bugün

Frikiginden sonra ibrahimovic'i iyice dusunduren sempatik futbolcu.
ölü yaprak vuruşu yapan topçu.
Sert ve güzel bi frikik golü atmıştır.
Mal kaleye vurma derken topu aglarda gormemi saglayan adam, super vurmuş savaşçı.
Kolombiya ya mükemmel bir gol atan psg stoperi.
Zekasini konusturan futbolcudur.
Nasil bir falso vermistir..Cok guzel bir gol.
david fucking luizdir artık benim için.
Meksikalı kaleciye sen nerden çıktın dedirten Brezilya'nın gizli forvetidir.
ilk penaltıyı gole ceviren brezilyalı oyuncu.
Penaltı kaçırdığı görülmemiş adam.
güzel penaltı atan futbolcudur.
gelmiş geçmiş en sempatik futbolcu. tam fırlama. marcelo'nun kankası.

görsel
Sahsen benim de cok begendigim Modern Stoper tipine cok uygun PSG'nin Chelsea'den rekor bir ucretle transfer ettigi kivircik sacli ve Brezilyali sempatik futbolcudur.
Adeta tek başına takım olan adam. Bugün çok kritik üç pozisyonda kademeye girmeyi başardı son 15 dakikada. Defansta güvenin timsali oldu alessandro Nesta'dan sonra. Her takıma lazım.
Brezilya milli marşını söylerken kendinden geçen futbolcu. Alpay'ı aklıma getirdi bir anda.
barcelona'da şampiyonlar ligi kupasini kaldırmasını istediğim brezilyalı savunmacı.
Tamam ıyı oyuncu,tatlıda suratı var ama su calım atmaya calısırken kollarını rakıbın gozune sokmaktan vazgecsın dıkkat edın ıkılı mucadelelerıne hep aynı seyı yapıyor.
paris saint germain takımının yeni futbolcusu.
chelsea için büyük kayıp olacak oyuncu. fakat paranın köpeği olup dandik fransa liginde oynayıp kariyerini kötüye götürmesi muhtemeldir.
emin olamadım tekrar baktım. euro değil sterlinle almışlar harbiden:

yani 62 milyon euro yapıyo hacılarım!
50 milyon etmeyecek futbolucu. Chelsea fena geçirmiş.
thiago silva ile iyi anlaşacak olan futbolcu.
iyi şımarır bu psg'de.
50 milyon sterlin etmeyecek olan eski kankimiz. Chelsea'den gitmesine üzülsem de 50 kağıt iyi para hocu.
50 milyon sterline psg'ye giderek tarihin en pahalı defans oyuncusu olmuştur. hani finansal fair-play ayakları n'oldu onu anlayamadım...
© copyright 2005 - 2026