bugün

/48
yalancı yazar.
umarım sevgililer gününü yalnız geçirmez dediğim yazar.
müslüman yazarların biraraya gelmesi oluşumuza yürekten destek vermiş değerli mü'min kardeşimizdir.
(bkz: müslüman yazarların biraraya gelmesi)
(#22143141)güldürmüştür.
işsizleri tespit edip işsiz yazan yazar.

bu kadar da işsiz olunmaz amk. hahaha
sözlükteki başarısının karşılığını hakaret ve eksilerle alan nadide yazar. gerçekleri söylediği için sevilmemektedir.
Yazar gibi yazar.
Yazdıkları beni güldürür, espri anlayışı güzeldir.
a writer like a writer.
Antropoloji alanında uzmanlaşmış zat.
arabistan çöllerinde yağlama işinde uzman yazar. *
Erkek olduğumu söyleyince hayal kırıklığına uğrayan yazar. Oysa ne hayalleri varmış benimle...
aynı zamanda yalancıdır da. daha kendi boyunu bilmemektedir.

(#20016447) 1.90'ım der. bazen 1.93'üm der.
(#22204946) olgun seviyor anlaşılan. Sapık yazar.
Dengesiz yazar.

Olsun ben onu böyle sevdim, bağrıma bastım.
(#21949343) espri anlayışı gelişmemiş hatta hiç olmayan yazar. içindeki canavarı çıkarmış ortaya. o bir hayvan düşmanıdır.
hangi entry sini örnek vereyim bilemedim. ama sözlükte de bölücülerin var olduğunun kanıtıdır.
merak eden entry lerine göz atabilir.
Artık canımıza tak etmiştir. Evet. Aramızda 3-5 kuruş toplayıp, devletin legal olan, sağlıklı insanların bulunduğu bir ihtiyaç kuruluşuna gönderelim. Ankara'daki nerede ben biliyorum. Yardımcı olabilirim.
100 dolarla yürüdüğüm kampanya.
youtube hesabı deveci alpay olan yazardır. yorumları kes.
Biraz dertleştiğimiz yazar. ilginç bir felsefi yaklaşımı var olaylara karşı. Tarif edilemez.
ilgi çekmek için kızların boyu hakkında başlık açıp duran bir adet gereksiz. senin hor gördüğün, karaladığın insanlardan biri de benim. senin hastalıklı ironilerin, kendin o kadar iticisiniz ki.. kimsenin kendi boyunu seçme hakkı yokken sen ne s.kme böyle mal mal başlıklar açıp durursun anlaşılır şey değil. sonra sözlükte hiç seveni olmaz diye ağlayıp durursun.
Konyali kürt yazar. Yazik. Evet.
"Boyun posun devrilsin." yazarı.

Biz de geldik gidiyoruz şu adam beni sevemedi ya. evet.
(#22234853)

sonunu düşündüğü için kahraman olamayacak yazar.
© copyright 2005 - 2026