bugün
- ispanya daki göçmen krizi9
- her gün alkol almak3
- yeni dünya düzeni3
- çöp yanında poşette kitap bulmak3
- arkadaşlar hangi diziye başlasam3
- sözlükteki derin yapılanma4
- aylık 509 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri7
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- lunapark2
- uçurtma uçuran çocuk2
- hırvatistan12
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu5
- solcuların faşistlerden beter olması2
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- kele şaplak atmanın hazzı ve dayanılmaz istek2
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- rüyada nervio yu görmek5
- milliyetçi chp li2
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- kötülük2
- anın görüntüsü15
- tatile sivasa gitmek4
- güzel cumartesiler3
- dolar 100 lira olsa olacaklar3
- stack overflow kopyala yapıştır4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- osmanlıcılar4
- muşlettin bey birader erecto biraderdir3
- gammazcı geldi gammazcııı hani'ya gammazcı2
- sümer dili6
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- mutlu kalmak için öneriler4
- o kaç gram3
- aylık 506 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- yunanistan29
- italya'nın ispanya ile schengen'i askıya alması2
- forlove194
- pforzheim şu an 26 derece2
- ılımlı islam4
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek4
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- para bok huzur yok2
- kadın bana aşık oldu resmen2
- küçük çocukların sizi kahraman olarak görmesi3
- şanssız bir insan olmak4
- ben bi duş alayım2
- kendine inanmak2
hatun kısmının oynak olanına verilen ad erkegi yoldan cıaran kadın modeli,böyle tipler yuva yıkan sınıfında degerlendirilebilir..
yeni bir yazar. hoşgelmiş.
(bkz: cilveli ahmet hoca)
ergen yada orta yaş krizindeki bir kadın olduğunu düşündüğüm yazar. hoşgelmiş
sözlukte olmanı sevdiğim cankym benim dediğim yazar arkadasım. hosgelmıssın.
sözlüğün yeni gülü tazecik yazar. taze dediğime bakmayın kendisi en az 45 yaşında var.
not: kızma kankiş şakalaşıyoruz şurda. *
not: kızma kankiş şakalaşıyoruz şurda. *
sözlükteki diğer yazarlara çok teşekkür eden yazar. bir açıklama getirmek gerektirirse ergen sayılmam ama orta yaşlıda değilim 21 artık nereye denk geliyorsa. *
değişik şeylerin peşinde olduğunu düşündüğüm yazar. narin parmakları ve ince beline hayran kaldığımı söylemeliyim. haftaya istemeye gitmeyi düşünüyoruz. sheqer qızz seni.
işvelidir.
kandilimi kutlamış yazar , bu yolla küçük bir gülümsemeye sebep olmuştur sağolsun.
Bugün, Türk Milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı bir dönemi simgeleyen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günüdür. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür.
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.
ve bu yazara sevgilerimi gönderiyorum.
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.
ve bu yazara sevgilerimi gönderiyorum.
mesaj kutusu yoluyla sınava girecek arkadaşlara sınav danışmanlığı yapmaktadır. yardım alacak herkesin çekinmeden mesalajlarını beklemektedir.
(#17728422) ferrari ile lamborghini arasında kararsız kalsa, gidip dacia alacak olan yazar.
sabah sabah güldürmüştür.*
sabah sabah güldürmüştür.*
(#17757949) zevzeğin önde gidenidir.
(bkz: nazlı)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar