bugün
- depresyonun en kötü hali5
- sözlük kızlarına çok kırgın olmak3
- herkes kendi başlık açıp kendi konuşuyor3
- en gey özelliğiniz6
- kelebeklerin bir boka yaramaması5
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu4
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- sözlükteki yapay zekaya pandik atmak4
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır6
- bu koyden olsam ne olacak5
- yemek yapan erkek2
- kürdün dinsizi2
- lahmacunu çatal bıçakla yemek3
- tantuni6
- sözlük kızlarının kombinleri2
- yakışıklı seri katil3
- velvet10
- en güzel bisküvinin probis olması3
- tai lung8
- yağmurcu neden akpli13
- sözlük içi güzel renkler4
- tarhana yapmayı bilen kız3
- sözlüğü canlandıramamak3
- vahşi doğada hayatta kalmak3
- ioçk'nın mutfağı6
- kedi kumu4
- aleyna tilki nin ayakları2
- sözlüğün en cilveli kızı3
- radikal karar almak5
- lahmacun yiyen insan2
- yakın gözlüğü kullanan fosil yazarlar2
- osmanlıca sözcükler2
- zall'ın görükle de seviştiği kızların listesi2
- tatlı yiyen erkek2
- bu yapay zeka nedir sözlükte2
- kedi köpek3
- sözlüğü aşevine çeviren tipler4
- sivrisineklerin şerefsiz olması2
- beni özleyenler elime mum diksin19
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- kadınların 1 saatte modunun değişmesi2
- şükürcülük6
- slm yazan erkek2
- mantının gereğinden fazla abartılması3
- balkan göçmenleri2
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- erdal beşikçioğlu17
- levent üsteğmen deniz yüzbaşı aşkı2
- sevdiğin bir yazarı gammazlamak3
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi3
http://www.dekorazon.com adresi üzerinden çeşitli tedarikçiden mobilya satan firma mı desem ne desem bilemedim. insanı çileden çıkarmakta üstlerine yok, arayıp sormasanız ürünü gönderecekleri yok, tekrar tekrar aratıp sorduruyorlar, telefonda görüşülen görevli her defasında farklı olduğu için şikayetinizi aldık ileticez diyor kapatıyor. çok şükür geldi ürün, tabi demonte bir şekilde geldi. içinde montaj planı olmadan geldi. internetteki resmine bakıp mı birleştiricem şimdi ben bunu diye sorunca, tabi ki şikayetimi kaydedip ileteceklerini söylediler.
rezalet bir sistemi olan sitedir. internet alışverişlerini severim, sitelere önyargıyla yaklaşmam hiç bir zaman, nitekim alışveriş yapmadan önce olumsuz yorumları okuduğum halde yine de bir şans vermiştim http://www.dekorazon.com adlı siteye fakat son derece pişmanım.
ürünün sayfasında 3 gün içerisinde kargolanacağı yazığı halde 12.günün sonunda siparişim iptal edildi.
bu 12 günlük süreçte ise müşteri hizmetlerinin ilgisizliği can sıkıcydı. yazdığım şikayet mesajına cevap vermeden sorun çözüldü olarak şikayet statüsünü değiştirmeleri mi dersiniz, ürününüz tedarik edilip hemen gönderilecek mesajının ertesi günü siparişimin iptali mi dersiniz, memnuniyetsizliğim son safhada.
umarım ücret iadesi sürecini de ağırdan alıp iyice ifrit etmezler.
mümkünse yakınından geçmeyin derim.
ürünün sayfasında 3 gün içerisinde kargolanacağı yazığı halde 12.günün sonunda siparişim iptal edildi.
bu 12 günlük süreçte ise müşteri hizmetlerinin ilgisizliği can sıkıcydı. yazdığım şikayet mesajına cevap vermeden sorun çözüldü olarak şikayet statüsünü değiştirmeleri mi dersiniz, ürününüz tedarik edilip hemen gönderilecek mesajının ertesi günü siparişimin iptali mi dersiniz, memnuniyetsizliğim son safhada.
umarım ücret iadesi sürecini de ağırdan alıp iyice ifrit etmezler.
mümkünse yakınından geçmeyin derim.
Yakın bir tarihte yüklü miktarda dekorazon.com’dan alışveriş yaptım. Ürünlerim farklı tedarikçilere sahip olduğundan beni bekletmemek adına ürünlerimin bir kısmını gönderdiler, diğer ürünlerimin de tedarik süreçleri tamamlanınca gönderdiler. Paketlemesi gayet iyiydi, içinde kırılacak ürünler de vardı. Bir tanesi kargo nedeni ile hasar görmüş, ancak Dekorazon beni hiç uğraştırmadan sağ olsun hemen değişimini yaptı. Yani anlayacağınız bir problem yaşamadım, her şey olması gerektiği gibi işledi. Biz maalesef biraz fazla abartmaya ve bağırıp çağırmaya alışmışız. Biraz ön yargılarımızı kaldırıp, şans vermeyi deneyebiliriz.
En son ana avrat sövdüğüm firma. Firma da değil muhtemelen evden yönetilen bir firmacık. Yıllardır internetten alışveriş yaparım böyle rezil bir site görmedim. Siz siz olun uzak durun. Karşınızda muhattap bile yok. En kısa sürede yasal hakkımı arayacağım.
dekorazon pişmanlıktır.
Site ile ilgili hiç yorum okumadan üç tane kitaplık sipariş ettim .Sonra bir yerde yorumlara denk geldim .Düştüm peşine .
Yorum yapanlar arasında bir tane memnun müşteri yok .Çoğunlukta ürünün hiç gelmediğinden bahsediyor.
Şüphelendim bugün aradım müşteri hizmetleri performansı rezalet.
Umarım ürünlerim gelir.
Yorum yapanlar arasında bir tane memnun müşteri yok .Çoğunlukta ürünün hiç gelmediğinden bahsediyor.
Şüphelendim bugün aradım müşteri hizmetleri performansı rezalet.
Umarım ürünlerim gelir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar