bugün
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor8
- türk dizi ve filmlerindeki klişeler4
- hastanedeyim ful kadınlar hasta4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle23
- araba kovalamayan köpek3
- filistin in ermeni soykırımını tanıması28
- arkadaşlar bakar mısınız6
- durup dururken kapıya tırmanan erkek çocuk4
- filmlerdeki sorgu sahneleri4
- sosyoloji okunur mu sorunsalı6
- eski nickimi özlüyor olmam6
- cumhuriyetin intikamı8
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan7
- x te akış yenileme sorunu2
- sözlüğün kalitesinin artık düşmemesi5
- erecto bay beylerin birader beyler olmaları3
- kardeş2
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması8
- yaran diyaloglar2
- tai lung5
- ssilvermist'in kızıl kızlardan daha güzel olması5
- günlerce konuşulacak bir başlık açmak4
- chp genel merkezi nde işten çıkarmalar2
- velvet45
- ustalara kek yapmak5
- levent yüksel sesinin muhteşemliği2
- bugün almanya paraguay maçı saat 23 30 da trt 1 de2
- putatapar nedir yahu hahahaha2
- galatasaray'ın 5 fenerbahçe'nin 3 yıldızı olması4
- pandela9
- yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek5
- 3500 yıl önce tanrı blrdir demek2
- sözlük kızlarını koruma ve yaşatma derneği5
- neden bu kadar güzelim3
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı13
- kolonya şişesi görünce içme isteği gelmesi6
- artemis5
- türk pkk sı2
- ermeni pkk sı2
- rum pkk sı2
- kamos3
- allah10
- türklerin her ırkı türk sanması10
- 2026 dünya kupası35
- günaydın4
- futbol32
- deniz göktaş9
nick sonuna yaşını yazan yazar.
sözlük cemaatçilerinin bıyıklarına gülen adam.
hayatını sözlükteki akpartilileri provoke etmeye adayan bir provakatör.
bu adam ne yaparsa fethullacılar tersini yapar demek ki doğru olan bu adam.
(#9266020) ile moderasyonu fena yakalamış yazardır.
(bkz: akpsavar)
nick altına yazılan her yazıya cevap vererek rahatlayan yazar.*
(#9119565) entrysi ile az buz hakkında bişeler düşündüğüm, (#9233424) entrysini okumasını tavsiye ettiğim kişidir. ayırıca;
(bkz: zipzipci cocuk ve diğerleri)
(bkz: zipzipci cocuk ve diğerleri)
21 ağustos gecesi densizin birinin açtığı başlığı gammazlamak yerine onun anasına avradına, daha sonra da "birader hop noluyoruz" diyenlerin anasına avradına sövüp 7 gün çaylak olan "adam"ların ısrarla polemik yaptığı yazar.
çok değerli vakitlerini bana harcamasınlar bu insanlar. madem beni o tarz ahlaksız adamlarla bir tutuyorlar o zaman her zaman yaptıklarını yaparak anama avradıma sövsünler. bu sefer çaylaklıklarına zam gelir belki de 10 gün çaylak edilirler.
çok değerli vakitlerini bana harcamasınlar bu insanlar. madem beni o tarz ahlaksız adamlarla bir tutuyorlar o zaman her zaman yaptıklarını yaparak anama avradıma sövsünler. bu sefer çaylaklıklarına zam gelir belki de 10 gün çaylak edilirler.
sözlükte şakirdlere fahişe diyen şerefsize destek çıkan yazar.
diğer ergen yazarlar gibi hakkında yazılan her entry e büyük bir heyecan ve coşkuyla cevap yetiştiren.
halbuki ne güzel karizmatik gibiydi, gizemli gibiydi. yedi karizmasını.
halbuki ne güzel karizmatik gibiydi, gizemli gibiydi. yedi karizmasını.
sözlükte onun bunun anasına avradına söven mümin kardeşlerinin seviyesini ölçmeye kalkıştığı yazar.
şakirt diye bişi uydurmuş sonrada buna kendini aşırı kaptırarak paranoid şizofreniye bağlamıştır.
