bugün

(#7257058) entrysindeki yıldızlı bakınızlarını üşenmeyip okuduğun yazardır. en son kaçıncı nesil alınmış bilmiyorum ama ilk girdiği entrysine baktığımızda yeni yazar olduğu anlaşılmaktadır. hoş gelmiştir. * * *
ağız tadıyla muhabbet kralı program telefon numarası veremediğim..
azmin zaferinin abidesidir kendisi..
nesildaş olmaktan memnun olduğum bir yazar. tutarlı, omurgalı ve hoş sohbet. gece gece de iyi beyin fırtınası yaptık. *
kendisine yarınki sınavda başarılar soktuğum insandır. yolun ve bahtın açık olsun kankilot.
ygs 2010 türkiye birincisi, bilemedin binincisi olmasını umduğum yazar. ayrıca bugün saat 3'te uyumayacağını umduğum yazar.***
iyi niyetli bir yazara benziyor. üniversite yolunda başarılar diliyorum.
nicki ilk duyulduğunda insana derin devleti çağrıştıran güzel sözlüğümün güzel yazarı. hoşgelmiş.
alkolik bilbao nun yerli iniestası.

gözlemcileri aynı ses tonu ile bağırtman dileği ile;

http://fliiby.com/file/446358/7lc0ywoo1o.html
dün gece itibariyle bana tüm derinliğini göstermiş yazardır. güzel araştırdığı bir konuda yerle bir etmiş, utandırmıştır ama beni aydınlatmayı da başarmıştır. teşekkürler onunla olsun.
osura osura maç izlemenin ne olduğunu bana açıklamasını istediğim zat.
(bkz: #13074952)
uludağ sözlük beşinci yıl zirvesindeki sirtaki gençliğinin başı çekeni.dikkatleri üzerlerine toplayıp yaka kartını saklayan gizemlilerden olmak istemiştir. * *
Yazdığı bir entry'i okurken Nan Ben Bunu Ne Zaman Yazdım diye ünlem vermeme sebeb olmuş nicki Benimkine Çok Benzeyen yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026