bugün
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- sudekiray2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- fahriye evcen3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- manifest dinleyen erkek10
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- tofaş2
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- mohamed salah ghaly13
- türkiye7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- gocu4
- trabzonspor7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- birleşik krallık3
- falkland yasası3
- murphy yasası2
- insan zamandan ibarettir3
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- ona bir şey söyle7
- mauro icardi3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- almanya5
- dost2
- spiderman mi döver batman mi5
- ispanya7
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- gulmekicinyaratilmis11
- hırvatistan16
- mesele ne senin benden ayrılman2
- avusturya3
- stres yönetimi6
- fransa3
- deprem2
- muğla2
- marmaris2
- gocu bay bey birader3
- gram altın4
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- elalem ne der4
- doğuda yaşayan yazarlar5
Bu ülke toprakların ın yetiştirmiş olduğu ender milli ve yerli siyaset adamı tanımını yaparsak sanırım yanılmış ve abartmış olmayız. Ülke menfaatlerini kendi siyasi çıkarlarının her daim üzerinde tutmuş, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben fikriyatının sonuna kadar savunuculuğunu yapan mümtaz devlet adamıdır devlet bahçeli..
Üstün ön görü sahibi olması, milli ve yerli olması, ülke meseleleri hususun da, daima haklı çıkması, devlet hanımlığı görevine soyunan kişilerce yadırganmış, hiç hak etmediği eleştirelere muhatap olmak zorunda kalmıştır. Hele ki devlet bahçeli varken mhp ye oy vermem diyip, 2019 cumhurbaşkanlığı seçimlerin de aday olmayan devlet bahçeli yi yerden yere vuran bir kitle var ki, okyanus ötesinin sözcülüğüne devam etmektedir.
Kisacası, türk milleti nin ilelebet payidar kalması için, istiklali ve istikbali için kayıtsız ve şartsız devlet bahçeli desteklenmelidir.
Üstün ön görü sahibi olması, milli ve yerli olması, ülke meseleleri hususun da, daima haklı çıkması, devlet hanımlığı görevine soyunan kişilerce yadırganmış, hiç hak etmediği eleştirelere muhatap olmak zorunda kalmıştır. Hele ki devlet bahçeli varken mhp ye oy vermem diyip, 2019 cumhurbaşkanlığı seçimlerin de aday olmayan devlet bahçeli yi yerden yere vuran bir kitle var ki, okyanus ötesinin sözcülüğüne devam etmektedir.
Kisacası, türk milleti nin ilelebet payidar kalması için, istiklali ve istikbali için kayıtsız ve şartsız devlet bahçeli desteklenmelidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar