bugün
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek8
- ben geldim naneler8
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler10
- en gey özelliğiniz15
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- zallın fake hesabı var mı9
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dünyanın en çileli coğrafyaları2
- dönerci isim önerileri4
- dinciler3
- hemcinslerle istihza veya şiddet yoluyle iletişim3
- ben bir hata yaptım2
- terör devleti2
- hababam sınıfı semra hoca2
- clydeless bonnie6
- gocu26
- kuşkulu randevuevine girmek2
- kokuşmuş bilgeliğin okları2
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- oralı olmayan yazarlar4
- mor semsiyeli yabanci21
- kutsal suyla dolu ummanda yüzmek2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- zeus büstünün münhal gözleri2
- özşen madencilik işçilerinin direnişi7
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- yaz günü bira içmek2
- seksten sonra pişman olmak2
- anın görüntüsü20
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- yanılgı mimarisini kökünden sökmek2
- eski filozofların külyutmaz dölleri2
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat2
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- kürtçü şımarıklığı3
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- allah nasıl hep var olmuştur3
- silivri belediyesi ne operasyon5
- chp'nin hali ne olacak49
- 90lara damga vuran türk dizileri3
- kinci bir insan olmak4
- doğu bizim batı hepimizin2
- siz hepiniz biz türkiye marşı3
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi2
- içki içtikten sonra yeterince su içmeden uyumak3
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı2
- muharrem ince haklıydı3
- değer bilmeyene yapılması gereken4
genellikle 5 kisiden olusan,bir kisinin sarki soyleyip oburlerinin poz verdigi muzikleri iyi olmayan gruplardir. en populer ornegi blue dur insanlari baymislardir
sesleri tek basına sarkı soylemeye yetmedigi icin, 3-5 kisiyle soylemeye calısırlar. kanımca yaptıkları muzigin hicbir degeri yoktur. ne enstruman calarlar ne birsey, muzikal kaygıdan ziyade imaj kaygısı ondedir. arada "dans edermis gibi" yaparlar. 6-13 yas arası kızların tercihidir. haketmedikleri halde b*k gibi para kazanırlar, oldurulesidirler.
(bkz: backstreet boys)
(bkz: westlife)
(bkz: savage garden)
(bkz: boyzone)
(bkz: nysnc)
(bkz: blue)
(bkz: mdo)
(bkz: a1)
(bkz: westlife)
(bkz: savage garden)
(bkz: boyzone)
(bkz: nysnc)
(bkz: blue)
(bkz: mdo)
(bkz: a1)
(bkz: girlband)
bu grubun bütün üyeleri elton john'la yatmiştir.
Kesinlikle bir müzik oluşumu değil ama dahiyane bir projedir.
Bazılarını sayacak olursak; 'n sync, new kids on block, şimdiler de one direction... hepsi de belli bir proje dahilinde toplanmış,
proje de basit aslında... ergen, liseli kızlara dokunacak basit sözlere sahip parçalar ve bunları söyleyecek tarz sahibi ama tipleri kesinlikle birbirinden farklı grup üyeleri. hatta blue vardı zamanında. zenci vardı grupta. *
Sonrasında; bu projeye yatırım yapan amcalar bunları tv kanallarına servis eder. magazin programlarının vazgeçilmezi olurlar. Kendileri gibi başka projelerin unsuru olan kızlarla sürekli bir ilişki içerisindedirler.
Tabi bu projenin de bir ömrü var. Bu genç arkadaşlar büyüyorlar ve hitap ettikleri kitle haliyle değişiyor. Çünkü onlar da büyüyor ve dinledikleri şeyin aslında son derece basit ve kalitesiz olduğunu anlıyorlar. Tabi bu iyimser yorum. Yoksa tiplerini artık eskisi kadar sevmedikleri için de olabilir.
Sonrasında; bu projenin devam etmesini isterlerse eğer bu amcalar, bu grupların içerisinden bir kişiyi sivriltmeye başlıyorlar. Daha grup dağılmadan kendini belli ediyor bu durum. sonrasında grup dağılıyor ve o amcalara en çok itaat eden, söz dinleyen, az buçuk da diğerlerine göre müzikten biraz daha fazla anlayanı yoluna devam ediyor.
işbu entry, amerikan müzik ödüllerini izlerken, one direction kimmiş diye araştırılırken ortaya çıkmıştır.
Bazılarını sayacak olursak; 'n sync, new kids on block, şimdiler de one direction... hepsi de belli bir proje dahilinde toplanmış,
proje de basit aslında... ergen, liseli kızlara dokunacak basit sözlere sahip parçalar ve bunları söyleyecek tarz sahibi ama tipleri kesinlikle birbirinden farklı grup üyeleri. hatta blue vardı zamanında. zenci vardı grupta. *
Sonrasında; bu projeye yatırım yapan amcalar bunları tv kanallarına servis eder. magazin programlarının vazgeçilmezi olurlar. Kendileri gibi başka projelerin unsuru olan kızlarla sürekli bir ilişki içerisindedirler.
Tabi bu projenin de bir ömrü var. Bu genç arkadaşlar büyüyorlar ve hitap ettikleri kitle haliyle değişiyor. Çünkü onlar da büyüyor ve dinledikleri şeyin aslında son derece basit ve kalitesiz olduğunu anlıyorlar. Tabi bu iyimser yorum. Yoksa tiplerini artık eskisi kadar sevmedikleri için de olabilir.
Sonrasında; bu projenin devam etmesini isterlerse eğer bu amcalar, bu grupların içerisinden bir kişiyi sivriltmeye başlıyorlar. Daha grup dağılmadan kendini belli ediyor bu durum. sonrasında grup dağılıyor ve o amcalara en çok itaat eden, söz dinleyen, az buçuk da diğerlerine göre müzikten biraz daha fazla anlayanı yoluna devam ediyor.
işbu entry, amerikan müzik ödüllerini izlerken, one direction kimmiş diye araştırılırken ortaya çıkmıştır.
güncel Önemli Başlıklar