bugün

depremdeki hali sakın unutma,
celale'e dil uzatma sebepsiz,
sen enkazdan yine çıkardın amma,
Plankalkül neydi bilemezdin şerefsiz.
valla kendi demesine göre parayıda bilmezmiş, o nedenle saçma salak sallamaya gerek yok. bu onun ülkedeki önemli profesörlerden birisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. zaten bişeyde profesör olup ona tutku ile bağlanınca beyin bir yerlerden arıza vermeye başlar, her profesörde vardır bu.
yazılımcılarda beyin olmadığından olsa gerek, tanıdığım bütün yazılımcılar genel kültür cahili ve entelektüel birikimden yoksun kekolardı.

ayrıca şengör'ün eğitim aldığı dönemde yazılım diye bir şey yoktu ,iş hayatının ancak 4. diliminde yazılım gelişti.50-60 yaşında bir bireye yeni bir şey öğretmek zordu.

ben yazılım danışmanlığı yaptım hangi iş konusu yazmayayım, yazılımcıya laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur.

cahillik kötü ...
Adamın uluslararası ismi var.

Kaç üniversitede ünvânı var.

Muhabbet kuşu kadar olmayan beyninizle,

öldükten 15 gün sonra unutulacak isminizle laf edebiliyorsunuz.
adam fortran 4 biliyor sanırım ama ileri düzeyde değildir herhalde.
ayrıca, bırak onu da bilmesin.
bildiği o kadar çok şey var ki, dinelemeye ömürler yetmez.
fakat şu var ,zatı alileri bok yani insan dışkısı yeme konusunda uzmana yakın tecrübeye sahip ,ayrıca faşist diktatörleri de çok sever..
kenan kainat aşığıdır .

ingiltere'de yaşasaydı ,cambiriç ve okusford üniversitelerinin kapısından sokmazlardı, nefret sucu işledi diye, sonra niye 500 üniversitede tr. yok, niye et yiyemiyoruz.

maalesef böyle yaslan şöyle.

faşizm insanlık suçudur.
© copyright 2005 - 2026