bugün
- nihoşun ölümü15
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi20
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması9
- emret komutanım tahir yüzbaşı3
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- fakirlerin çocuklarına koyduğu sikimsonik isimler3
- velvet17
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- emret komutanım3
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- yeni parti5
- zorunlu eğitim6
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- özgür özel'in tutuklanması9
- roberto carlos ile tüpçü fikret'in otopark kavgası2
- benim çocuğum yapmaz annesi5
- sahilde çok fazla şişman genç kadın olması2
- yerli ve milli muhalefet2
- cafu lucio carlos silva ronaldinho ronaldo rivaldo2
- rambo ariel ortega2
- kolonoskopi4
- akp vs pkk6
- uysaljakoben biraderin yok olması2
- hewal ebo19
- midilli adası7
- ülseratif kolit2
- bayan yazarların nick altı3
- arka kapının gıcırdaması5
- çin hindistan savaşı2
- sözlük yazarı dövmek6
- lore peyniri4
- meal kuran değildir26
- bir kadının hoşlandığını belli etmesinin yolları6
- canbequit2
- ukraynalı gökbilimcilerin ufo raporu2
- ojeli türbanlı2
- yazarların sgk borcu4
- dm açsana diyen erkek5
- kılıçdaroğlu ve vahdettin benzerliği2
- truvalı helen3
- enver paşa3
- vitamin hapı kullanmak2
- şükürcülük7
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır7
- 90 lar2
- lütfen mümkünse zahmet olmazsa rica etsem4
- magnezyum ve colagen kullanmak5
- ama kent uzlaşısı6
- sözlükteki ılımlı bayanlar3
Kırmızı'nın bas gitaristi.
sinop/gerzelidir. sanal ortamda tanışmıştık ilkin. irc.ekolay.net #sinop kanalında 2 sene kadar opluk yapmıştı "Nefesimsin" rumuzuyda. 7 sene sonra facebookta bir arkadaşımın paylaştığı divane aşık gibi şarkısının klibinde gördüm cemreyi. *
cocukluğunu, müzisyen olan babasının müzik aletlerini kurcalayarak geçirdi. okul hayatında ne kadar müzik aktivitesi varsa hepsine katıldı. okul dışında da bir çok grupla, bir çok mekanda solist, gitarist, geri vokalist ve bas gitaristlik yaptı. lise hayatından sonra en çok sevdiği şeyi yapmaya karar verdi ve recep özçakırdan klasik gitar eğitimi almaya başladı. Bas gitarist olmayı aklından bile geçirmezken bir gruptan bas gitaristlik teklifi aldı.zafer şanlıdan bas gitar dersleri almaya başladı.
kırmızı,kutsal,aseton ve bir çok grup ve kişilerle çalıştı. şu an radiolux grubu ile çalışmaktadır. bunun dışında kendi şarkılarınıda yazmaktadır. çok sayıda bestesi vardır.doğa için çal projesinin müzik süpervizörüdür.
müjdat gezenin yazdığı bir çok müzikalin, şarkılarının kaydında vokalistlik yapmıştır. müjdat gezen sanat merkezinin batı müziği bölümünde öğrenim görmüştür.
kırmızı,kutsal,aseton ve bir çok grup ve kişilerle çalıştı. şu an radiolux grubu ile çalışmaktadır. bunun dışında kendi şarkılarınıda yazmaktadır. çok sayıda bestesi vardır.doğa için çal projesinin müzik süpervizörüdür.
müjdat gezenin yazdığı bir çok müzikalin, şarkılarının kaydında vokalistlik yapmıştır. müjdat gezen sanat merkezinin batı müziği bölümünde öğrenim görmüştür.
bas gitar çalarken vokal yapabilmek gibi zor bir işi beceren, hem de güzelliğiyle göze hitap eden müzisyen.
http://www.youtube.com/watch?v=zQUnOgG-Rao
http://www.youtube.com/watch?v=zQUnOgG-Rao
güzel kız, sempatik.
4 gündür sıkı takip ediyorum röportajlarına falan da baktım. galiba ben cemreye ..
koray candemir'in bas gitarcısıdır. sesi çok iyi değildir ama sahnede bulunan bas gitaristin gözede hitap etmesi açısından işsiz kalmayacak olan müzisyendir. ortalamanın üzerinde bir basçıdır.
koray candemirle beraber çalmaktadır. kendisi jazz eğitimi almış türkiyede sayılı bayan bas gitaristlerden biridir. music man ve fender jazz bass kullanmaktadır. doğa için çal ekibiyle projeleri vardır. iyi slap atar anlayacağınız şekil bir bascı hatundur. kendisinin hayranıyım bir bascı olarak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar