bugün
- insanın bu hayattaki amacı13
- intihar etmek7
- sözlüğe gelince alınan koku7
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- erikli su5
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi6
- kimseyi memnun edememek4
- çok güzel seven kadın2
- ışıktan daha hızlı olan şey5
- türklerin yunan adalarına tatile gitme nedeni7
- sistemin bizi paralı köle yaptığı gerçeği3
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın6
- hayata dair iç burkan detaylar2
- yeni sevgilide olması istenen özellikler5
- gulmekicinyaratilmis3
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması8
- açlık grevi2
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi6
- güne bir şarkı bırak7
- altılı masa diye kıçını yırtıp sonra dama çıkmak3
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi3
- ab'nin türkiye'deki terör örgütlerini beslemesi4
- murat kurum3
- beşiktaş gain fenerbahçe beko maçı3
- idare etme aynen iade et2
- yaya geçidinde yayaya yol vermemek2
- peş peşe iki aracın çarptığı 4 yaşındaki çocuk2
- sedat pekmez17
- akademisyen egosu2
- teoman duralı2
- otobüs2
- milli takımın 6 puanla grubu lider bitirmesi2
- ortamda herkesi birbirine dolduran kadın2
- ketçapla güzel giden yiyecekler12
- ona bir şey söyle20
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak12
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi11
- son 20 yılın en gıcık lafı16
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- aleyna tilki'nin konserde verdiği efsane frikik12
- sigarayı tersten yakmak9
- çocuğa yabancı isimler vermek9
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- 16 haziran 2026 fransa senegal maçı9
- hep kendini suçlamak12
- 12 saat çalışmak7
- insan sanatsal bir varlıktır7
- bedava dopaminin bazen işe yaraması7
- antidepresan kullanmamış erkek bulmanın zorluğu7
(bkz: where is breakfast)
Efsane diyorum. Kral diyorum. Henüz izlememiş olanları kıskanıyorum.
asla bir cennet mahallesi değildir.
(bkz: metamfetamin/#27358938)
bir çok diziyi bitirdim devam edenleri takip ediyorum. breaking bad çok tavsiye edildi başlamayı düşünüyorum.
-spartacus
-prison break
-game of thrones
-vikings
-merlin
-teen wolf
-spartacus
-prison break
-game of thrones
-vikings
-merlin
-teen wolf
bu dizinin birinci sezon 6.bölümdeyim şuana kadar acayip duygusal ve inanılmaz sıkıcı geçti bölümler gerçekten merak ediyorum nasıl efsane diyorsunuz kestane olmasın sonra bu diziyi izlemiş bitirmiş kişiler yorum yaparsa sevinirim.
Şunu izleyip de beğenen varsa amına koyayım. Bu kadar sıkıcı ve ağır geçen bir dizi yok.
Daha da bayacak.bir bölümde walter sırf uzağa bakıyor.
dünya tarihinin en iyi dizisi. benim için efsane idi. ama imdb'de de en iyi diziler listesinde kabak gibi 1. sırada imiş. demek ki insanlar biliyor ağzının tadını.
eğer sıkılıyorsan izleme. çünkü devamı da aynı derecede "sıkıcı". yani hızlanma falan olmayacak. ilk 6 bölümde kapamadıysan siktir git izleme hiç. vakit kaybetme. diziye de bok atma.
diğer dizilere benzemez. bu diziyi izleyip zevk almayan adamın henüz yaşı gelmemiştir. yaşını bekle panpa.
bu dizinin en iyi yanı bir girişim hikayesi anlatmasıdır.
bu diziyi beğenmediği için kız arkadaşımdan soğudum daha da konuşamadım. yokluğunu 1 dakika bile hissetmedim sonra. aramaya ihtiyaç duymadım öylece ayrılmış oldum. yani hayatımda yaptığım en doğru iş olduğunu anladım sonradan. beni sinir adam mal bi kızmış.
eğer sıkılıyorsan izleme. çünkü devamı da aynı derecede "sıkıcı". yani hızlanma falan olmayacak. ilk 6 bölümde kapamadıysan siktir git izleme hiç. vakit kaybetme. diziye de bok atma.
diğer dizilere benzemez. bu diziyi izleyip zevk almayan adamın henüz yaşı gelmemiştir. yaşını bekle panpa.
bu dizinin en iyi yanı bir girişim hikayesi anlatmasıdır.
bu diziyi beğenmediği için kız arkadaşımdan soğudum daha da konuşamadım. yokluğunu 1 dakika bile hissetmedim sonra. aramaya ihtiyaç duymadım öylece ayrılmış oldum. yani hayatımda yaptığım en doğru iş olduğunu anladım sonradan. beni sinir adam mal bi kızmış.
bu diziyi izleyip beğenmeyen kişiyle muhattap olunmamalıdır.
ilk sezondan sonra giderek güzelleşen dizi. biraz sabrederseniz ikinci sezonda falan heyecan kat sayısının ne kadar arttığını görürsünüz.
ayrıca bir dizi var tavsiye etmeden duramıcam. cidden 4.sezonda iyi geçerse gerçek efsane olur.
(bkz: banshee)
ayrıca bir dizi var tavsiye etmeden duramıcam. cidden 4.sezonda iyi geçerse gerçek efsane olur.
(bkz: banshee)
arkadaşlar ned stark ölüyor. ay pardon yanlış gelmişim.
izlenmesi gereken bir dizi.
izlenmesi gereken bir dizi.
Bana yaşın gelmemiş deyip panpa kelimesini cümle içerisinde kullanan bir seyirciye sahip dizi.
her yönüyle efsane dizidir.
Kamera açılarıyla dialog içerisinde ki kelimeleri göndermeleri anlaşılmazsa sadece muhteşem oyunculuğu olan bir diziye dönüşür daha yüzeysel bakılırsa son sezona kadar level atlayarak düşmanlarından kurtulan bir adamın hikayesi bile olabilir,
Detayları anlaşıldığında ise efsanedir.
Detayları anlaşıldığında ise efsanedir.
Better call saul gibi harika bir diziyle tanismamiza neden olan harika bir dizi.
(#28939368).
Bu dizi, bu ayardaki diziler bir yere kadar göreceli. Senin bu diziye böyle bir yorum yapma hakkın yok. He, yaparsan benim de sana sik kafalı deme hakkım var.
Eğer sen bir sürü bölüm arasındaki bağlantıları, açık seçik olmayan pekala zeka ürünü göndermeleri, olayların senaryoda asma ağacı gibi sarılı olduğunu, oyuncuların ruh hallerine göre performanslarının düzeyini, girilen ruh halinde karakterlerin nasıl bu kadar iyi tepki verdiğini, psikolojik analizleri göremiyorsan, beğenmezsin tabi. Dram sevmiyorum, zeka ürünü sevmiyorum, uçların sınırların hayata dramatize edilmesini sevmiyorum de, anlarız.
Eğer sen bir sürü bölüm arasındaki bağlantıları, açık seçik olmayan pekala zeka ürünü göndermeleri, olayların senaryoda asma ağacı gibi sarılı olduğunu, oyuncuların ruh hallerine göre performanslarının düzeyini, girilen ruh halinde karakterlerin nasıl bu kadar iyi tepki verdiğini, psikolojik analizleri göremiyorsan, beğenmezsin tabi. Dram sevmiyorum, zeka ürünü sevmiyorum, uçların sınırların hayata dramatize edilmesini sevmiyorum de, anlarız.
Dün 23:50 civarında bitirdiğim , kendisine hayran bırakmış bir Amerikan dizisi .
Sona doğru kendini tekrar etmeye başlayan ve gerçekten sıkan dizi. 5 bölüm kala bıraktım hatta , 1 ay sonra tekrar başladım. Ama o son bölüm mükemmeldi... bitmesin dedirtti. Duygusal bi bölümdü ağlayan olmuştur kesin izlerken.
dizinin 62.bölümde final yapması ve periyodik tablo da 62.sırada yer alan samaryum elementinin akciğer kanser tedavisinde kullanılması çok etkileyici bir detay olmuş.
geçenlerde devam edeceğine dair biz yazı okumuştum dizi bittikten sonra büyük bir boşluğa düşmüştüm devamı çekilirse nasıl olur çok merak ediyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar