bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- uruguay2
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz9
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- protect me and guide me2
- sözlük gıybeti12
- dünya4
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- napıyorsunuz9
- hangi tatlısınız10
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- kız kardeşlerim6
- üniversiteye gitme nedeni5
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- fatma betül sayan kaya44
- gunluklerim aylik olmus11
- atlas okyanusu2
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- ok mesajına cevap veren erkek6
- asrın soygunu13
- arkadaşlar naber ya8
- akp seçmeni16
- anın görüntüsü20
- 5 ekim 20264
- brezilya3
- geceye bir tespit bırak5
- mesajlaşırken btw yazmak9
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- iyi niyetli olmak3
- kronik işsiz3
- yazarların güncel flört listesi7
- the merich7
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması3
- futbol20
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- uefa uluslar ligi14
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- yazarların feyk nick sayısı3
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
- trip atmak3
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- güney amerika2
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
death note izleyen herkeste yeri ayrı olan 25. bölümün efsane repliğidir.
kira: ne yapıyorsun ryuzaki ?
l: önemli bir şey değil, çanlar..
kira : çanlar mı?
l: evet çanların sesi bugün çok yüksek.
kira: ne yapıyorsun ryuzaki ?
l: önemli bir şey değil, çanlar..
kira : çanlar mı?
l: evet çanların sesi bugün çok yüksek.
"'Bu deftere adı yazılan kişi ölür...' Hah, hasta bunlar. insanlar neden böyle şeylerle uğraşırlar acaba? Bu, mektup zincirinden de beter." Hatırlamışsınızdır, Light'ın deftere ilk yorumu buydu. Birde ;
"Hiç ihtimal vermiyordum ama.. Kira... Demek doğrudan temas etmeden insanları öldürebiliyorsun... Öyleymiş demek... Gözlerimle görmeden inanmamıştım ama... Bu yaptıklarını başka türlü gerçekleştiremezdin. Beni iyi dinle Kira. Senin şimdi öldürdüğün Lind L. Taylor bugün bu saatte idam edilecek bir suçluydu. Ben değilim. Haberlere ya da internete çıkmamıştı. Polisin gizlice yakaladığı bir suçluydu. Sen bile bu bilgiye ulaşamamışsın.Fakat ben L gerçekten varım. Haydi!! beni öldür bakalım!! Haydi! Hemen yap! Hemen şimdi! Öldür bakalım! Ne o? Yapamıyor musun? Anlaşılan beni öldüremiyorsun. Öldüremeyeceğin insanlarda var. iyi bir ipucu oldu bu. Karşılığında benda sana iyi bir şey öğreteyim. Bu yayının tüm dünyada yapıldığını söyledik,ama... Yalnızca Japonya'nın Kanto bölgesinde yayınlandı. Zamanı kaydırarak diğer bölgelerede yaymak niyetindeydik ,ama artık gerek yok. Sen şu an Japonya'nın Kanto bölgesindesin. Küçük bir olaydı ve polis gözden kaçırmıştı,ama bu bir dizi olayın ilk kurbanı Şincuku'da ki bir adamdı. Büyük suçlular kalp krizinden giderlerken,o adamın suçu hafif kalıyordu. Fakat bu olay, yalnızca Japonya'da yayınlandı ve bu da tahmin yürütmek için yeterliydi. Senin japonyada olduğunu!! Bu ilk kurbanın da senin için bir kobay olduğunu!! ilk yayını nüfusu yoğun Kanto'ya yaptık ve senin orada olnan büyük şans. Her şeyin bu kadar yolunda gideceğini düşünmemiştim. Kira seni idam sehpasına göndermem de o kadar zamanımı almaz. Kira senin ne yolla cinayet işlediğini çok merak ediyorum ... Fakat bunu... Seni yakaladığımda nasıl olsa öğrenirim!! Kira... Seni mutlaka bulup işini bitireceğim!! Görüşürüz Kira..."
Hiç mi üşenmedin diye düşünen arkadaşımıza cevabım ; Hiç üşenmem böyle şeylere. Noktasından virgülüne dikkat eder yazarım. *
"Hiç ihtimal vermiyordum ama.. Kira... Demek doğrudan temas etmeden insanları öldürebiliyorsun... Öyleymiş demek... Gözlerimle görmeden inanmamıştım ama... Bu yaptıklarını başka türlü gerçekleştiremezdin. Beni iyi dinle Kira. Senin şimdi öldürdüğün Lind L. Taylor bugün bu saatte idam edilecek bir suçluydu. Ben değilim. Haberlere ya da internete çıkmamıştı. Polisin gizlice yakaladığı bir suçluydu. Sen bile bu bilgiye ulaşamamışsın.Fakat ben L gerçekten varım. Haydi!! beni öldür bakalım!! Haydi! Hemen yap! Hemen şimdi! Öldür bakalım! Ne o? Yapamıyor musun? Anlaşılan beni öldüremiyorsun. Öldüremeyeceğin insanlarda var. iyi bir ipucu oldu bu. Karşılığında benda sana iyi bir şey öğreteyim. Bu yayının tüm dünyada yapıldığını söyledik,ama... Yalnızca Japonya'nın Kanto bölgesinde yayınlandı. Zamanı kaydırarak diğer bölgelerede yaymak niyetindeydik ,ama artık gerek yok. Sen şu an Japonya'nın Kanto bölgesindesin. Küçük bir olaydı ve polis gözden kaçırmıştı,ama bu bir dizi olayın ilk kurbanı Şincuku'da ki bir adamdı. Büyük suçlular kalp krizinden giderlerken,o adamın suçu hafif kalıyordu. Fakat bu olay, yalnızca Japonya'da yayınlandı ve bu da tahmin yürütmek için yeterliydi. Senin japonyada olduğunu!! Bu ilk kurbanın da senin için bir kobay olduğunu!! ilk yayını nüfusu yoğun Kanto'ya yaptık ve senin orada olnan büyük şans. Her şeyin bu kadar yolunda gideceğini düşünmemiştim. Kira seni idam sehpasına göndermem de o kadar zamanımı almaz. Kira senin ne yolla cinayet işlediğini çok merak ediyorum ... Fakat bunu... Seni yakaladığımda nasıl olsa öğrenirim!! Kira... Seni mutlaka bulup işini bitireceğim!! Görüşürüz Kira..."
Hiç mi üşenmedin diye düşünen arkadaşımıza cevabım ; Hiç üşenmem böyle şeylere. Noktasından virgülüne dikkat eder yazarım. *
--spoiler--
ne?!
l öldü mü ?!?
olamaz olamaz ollamaaazz kessinnlikle olamazz
--spoiler--
http://inciswf.com/olamaz.swf
ne?!
l öldü mü ?!?
olamaz olamaz ollamaaazz kessinnlikle olamazz
--spoiler--
http://inciswf.com/olamaz.swf
light : dünyayı sadece iyi olduğunu düşündüğüm insanlarla dolduracağım.
ryuk : ama ondan sonra kalan tek kötü sen olacaksın.
ryuk : ama ondan sonra kalan tek kötü sen olacaksın.
aptallar korkularıyla yüzleşebilirler, çünkü kendilerine karşı dürüsttürler. isteklerini insanlara sunarlar. Acıktıklarında yemek yerler. Okumak istediklerinde kitap alırlar. Bu korku ve isteklerlerin tümüne sahip bir aptal tipiyim ve aptal olmakla gurur duyuyorum.
(L(eru))
(L(eru))
yagami light:
Ilk defa bir kadının ağzını burnunu kırmak istiyorum.
(amane misa'ya).
Teşekkürler makina.
Ilk defa bir kadının ağzını burnunu kırmak istiyorum.
(amane misa'ya).
Teşekkürler makina.
(bkz: hö raytooo!!) (bkz: ryuk).
insanı kendine bağımlı yapan müthiş animede geçen repliklerdir.
yagami: ne yapıyorsun ryuzaki?
ryuzaki: önemli bir şey değil. sadece çanlar..
yagami: çanlar mı?
ryuzaki: evet çanların sesi bugün çok yüksek.
yagami: ne yapıyorsun ryuzaki?
ryuzaki: önemli bir şey değil. sadece çanlar..
yagami: çanlar mı?
ryuzaki: evet çanların sesi bugün çok yüksek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar