bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- almanya da yaşayan yazarlar6
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak8
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması17
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması7
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı10
- 195 kaslı pilot10
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- 174 kaslı mühendis4
- crushtan hangi erkekle sevişirdin4
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- yazarların güncel flört listesi6
- ikiz doğurmak6
- doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim3
- mazot fiyatlarının suçlusu8
- islamda namaz yoktur36
- albenili sözlük yazarı2
- sevilen kıza cv yollamak7
- şeftali11
- şah sultan3
- gece evde şarap kalmaması4
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı5
- borsa8
- manifestten hangi kızla sevişirdin3
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- allah varsa afrika daki çocuklar neden aç3
- uzun saçlı dövmeli küpeli siyah tişörtlü erkek4
- sözlüğün reisi kim anketi19
- garajda ev yapımı mazot yapmak3
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması7
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- şeytanın bile israil'e karşı olması6
- sosis4
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor8
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- sözlük yazarlarının normal kombinleri17
- beşiktaş deplasmanı3
- ipkis2
- sözlük erkeğini annesine şikayet etmek4
- mazotun 100 lira olacağı tarih16
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
- pestil5
- çağla idi21
- nasuh mahruki10
- teomancalmasur8
- sözlükteki her kızı öven tipler11
28nisan 2012 uludağ sözlük halı saha organizasyonu unda tanışma fırsatı bulduğum ulu yazar. futbolu kalemi kadar sağlam. koştursunlar efendim.
(#17278954) uludağ sözlüğün genç,dinamik,ahlaklı,zeki yazarlarından. bu çocuğa dikkat buram buram gelecek vaad ediyor.
(#17373553)formattan dem vurup forum - chat tarzı entry giren yazar. formata uymak buysa biz asla uymayacağız.
(#17373707) moderasyonun beni çaylak yaptığını iddia eden yazar. ne zaman formata aykırı davrandım diye çaylak olduğumu görmüş acaba.
burak yılmaz tarafından kuytu bi köşede kıstırıldığı hakkında şüphelerim olan yazar..
(#17878428)
burak yılmaz'la ilgili entry'in, haftanın en kötü entry'i olmasının sebebini burak yılmazın kendisine bağlayan yazar.
burak yılmaz'la ilgili entry'in, haftanın en kötü entry'i olmasının sebebini burak yılmazın kendisine bağlayan yazar.
--spoiler--
kareografidan sonra ağzı ile götü yer değiştiren bir fenerli söylemi .
fenerliyim hem de koyu zaman zaman trollük yapacak derecede taraflı olabilirim . ama bu koreografiye bok atamazsın arkadaş . ben futbolcu olacam o kareografiden sonra zaten psikolojik olarak çökerim . zırlayacak hakem var , aykut var , oyuncular var başka şeyler bulun lütfen .
fenerliyim yeniden söyleyeyim dedim .
bir tebrik etmeyi öğrenin .
--spoiler--
beşiktaş ile ilgili paylaştığım bir video için bu entryi giren şahıs! ezberci olma adamım! ee ben sana daha ne diyeyim?
kareografidan sonra ağzı ile götü yer değiştiren bir fenerli söylemi .
fenerliyim hem de koyu zaman zaman trollük yapacak derecede taraflı olabilirim . ama bu koreografiye bok atamazsın arkadaş . ben futbolcu olacam o kareografiden sonra zaten psikolojik olarak çökerim . zırlayacak hakem var , aykut var , oyuncular var başka şeyler bulun lütfen .
fenerliyim yeniden söyleyeyim dedim .
bir tebrik etmeyi öğrenin .
--spoiler--
beşiktaş ile ilgili paylaştığım bir video için bu entryi giren şahıs! ezberci olma adamım! ee ben sana daha ne diyeyim?
çok ilginç, çok kaliteli ve çok saygıdeğer bir yazarımız.
sözlüğün eski yazarlarındandır. Fenerbahçe taraftarıdır. Fenerbahçe cumhuriyetinin, Sözlükteki en başarılı temsilcilerinden birisidir. Yani aynı takımın taraftarlarıyız ama o benden daha iyi savunuyor takımımızı!
girdiği entrylerden desteğe/arkadaşlığa ihtiyacı var hissiyatı uyandıran yazar. içini karanlık bulutlar kaplamış sanırım.
http://sketchtoy.com/24948951
kesinlikle kötü algılamasın efendim. gece gece canım sıkıldı sadece. çizdiği şey de adeta bir oyuncak at!
kesinlikle kötü algılamasın efendim. gece gece canım sıkıldı sadece. çizdiği şey de adeta bir oyuncak at!
(#19146113)
entry göstererek nick6 giren yazarlar nesli vol 1312315.
ayrıca arkadaş gelene gidene wisc-r falan yaptırıyor sanırım, sana ne kardeşim milletin iq'sundan?
entry göstererek nick6 giren yazarlar nesli vol 1312315.
ayrıca arkadaş gelene gidene wisc-r falan yaptırıyor sanırım, sana ne kardeşim milletin iq'sundan?
http://www.youtube.com/watch?v=ItAVrbxPqBQ parçayı armağan ettiğim yazar.
6. nesil, eskilerden bir yazar. zamanında aramızda geçen diyaloglar yüzünden arkadaşları tarafından dalgaya alındığı olmuştur. ** son zamanlardaysa twitter'dan 6. nesil olduğunu yazıp benimle dalga geçen sonra indigo beni takip ediyor diye üzülen en sonunda da murat menteş imzalı kitaplarım var diye kıskanan yazardır aynı zamanda. her şey nesille olmuyormuş değil mi burakcım? *
futbol konusunda yorucu ve sıkıcıdır.
fenerli yazar. aynı zamanda boş ve mantıksız konuşan yazar..
o değilde bu ne biçim nick ? iyi ki bamya ya da esmer bomba falan koymamışsın..
o değilde bu ne biçim nick ? iyi ki bamya ya da esmer bomba falan koymamışsın..
ezik alternatif sözlüğümüzde seviyeli sohbetler ettiğimiz şekercik bir insan.
leyla ile mecnun dizisini izleyen kitleye anlam veremediği gibi diziyi de anlayamamış insan. absürd komedi diye birşey var bilader. geçecek bunlar. biraz kitap, biraz genel kültür, azıcık dikkat ile sen üstesinden gelebilirsin bunların.
halden anlayan iyi niyetli bir yazarımız.
eti canga özentisi yazar bilen bilir; hiç sevmem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar