bugün
- yeni insanlarla tanışmak istememek12
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı17
- edip cansever okumak4
- cehaletln cazibesi7
- cemil tugay3
- kilo verdiren gıda7
- kafakoparan dede3
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- petrol kralları2
- deliler4
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak8
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- bir şair bir şiir2
- tatil bittikten sonra2
- islam düşmanlarına epstein şoku14
- istanbul merkezli usulsüz iskan operasyonunda 12 t2
- ankara4
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- yunan kültürü vs türk kültürü7
- yürüyüşe çıkmak3
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak5
- yalnızlıktan keyif almak3
- minik kurbaga4
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- zeki biriyle sohbet etmek4
- baba ile içki içmek4
- akp2
- evrene bir mesaj bırak8
- iki gözlüğü üst üste takmak2
- kendini zeki sanan biriyle sohbet etmek3
- her şey farklı olabilirdi hissi2
- susam sokağı sakinleri2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı9
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu4
- susam sokağı2
- ismail kartal vs okan buruk2
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- ismail kartal12
- prof dr yılmaz önal2
- koala akıllı olsun akıllı3
- dinlerle geçen dört beş bin yıl3
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu5
- asansörde kalmak5
- rusya ukrayna savaşı3
- daredevil2
- konuşuyorsun bu yalanı2
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- alışverişe gidiyorum siz entry girin2
- evrenin simülasyon olduğunun kanıtı3
- anın görüntüsü14
sunumunu http://iolp.aof.edu.tr/du...geler/comenius-sunusu.ppt adresinden edinebilirsiniz.
ülkelerin kaynaşması adına karşılıklı kültür alışverişinde bulunulan bir avrupa birliği projesidir.
hiçbir gereğini yerine getirmememe rağmen son dakika bir kişinin eksikliğinden dolayı faydalandığım proje.
Yabancı gelin yarışmasının diğer adı.
ilköğretim ve lise düzeyindeki okulların avrupa birliğinin hibeleriyle yaptığı bir tür okul kardeşliği projesi. iki yıl sürer. gençlerin kaynaşmasını sağlar.
(bkz: youth in action)
(bkz: youth in action)
insanın kendine yakışanı giymesi gibi bi şey. (bkz: mezozoik)
2012 başvuruları başlamıştır.
avrupa ülkelerinde ikamet eden yazarlardan tavsiyeler beklenmektedir.
avrupa ülkelerinde ikamet eden yazarlardan tavsiyeler beklenmektedir.
türkiyeninde içinde bulunduğu 8 farklı ülkenin, 2 yıl boyunca ülkelere geziler düzenlenip gençlerin kaynaşmasını dil geliştirmelerini sağlayan avrupa birliği projesidir. etkinlik 4 gün sürer ama 1 haftaya uzar.her okul 2 yıl etkinlik süresince en az 19 öğrenci göndermek zorundadır.bilet parasını avrupa birliğinden alınan 23 bin EURO karşılamaktadır.
Lifelong learning programı altında, 8 farklı ülkenin(Tabi ben katıldığımda 5'ti) öğrenci ve öğretmenlerinin birbiriyle kaynaşması amaçlanmış bir proje, 2 yıl sürer ve genellikle her gruptan 5-8 öğrenci ve 3 öğretmen yabancı ülkelere gider, öğrenciler Comenius aracılığıyla sadece bir kez yabancı ülkeye gider. Benim katıldığımda ülkeler: Türkiye, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, ispanya(Hepsi Real Madrid taraftarı)
Sonuç: Comenius sayesinde Alman bir sevgilim var, sağolsunlar...
Sonuç: Comenius sayesinde Alman bir sevgilim var, sağolsunlar...
bugün bu proje sayesinde ankara fethiye kemal mumcu anadolu lisesi ne gelen yabancı öğrencilerle tanışma fırsatım oldu. yaptığımız müzik dinletisinde ortalığın a*na koyup anlayanı anlamayı duygulandırdım. bunun için özür dilemiyorum çünkü müzik benim işim. ha o arabesk gırtlağından operayı nasıl yaptım; onu da geç bağlama ile bülbülüm altın kafeste türküsünü inim inim inlettim, yan flüt ile ayrılık ayrılık aman ayrılık parçasını baştan yarattım; anlayan anlamayan ayakta alkışladı; hele müdür, kaymakam işte türk öğrencilerimiz neler neler yapıyor ne de güzel, bak bak bizim öğrencilerimiz, deme fırsatı buldular ya; benim üzerimden prim yaptılar. helali hoş olsun. herşey güzeldi de; otlakçı kardeslerim gidip hırvat cocuktan sigara otlandı, allah belanızı versin rezil ettiniz biziswh yine de herşey herşey çok güzeldi. teşekkürler comenius swh
sayesinde italyayı bir haftalığına da olsa gördüğüm projedir.
yabancı sevgili bulma projesi de denebilir. 20 yıl sonra bu projeyle evlenenlerin listesini açıklamalı llp.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar