekilde görüyor;
- mhp'ye oy veren/verecek adamın eğitim seviyesi maksimum ortaokuldur ya da lise-üniversite mezunu adamı mhp'ye oy ver diye kandıramazsınız.
- asker arkadaşlarından oy istetiğine göre devlet reyiz asenalardan böyle bir istekte bulunmuyor ya da kadınlar ikna edemez diye düşünüyor.
hesabı kitabıda çok enteresan; ilkokul arkadaşlarından 5, ortaokul arkadaşlarından 5, asker arkadaşlarından 5, mahalledeki arkadaşlardan 5, sokaktan 4.
şimdi bu bağlamda ccc devlet reyiz ccc partisini ve ülkücüleri şu şekilde görüyor;
- mhp'ye oy veren/verecek adamın eğitim seviyesi maksimum ortaokuldur ya da lise-üniversite mezunu adamı mhp'ye oy ver diye kandıramazsınız.
- asker arkadaşlarından oy istetiğine göre devlet reyiz asenalardan böyle bir istekte bulunmuyor ya da kadınlar ikna edemez diye düşünüyor.
mantığına hayran kaldığım adamdır kendisi. *
son bir iki gündür yine ortalığı kasıp kavuracak bir açıklama yaptı.yeni bomba nasıl iktidar oluruz.buyrun.
http://www.facebook.com/h...=83658487580&comments
http://www.facebook.com/h...=83658487580&comments
40 yapar dediğinde bu adama gülüyorduk şimdi 49 milyonu 24'e böldü. daha büyük oynamaya başladı hesabı çok kuvvetli.
gene hesap yaptı. bu da çok konuşulacak gibi. izleyelim efendim;
http://www.facebook.com/v...=83658487580&comments
http://www.facebook.com/v...=83658487580&comments
ne işi var bizim başbahanın coğrafyada arasanız bulamayacağınız bir arjantinde,brezilyada,ŞiLEde ne işi var başbahanın?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar