bugün

/152
pek sıkıcı şehir.
yaşayanlar fsm çoksel vs vs diyor.
bulvarda olan mekan sayısı taksim, alsancak, kadıköy'de 1 sokaktaki mekan sayısının yarısı kadar.
https://www.youtube.com/watch?v=UZMxhTx_vIE&list=UUXmAl_lU3Up7a5zcJPnOiRQ
zamanla alışılan şehir.

istanbuldan gelen bir adam için önceleri " öeehh bu ney laağğğn" etkisi yaratır. ama gezip dolaşıp tanıdıkça daha bir samimi gelen şehirdir. istanbulda aradığın her şey bursada da vardır.
son yıllarda ne kadar kokan mevkiisi varsa lüks semt olmuş şehirdir. insanları da bu bölgelere trilyonlara varan bedeller ödemekten kaçınmazlar.

Örnek vermek gerekirse;
(bkz: balat)
(bkz: korupark)
(bkz: altınşehir)
istanbul lu biri icin ne sıkıcı bir sehirdir.
Nilüfer ilçesi sosyete ve zengin insanların villalarıyla dolmuş güzel bir şehir.
81 ilin en az 79'undan guzel sehir.
güzel şehirdir. ama istanbul ile rekabet edecek kadar değildir.

istanbul'un tek rakibi olacak şehir türkiye sınırları içinde izmir'dir. hatta rakip olmayı bırak bir adım öndedir.
istanbulla her sekilde rekabet edebilecek tek sehirdir. (spor, tarih, luks, gelismislik, sanayi v.s.)
https://www.facebook.com/...66&type=2&theater
Her yerde sevişiriz.
bugünkü yağmur altında 'yağmurun elleri' ni dinlemek hoş olurdu, ancak olmadı olamıyor işte.
test sonuçları söylenirken "b" seçeneği için kullanılır.
Gectigimiz pazar gunu besiktas takimini agarlama serefine nail olmus sehir.
sadece kar yağdığında aşık olunan şehir.
Sabah sabah trafiğiyle deli edendir. bırakın da evime gideyim.
havası dengesiz olan şehirdir ama o dengesizliğin içinde birşeyler saklar gibidir. sabah sakinliğinde çıktığınızda adeta size gülümsüyor gibidir o sakinliğinde...
Yazları felaket nemiyle adamı ter su içinde bırakır. Neyse ki yavaş yavaş havalar soğuyor.
havasının ayarsızlığı hasta eder.
Bursada su musluktan içilir. O değil de güzel şehir.
Zannımca en yaşanılası şehirdir.
altı evliya üstü eşkiya denilen şehir, futbol kenti Bursaspor`lu holiganların ve pkk denen alçakların barınamadığı gösteri yapamadığı naçizane ilimiz.
istanbul'un aksine gezilince değil de yaşanınca sevilen şehir.
istanbul ve izmir'i görmemiş yerlilerinin öve öve bitiremediği, yakın zamanda ciddi bir "tutucular vs ötekiler" çatışmasına ev sahipliği yapacağına inandığım şehir.
Bugün bir kez daha aşık olduğum şehrim. burada büyüdüm ben. doğma büyüme nilüferliyim. her geçen gün de daha fazla sevdim bu şehri. bugün de heykeldeydim. 6/f ye doğru koşarken aniden bir kalabalık gördüm. bir amcaya araba çarpmış. başı kanlar içinde. ve herkes ama herkes yardım etmeye çalışıyor. bir kişi bile yalnızca izlemek için durmamış. o anda oturup ağlamak istedim. istanbul'da kuzenime araba çarptığında kalakalmıştık yolun ortasında. ankara'da düştüğümde kimse kaldırmamıştı beni. burada ise daha düşmeden kolumdan tutup aman yavrum dikkat diyen insanlar var. bursa her şeye rağmen hoşgörüyü ve insanlığını kaybetmemiş bir halkın şehri. yalnız bunun için bile sevebilirim bu kenti.
© copyright 2005 - 2026