sivillerin o ya da bu şekilde ölmediği savaş olmadığını bilmeyen değil, bilakis, bunu iyi bilen; ancak sivillerin bilfiil savaşa katıldığı savaş ile sivillerin katliama uğradığı savaşların farkını da bilen yazar.

komiklik öznel olduğu için yorum yapamıyorum.*
(bkz: basbakan yerini bilecek/#2869533)

açık ve anlaşılır bir dille verdiği ufak çaplı dersle bahsi geçen başlığı kilitlemiş olan yazar.
enfes yazıları varmış.

okumadan bilinmez tabi. okuyun!
okumaya değer yazıları olan kişilik.
takdirleri ve nazik üslubu nedeniyle müteşekkir olduğum yazar.
hoş gelmiş yazardır.
#11990261 nolu entrysi ile beni benden almış yüzümde çok tatlı bir gülümsemeye sebebiyet vermiş yazar. sevdim.
(bkz: #16965467) adam akıllı yazar
entrylerinde hapse doldurulan hainlere vatansever dieyecek kadar hayalperest arkadas..ne diyelim, hayellerinden erken uyanması dileğiyle...
(#18273520) kendisi richard dawkins'tir.
kusura bakma sayın profesör, sizi ifşa etmek istemezdim.
see you sir.
poposu kaşınanlarla poposunu başkasına kaşıtanlara cevap vermeyen yazardır kendisi efendim.**
hapse atılan ancak haklarında bugüne herhangi hüküm bulunmayan insanlara, tutukluluk hallerinden önceki onurlu duruşları nedeniyle vatansever diyen kişidir efendim.

asıl amerikan ajanları tarafından, amerikalılar'ın kendi yaptırdıkları darbelere gözlerini sımsıkı kapatıp, sivil darbeleri orgazm çığlıklarıyla karşılayan gerçek hayalperestlere, uykudan uyandıklarında çok ağlamamalarını tavsiye eder.*
#5368543 nolu entry'de bahsi geçen entry'yi, makalenin aslını*, birbiri ardına verilen örnekleri okumadan, apandisit osman**'ın ekürisine dahil olanlarca itham edilen yazardır kendisi efendim.

apandisit osman havlamayı kesince ortalık harun emmiseverlere** kalmış, gelmiş başlığımıza pislemişler gördüğümüz kadarıyla. e tabii, bilimsellik ya da ingilizce yetişmeyince, kendi ahvaline bakıp ağlamaktansa sağa sola saldırıyor, saldırtıyor insan, değil mi sevgili yobazcıklar?

noldu, yemedi galiba cevap verebilecek entry girmek?***

edit: hele hele apandisit osman; çaylak olunca yeni rumuz alıp gelmişsin, ben de eküriden sandım; günahını aldık çocukların. eh eh, hadi bakalım, bu kadar kuyruk acısı verdiğimi farketmemiştim sana; kusura bakma. benliğini yitirip başka rumuz alacağını bilsem bu kadar yüklenmezdim.***
adam gibi yazardır. tartışabilen ender yazarlardan biridir.
kendisi richard dawkins'in özellikle bilimsel kişiliğine büyük saygı duyan bir insandır; ancak maalesef o değildir.

ayrıca richard dawkins saklanmamaktadır; yüzlerce sayfalık kitapları, onlarca bölümlük tv programları ile belgesellerinde görünmesini ve üniversitelerde verdiği konferansları düşünecek olursak, ifşaatten korkusu olduğunu da sanmıyorum.*
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026