bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe32
- nasıl birisiniz13
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- akp bitince ne olacak23
- ekrem imamoğlu11
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- aselsan satılırsa8
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- fusya semsiyeli yabanci17
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- gocu8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- tatar kızları3
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- ilkim sensin diyen kız3
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- her yerim pembe diyen kız3
- ölümün en iyi tanımı17
- cd devrinin bitmesi16
- azgın bir kız tarafından tecavüze uğramak2
- 9 temmuz 20263
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- kuranı kerim meali7
- kizlarsoruyor com6
- besim tibuk2
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- otel odasında ölü bulunmak12
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- bezelye yemeği9
- çocuk istememe nedenleri6
- ciguli kral20
- kürt lehçeleri2
- herzevekil6
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
saçma inançlardan biri. buna benzer düşünceler aileler araısn da konuşulup çocuklar için de büyük sıkıntılar oluşturuyor.
ömrü boyunca asla görmeyeceği bir şey yüzünden kendine saplantı yapması nedeniyle hayatı zindan olmuş bir sürü insanlar var.
bu saçmalıklar zincirinin bir başka halkası da ibni kayyımın cinlerin insanlara musallat olup, sara hastalığının da cin çarpması sonrasında ortaya çıktığını ifade etmesi.
tedavi yöntemi ise hastanın dövülerek hatta ayaklarına 200-300 sopa vurularak olması ki bu da işin başka trajikomik tarafı.
ömrü boyunca asla görmeyeceği bir şey yüzünden kendine saplantı yapması nedeniyle hayatı zindan olmuş bir sürü insanlar var.
bu saçmalıklar zincirinin bir başka halkası da ibni kayyımın cinlerin insanlara musallat olup, sara hastalığının da cin çarpması sonrasında ortaya çıktığını ifade etmesi.
tedavi yöntemi ise hastanın dövülerek hatta ayaklarına 200-300 sopa vurularak olması ki bu da işin başka trajikomik tarafı.
lohusa kabilesinden olanları nadir olarak erkeklere de görünen varlıklar.
görünmezler. saf ateş alevinden yaratılmışlardır. Melekler gibi onlar da ağır işleri yapabilir ve istedikleri şekillere girebilirler. Yalnız bunlar melekler gibi ma'sum değil, insanlar gibi mükellef olup bir kısmı mü'min bir takımı kafirdirler. Daima yerde yaşar ve insanlar gibi yer içer ürer ve ölürler.
Her ne kadar alaya alınan varlıklar olsa bile ( bazı kesimlerce ) , bir insanın hayatına başlı başına etki edebilecek varlıklar. Evet.
beni terk eden varlıklar. bir gün tekrar bir araya gelirsek cinayet işleyeceğiz. bakın bir kadeh rakı aslında benim inancımda günah değil, pardon ben rakı sevmem viski diyecektim, çünkü bir erdemi kutsarım. fahişelerle benim önderim yatmıştır; fakat bataklığı sevmeyiz. sizin günah işlerken aldığınız hazzı biz alamıyoruz. hırsızlık bizim düşünmediğimiz bir şey. en bayağı sapıklıkları canlandırırız zihnimizde. baba katilliği sıradan bir şey. hırsız olduğumuz için öldürmüyoruz yani. ne yapmalı? terk edilen bir evde tek başınayız. cinler öldürün emrini veriyor. cinsel açlıktan değil, kadın düşmanlığından da değil bir kadının damarlarından akan kanı seyretmemiz. cinsellik sıradan bir şeydir, yüceltmeyiz. kadın düşmanlığı ayak takımının işidir. ben kurban kesilirken gözlerimi kaparım. cinler tekrar gelsin diye her şey. bir felsefeyi pratikte uygulamak. aslında bir fahişe sonuna kadar gitmeli isyanında. buraya yazıyorum. vicdan temizlenmek ister. küçük bir başlangıçtır cinayet. intihar ederiz sırıtmaktan çekindiğimiz için. ciddilik yükü vardır omuzlarımızda. bir fahişenin aklı yoktur, aşık olamaz. bacakları vardır. iğrenç... kan akmalı. nedendir fahişelere düşmanlığımız. oysa bir bakire de iyi bir kurbandır tanrılar için. ya da kutsaldır bazı yerlerde fahişeler. öyleyse kutsal bir şeyler arıyoruz biz. bir kan ancak temizler bizi. kandan başka bir şey yoksa bizi temizleyecek, ölümümüz kanda yıkanmaksa eğer kan dökmeli o zaman. cinler beni terk etti. eylem yok. bunlar salakça düşünceler.
Arap efsanesidir.
kuran destekli palavra olan varlıklar. cinlerin hep müslümanları çarpması.
Alayı orospu çocuğudur.
Götü yiyen cin varsa bekleriz.
Götü yiyen cin varsa bekleriz.
Ahahaha Sozluk lideri güldüm lan.
Yoktur. Varsa alayinin anasini sikeyim.
Oturduğum mahallede gece sürekli top oynayan mahlukat.
görmediği halde toplumun tamamına yakını inanır görseler de fosil v.s bilim adamlarının beyanları evrime kimse inanmaz.
insanlarla kardeştirler.
Hepsi adamdır. içlerinden bir tane bile bozuk çıkmaz.
Hepsi adamdır. içlerinden bir tane bile bozuk çıkmaz.
şeytan en uzun yaşayan cindir. kendisine kıyamete kadar ömür biçilmiştir. adem yaratılırken varlığının bulunması ise hayatının uzunluğunu gözler önüne serer.
Ayağı ters karakteri düz metafizik kardeşlerimizdir.
bi denk gelince daha önce inanamamayı bırakıp artık inanmaktan çıldırtan varlıklar olduğunu tahmin ediyorum. allah denk getirmesin.
Gerçekten var olduklarına bir türlü inanamadığım varlıklar.
Sohbetleri gündüz işe yaramayan varlığımsı. Çünkü cinler gündüz dolaşmazlar aq bunu da mı biz söyleyelim.
toniksiz çekilmez.
bazı geceler yalnızken olmadık şakalar yapıyorlar. korkutuyorlar heralde aklı sıra.
sevimli varlıklardır.
sevimli varlıklardır.
cinler çok önemli varliklardir kim ki onların olmadığını söylerse onlara musallat olurlar.
Varlığına tanık olamadığım ama dinimizce var olduğu bildirilem varlıklar. Karşılaşmak istiyorum ama ya, insanlardan iyi olduklarına emin olabilirim..
islamdan önce de Araplar cinlerin varlığına inanmıştır. Şairlerin cinlerden ilham aldıklarına inanırlardı.
Cin çarpması, içine cin girmesi gibi absürt olaylar da hep Müslümanların başına gelir...
Cin çarpması, içine cin girmesi gibi absürt olaylar da hep Müslümanların başına gelir...
Güncel Önemli Başlıklar