bugün
- mesajlara hızlı cevap vermek8
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- kadın yazar çekme başlıkları4
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- kiraz vs vişne3
- kafaya kuş sıçması5
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron3
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- yeşil nohut3
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak3
- geldimgittim2
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- hiçbir erkek için çabalamayan erkek2
- ışın kılıcı ile döner kesmek2
- sınıfın en uzun boylusu olmak2
- hiçbir kız için çabalamayan erkek2
- kulaklarından tavana çivilemek2
- sabah kahvesi2
- esnerken çene altındaki damarların üstüste binmesi2
- işerken hapşırmak2
- velvet'in elleri nimettir3
- dokuzuncu nesil olmak bir gururdur2
- saçını sarıya boyatan kadınlar2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- bisiklete binmek2
- manifest dinleyen erkek11
- ai analiz2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı18
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması5
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- karıya kıza yalakalık yapan tip2
- eskorta para verecek kadar mal olmak2
- aslan gibi adam3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- herkes yatmış görünüyor4
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- ona bir şey söyle8
- gulmekicinyaratilmis11
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- mohamed salah ghaly13
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- türkiye7
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) desteğiyle hayata geçirilen Cer Modern, Ankara;da kültürel ve sanatsal üretimin gelişmesine katkıda bulunarak, ulusal ve uluslararası sanat etkinliklerinin ve eserlerinin sergilenmesine olanak sağlıyor.
Toplumsal bir eğitim projesi; olmayı hedefleyen Cer Modern, her yaştan ziyaretçinin yerinde sanat üretimine katılmasını sağlamak amacıyla sürekli proje üreten bir kültür ve eğitim merkezi olmayı hedefliyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından eski vagon tamirhaneleri ve cer atölyelerinin restorasyonuyla kazanılan Cer Modern, çağdaş müze mimarisinin bir örneği olarak hayata geçiyor.
Ankaranın kent kimliğine katkıda bulunacak olan Cer Modern, başkentte sanatsal ve kültürel bir vitrin olmasının yanında çok yönlü ve farklı sanat disiplinlerini bir arada sanat izleyicisiyle buluşturmayı amaçlıyor.
(bkz: copy paste)
Toplumsal bir eğitim projesi; olmayı hedefleyen Cer Modern, her yaştan ziyaretçinin yerinde sanat üretimine katılmasını sağlamak amacıyla sürekli proje üreten bir kültür ve eğitim merkezi olmayı hedefliyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından eski vagon tamirhaneleri ve cer atölyelerinin restorasyonuyla kazanılan Cer Modern, çağdaş müze mimarisinin bir örneği olarak hayata geçiyor.
Ankaranın kent kimliğine katkıda bulunacak olan Cer Modern, başkentte sanatsal ve kültürel bir vitrin olmasının yanında çok yönlü ve farklı sanat disiplinlerini bir arada sanat izleyicisiyle buluşturmayı amaçlıyor.
(bkz: copy paste)
Başkente yakışır, yaşaması- yaşatılması gereken bir mekan. Emeği geçen herkesi kutlamak lazım, Takibinde olmakta fayda var
bugun aksam masumiyet filmi ile acıkhava sinema gosterimine bu senelik son verecektir. umarım calısmalar devam eder. guzel konserler, sergiler, çalısmalar devam eder. ankaranın son zamanlardaki kendine has guzel mekanı. umarım bozulmaz. bir de cıkısta genclik parkına gidilmesi gerekir de hala cesaret edemiyorum. degismis olabilecegine inanamıyorum.
alternatif sanat sergileri, konserler ve çeşitli kültürel aktivitelere ev sahipliği yapan, yapmaya devam eden ve devam etmesi gereken nadide yerlerden, salvador dali, van gogh resim sergileri ile pink martini repertuarı ile manyak bir küba gecesi yaşatmışlığının yanı sıra kerem görsev ve oi va voi gibi alternatif sesleri de sahnesinde ağırlamış bizleri sevindirmiş mekan.
Su anda devam eden nbc sergisi tam bir harika. Panoromik fotograflarla kendimden gectim. Herkese tavsiye olunur.ozellikle istanbul ve kar en onemlisi kiz kulesiyle beni kalbimden vurdu.
dün gece jazz expose kapsamında antipass'ı avlusunda konuk eden mekan, jazz dolu güzel ve lezzetli bir gece yaşatmıştır yaklaşık 4 saat kadar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar