bugün
- karı kıza para yedirir misiniz17
- kadınların piç erkek tercihi17
- şişman kızların çok neşeli olması6
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- erkek adamın erkek sevgilisi olur2
- osururken götten alev çıkması12
- zayıf erkeklerin agresif olması3
- seksli rüyalar görmek6
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak3
- 73 yaşındaki erkek sevgiliye alınabilecek hediye2
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona3
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı4
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- evlenilmeyecek kız tipi11
- en çok hoşa giden doğa olayı9
- drone uçurmanın neredeyse imkansız hale gelmesi4
- memeleri gösterme kanunu2
- elle yemek yemek4
- besle kargayı4
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- türk ekonimisi harika5
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- çöp yanında kitap bulma ilmi3
- kız ismet bay birader gaydir2
- 9 temmuz 2026 süper lig fikstür çekimi2
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- yön duygusuna sahip olmamak10
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- telefonun aşırı ısınması7
- erkeklerin çok açık giyinmeye başlaması4
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- güne azerbaycan türkçesi bir şarkı bırak3
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler5
- sersem herif11
- cemaat evinde maklube yememiş insan4
- kötü bir insan olmak5
- zihni göktay13
- karımın maaşına dokunmam diyen erkeğin kalmaması2
- 7 temmuz 20262
kendisine acilen vardar ovası önerdiğimiz yazar. evet, ben keyfim ve kahyası. acilen. pucuk !
kendisine acilen acil şifa dilediğim yazar. evet ben diliyorum... hem de acilen... cuk!
kendisine acilen acil sefa dilediğim yazar. ben demiyorum, bir ben var benden içerideki ben diyor. hemde acilen uk !
edit : allah'ı var, sefa'da hoş çocuk hani.
edit : allah'ı var, sefa'da hoş çocuk hani.
kendisini acilen yakışıklı sefa'ya emanet etmesi gereken yazar... o kadar yakışıklı ise, sar sarmala çocuğu derim... evet ben derim... bir ben derim, bir sen dersin, bir de takipçim rihez der... hem de acilen... yakalarsam cukkkaaa!...
edit: yeter ulan, işimiz gücümüz var?!... tamam tamam, muck!... *
edit: yeter ulan, işimiz gücümüz var?!... tamam tamam, muck!... *
kızmasın bana ama aklıma ilk gelen "sikine" oldu. *
kendisine acilen ben dilediğim yazar. başka da alternatifi yok zaten.
nickine bakıp bağyan olduğuna aldananlar için bunu yazmayı borç bildim. kendisi bana aşık olup gece gündüz taciz etmekte, evinin kadını çocuklarının anası olmam için yalvarmakta, saraylarda bir elim yağda bir elim balda yaşatma vaatleri vermektedir. * *
nickine bakıp bağyan olduğuna aldananlar için bunu yazmayı borç bildim. kendisi bana aşık olup gece gündüz taciz etmekte, evinin kadını çocuklarının anası olmam için yalvarmakta, saraylarda bir elim yağda bir elim balda yaşatma vaatleri vermektedir. * *
kendisine acilen ne dilediğimi bile bilmediğim yazar... demek herkese aynı vaatler, aynı yalanlar... bırakmam seni, saçımı süpürge ettim, yıllarımı verdim sana uleeeenn yazarı... ama yok bırakıyorum, terk ediyorum seni, bittim gözün aydın, bittim helal olsun!... bundan sonra beni anca sahneler paklar...
uğrunda harcadığım yıllar haraaamm olssuunnnn.... different yk!...
uğrunda harcadığım yıllar haraaamm olssuunnnn.... different yk!...
erkekler konusunda yaptığı tespitlerle beni benden alıp geri vermeyen yazar, kullanıyor beni sevişiyor falan.
erkeksen gel indir ulan!
rockçı serpil'in uludağ sözlük şubesi olan hatun kişisi. o derece çılgın, o derece çapkın, o derece vahşi ve sanatçı ruhlu, herkes bunu bilsin yaneeeeee!... * iğne vurdururken bile çapkınlık yapmayı senin dışında kim düşünebilir şaşarım, yazarı... kızım manyaksın, bir nefes al, bir sakin ol!... * * *
(#10976307)
(#11041350)
pinokyo yazarı. en yalancı duyguların insanı.
sözlük sınırları içerisinde herkese mavi boncuk dağıtıp, sonradan kapıma gelip herkesi mutlu etmeye çalışan insan var ya, işte o benim, nolur affet beni bebeğim, kadınım diyerek evimin önünde yattığın geceleri söylemeyeceğim kimseye.
ayrıca cam açıp yaptığın rezillikleri de büyük ihtimalle sarhoş olduğun için hatırlamıyorsundur. * *
(#11041350)
pinokyo yazarı. en yalancı duyguların insanı.
sözlük sınırları içerisinde herkese mavi boncuk dağıtıp, sonradan kapıma gelip herkesi mutlu etmeye çalışan insan var ya, işte o benim, nolur affet beni bebeğim, kadınım diyerek evimin önünde yattığın geceleri söylemeyeceğim kimseye.
ayrıca cam açıp yaptığın rezillikleri de büyük ihtimalle sarhoş olduğun için hatırlamıyorsundur. * *
çikolata vereceğim vaadiyle kandırıp, inşaata çekip alacağını aldıktan sonra çikolatayı vermeyen kandırıkçı yazar.
kendisine atılan çirkin iftiralara cevap vermeyerek salon kadını çizgisini koruyan yazardır. *
"ahh ahhh ne olacak bu evde kalmış insanın hali" dediğim yazardır.
çok dertliyim sözlük. bırakmıyor peşimi bırakmıyor. bir hata yaptık tanıştık, daha sonrasında öyle bir hata daha yaptım ki hala kızarım kendime. telefon numaramı vermek gafletinde bulundum. sabahları günaydın mesajları, geceleri arayıp nefesini dinletmeler, sevişelim mi diye taciz etmeler. eğer bunlara cevap vermezsem msnden feyzbuktan sözlükten ulaşmaya çalışmalar. günde 40 defa arayp nerdesin kimlesin ne yapıyosun diye hesap sormalar. bu insan yüzünden telefon numaramı değiştirdim. peşime adam takmış, bakanlıklardaki bilimum akrabalarına haber salıp yeni numaramı adresimi filan öğrenmeye çalışmış. paranoyak oldum sözlük. yolda yürüyemez oldum. zaafım var diye, beni çikolatalarla kandırmaya çalışıp koli koli çikolatalar gönderiyor. kendisi de bol bol çikolata fındık mesir macunu gibi şeyler yiyor. korkuyorum sözlük.
ayrıca içince sapıtan, kendini kaybeden, farklı bir kişiliğe bürünen yazar.
şimdi bunların hepsi için kesin "sarhoştum hatırlamıyorum" diyecek. ayıldığın zaman tekrar görüşelim. * * *
çok dertliyim sözlük. bırakmıyor peşimi bırakmıyor. bir hata yaptık tanıştık, daha sonrasında öyle bir hata daha yaptım ki hala kızarım kendime. telefon numaramı vermek gafletinde bulundum. sabahları günaydın mesajları, geceleri arayıp nefesini dinletmeler, sevişelim mi diye taciz etmeler. eğer bunlara cevap vermezsem msnden feyzbuktan sözlükten ulaşmaya çalışmalar. günde 40 defa arayp nerdesin kimlesin ne yapıyosun diye hesap sormalar. bu insan yüzünden telefon numaramı değiştirdim. peşime adam takmış, bakanlıklardaki bilimum akrabalarına haber salıp yeni numaramı adresimi filan öğrenmeye çalışmış. paranoyak oldum sözlük. yolda yürüyemez oldum. zaafım var diye, beni çikolatalarla kandırmaya çalışıp koli koli çikolatalar gönderiyor. kendisi de bol bol çikolata fındık mesir macunu gibi şeyler yiyor. korkuyorum sözlük.
ayrıca içince sapıtan, kendini kaybeden, farklı bir kişiliğe bürünen yazar.
şimdi bunların hepsi için kesin "sarhoştum hatırlamıyorum" diyecek. ayıldığın zaman tekrar görüşelim. * * *
seri artı oy veren meleğim, hemşerim *
yeni hedefi beni meşhur etmek olan yazar... adıma tv programları hazırlıyor, imza günleri, röportajlar vs... var bir niyeti ama anlamadım, hayırlısı!... *
gece kavga ettik, küstük biri bizi barıştırsın.
pazar sever yazar. Haftanın her günü hangi semtte pazar kuruluyorsa oraya koşuyor. Nedir bu pazar aşkı diye düşünürken orada elalemin namuslu kadınlarını taciz etmek, fordçuluk yapmak için koşturduğunu öğrendim. Bu yüzden ısrarla kendisinden uzak durmaya gayret ediyorum sözlük. Ayrıca kıyafetlerini de pazarda ünlü markaların çakmalarını satan tezgahlardan alıyor diyolla. *
ortaya çık sıpasıdır *
tespit kadını bu yazar,(#10687718) öperim koklarım o derece severim.
bu kabotaj bayramı gününde büyüğüm olarak ellerini öpüp harçlığımı acilen hesabıma yatırmasını istediğim yazar. bayram bayramdır kanka, geleneklere uy, ver harçlığımı!... *
hayatımdaki en şahane kadınsın sen, fazla seviyorum seni.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar