bugün
- gocu30
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- bana onu sormayin nickli feyk zengini5
- ermeni rum soykırımını inkar etmek11
- true'nin moderasyon tarafından kollanması4
- askerde nefret edilen şeyler5
- uludağ sözlük kostüm partisi5
- günün sözü11
- dünya41
- 26 eylül 2026 slovenya iskoçya maçı5
- sarapci koala hatayi11
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan5
- allah bize salat etti8
- gocu yalnız değildir2
- israil14
- sözlüğün en güzel kadını26
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği11
- bir yazarın silik olması için ne yapması lazım2
- akademisyenlik vs belediye memurluğu2
- babası fakir olup evlenirken altın isteyen kezban7
- iç sıkıntısı ve mide bulantısı2
- en kötü chp başkanı5
- çorapsız ayakkabı giymek3
- mossad ajanı dinciler5
- antipanik2
- ona bir şey söyle3
- 26 eylül 2026 slovakya moldova maçı2
- s'i l v'e r m'i s t8
- ilticanın terk edilmesi5
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı35
- günün iddaa kuponu2
- kemal kılıçdaroğlu'nun bop taki rolü3
- bop eşbaşkanları tam sıralı liste3
- iron man ateist bir kafirdir3
- flörtü bir üst seviyeye taşıyan detaylar4
- panto2
- amerika birleşik devletleri29
- fatma betül sayan kaya2
- fc basel2
- kova burcunun bağımlılık yapıyor olması5
- cenaze evinde yemek dağıtmak5
- hangi klarnet calan sarapci koala 6 sın oyunu2
- hitler ve nazilere sempati beslemek2
- özgür özel mallığı3
- yaşam enerjisi veren şeyler2
- arda güler8
- pis hissettiren şeyler7
- avrupa6
- iremga4
- ecevit denince akla gelen şeyler29
nasıl bir tarzdır çözebilmiş değilim. bilhassa yazın çok terlenir ve vücut leş gbi kokar. günde 2-3 kez duş alarak bu koku giderilebilir, tamam ama herkes de işini gücünü bırakıp işten günde 2 kez duş izni alamaz heralde. e ne yapmak lazım o zaman? deodorant kullanmak. peki bu kadar basit bir gerçek bu kadar sarih iken otobüse, dolmuşa bindğimde veya bara gidip içtiğimde neden leş gibi ter kokusundan burnumun direği kırılıyor benim? ki deodorant denen şey de öyle pahalı bir şey değildir, anlamış değilim.
(bkz: parfüm kullanmak)
(bkz: roll on kullanmak)
ter kokusuyla mücadelede etmenin en kolay yolunu bile tercih etmemektir.
'benim terim kokmaz' , her gün duş alıyorum' diye bahaneleri vardır bu insanların. sen onu gel bi de toplu taşıma aracında seninle yolculuk yapmak zorunda kalan bana sor diye çemkirmek istiyorum. be insan beni bayıltan o koku nasıl olur da seni rahatsız etmez bir türlü anlayamıyorum.
ve sayın rte'ye de sesleniyorum: deodorant( spray ya da roll-on hiç farketmez) kullanmak zorunlu olsun, halka ücretsiz deodorant dağıtılsın.
'benim terim kokmaz' , her gün duş alıyorum' diye bahaneleri vardır bu insanların. sen onu gel bi de toplu taşıma aracında seninle yolculuk yapmak zorunda kalan bana sor diye çemkirmek istiyorum. be insan beni bayıltan o koku nasıl olur da seni rahatsız etmez bir türlü anlayamıyorum.
ve sayın rte'ye de sesleniyorum: deodorant( spray ya da roll-on hiç farketmez) kullanmak zorunlu olsun, halka ücretsiz deodorant dağıtılsın.
çoğu erkeğin yaptığıdır. kokarca gibi etrafta dolaşıp, insanları rahatsız ederler.
deodorant kullanıyorum diye duş almayandan daha tercih edilesidir.
Gecen gün yanımdaki hatunun ter kokusunu aldıktan sonra Dünyada ki en büyük icat olduğunu düşündüm. Yok yere satılmıyor alıp kullanın ya kendimden utandım.
pis insanların yaptığı harekettir.
roll on kullanan insandır.
sıcak havalarda kokuşan insanları yaratan durumdur. Banyodan çıkınca her insan deodorant kullanmalıdır.
ulan pahalı desek değil 5 lira lan. duş almak mı zor amk. korkarca gibi dolanıyorsunuz ortalıkta hemcinslerimden utanıyorum arkadaş. kullanın şunu.
tanım: pis insanların işidir.
tanım: pis insanların işidir.
yazın insanlarla yakınlaşmamak için kaçacak delik aramaktır.
roll on'dan da haberi yok ise eğer, yapılacak şeyin http://www.terkokuyorsun.com/ ile dürttürmek gerektiren insan tipinin davranışıdır.
parfüm kullanılıyorsa sorun değildir.
hergün yıkanıyorsa problem yoktur.
at gibi kokmaya sebeb olur. şehirde mi yaşıyoruz ahırda mı ayrım yapamamıza neden olan şeydir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar