bir star wars karakteri.
--spoiler--
boonta eve classic yarışlarına giren aşırı cesur 18 podrace pilotu, deneyimli profesyonel yarışmacılar ve yetenekli yeni katılımcılardan oluşmaktadır. boles roor ilk gruba dahildi ve bundan önceki iki boonta yarışını kazanmıştı. anakin skywalker'a karşı yarıştığı üçüncü yıl kaybetmek zorunda kaldı. bu yaratığın güçlü bir sesi ve dayanılmaz bir kokusu vardır. roor'un, yetenekli bir podracer pilotu olmasına rağmen o kendini şarkıcılığa verdi. bir glimmik şarkıcısı olarak kazançlı bir kariyer kurdu, ve şarkılarına ilham kaynağı olması için pod yarışlarını hobi olarak devam ettirdi. boonta classic'ten önceki gün, o, poodoo loncasında şarkı söylemiştir. roor kalabalık arasındaki bir toong'u alaya aldı.her ikisi beş milyon peggatsa bahse girdi, ben quadinaros'un asla boonta eve klasikleri arasına giremeyeceğine dair bahse girdiler. roor'a hayal kırıklığı yaşatan ben'in yarışa girmesi oldu. quadinaros'un yarışçısı, başlangıç çizgisini geçmeyi başaramadı ve roor'un düşüncesiz bahsinin koşullarını karşılamıştı. ben kendisini roor'dan milyonlarca peggat daha zengin buldu. çünkü roor yarışı altıncı olarak tamamladı.
--spoiler--
*
© copyright 2005 - 2026