şu lafları edecek seviyede:
(bkz: cemaat evine hatun atan şakirt)
(bkz: sevgilisinin göbeğinden maklube yiyen şakirt)
(bkz: gül kokulu prezervatif kullanan şakirt)
eklenti: keşke moderasyon onun açtığı başlıklar konusunda da bu kadar duyarlı olsa.
(bkz: cemaat evine hatun atan şakirt)
(bkz: sevgilisinin göbeğinden maklube yiyen şakirt)
(bkz: gül kokulu prezervatif kullanan şakirt)
eklenti: keşke moderasyon onun açtığı başlıklar konusunda da bu kadar duyarlı olsa.
kemalizm karşıtı adamların alayını aynı torbaya dolduran yazar. kafasında dolduruyor tabi. kafası torba gibi olmuş çünkü.
(bkz: kemalizm konulu başlıklara şakirt yazma eşiği)
(bkz: #9230626)
(bkz: kemalizm konulu başlıklara şakirt yazma eşiği)
(bkz: #9230626)
bugün stilinin dışına çıkmış yazardır. nedeni mi?
sözlükteki atatürk düşmanları şakirtlerin yazdıklarını, açtığı başlıkları görünce onların seviyesine inme gereği hissetmiştir çünkü. kimse müdahale etmiyor madem ben de misilleme yaparım. başka çare mi kaldı?
ha sen onları görmeyip bana kalitesiz, troll, ergen, gerizekalı filan dersen seni de ciddiye almam. gerçi kime diyorum. burada dinci geçinip milletin anasına avradına söven nice insanlar tanıdım.
insanlar tarafsız olsun sonra yapsın yorumunu. o şekilde gelirsen varsa bir hatam düzeltmezsem adam değilim.
sözlükteki atatürk düşmanları şakirtlerin yazdıklarını, açtığı başlıkları görünce onların seviyesine inme gereği hissetmiştir çünkü. kimse müdahale etmiyor madem ben de misilleme yaparım. başka çare mi kaldı?
ha sen onları görmeyip bana kalitesiz, troll, ergen, gerizekalı filan dersen seni de ciddiye almam. gerçi kime diyorum. burada dinci geçinip milletin anasına avradına söven nice insanlar tanıdım.
insanlar tarafsız olsun sonra yapsın yorumunu. o şekilde gelirsen varsa bir hatam düzeltmezsem adam değilim.
hemen atatürkçü ya da beşiktaşlı bir yazar görsün hemen nick altına aynı şeyi yazıyor. yok birilerini sikti falan. sendeki bu sevinç niye?
(#9231156)
(#9231156)
seric'li, schildenfeld'li, gökhan zan'lı, diatta'lı zamanda da en hastasından beşiktaşlı olan yazardı. o zaman da güveniyordu takımına. öyle iki adamla kimse şampiyonluğu vermez adama. takımında en çok güvendiği şeyler takım oyunu ve hırstır. sezon sonunda kim gülecek bilmez ama her türlü takımının yanında olacaktır.
ayrıca; fikstürü incelemedim aga. *
ayrıca; fikstürü incelemedim aga. *
quaresma ve göti'ye güvenen beşiktaşlıdır.
"bursa maçı hangi hafta beşiktaş'ın" sormak istediğimdir.
"bursa maçı hangi hafta beşiktaş'ın" sormak istediğimdir.
sözlüğün hoşsohbet, aydınlık, eğlenceli ve tabi ki beşiktaşlı sağlam yazarlarındandır.
kılıçdaroğlu baş örtüsü sorunun çözeceğim diyor. inanıyor musunuz???
+eveeeeet
-(güler) inanmıyorsunuz değil mi??
+eveeeeet.
diyaloğunda emeği geçenleri aşağılamıştır evet. valla baya da gülmüştür bu olaya açıkçası.
+eveeeeet
-(güler) inanmıyorsunuz değil mi??
+eveeeeet.
diyaloğunda emeği geçenleri aşağılamıştır evet. valla baya da gülmüştür bu olaya açıkçası.
(#9160769)kendi dışında var olan her tür düşünceyi eğitimi düşüktür deyip rahatlayan insan modeli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar