bugün
- kedilerin yedigi ilginc seyler11
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar16
- arkadaşlar bakar mısınız14
- bik bik'in mutfağına konuk olan yazar5
- galatasaray büyüklüğü13
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması10
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi5
- şanlıurfa şehir hastanesi5
- açık oylayamamak6
- migros ta şarap seçen kaslı ve hüzünlü erkekler5
- kıbrısı ingilize veren padişah5
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- fenerbahçe nin kurucusu4
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- anın görüntüsü22
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım3
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- mobland2
- emevi dini4
- bardak3
- prosedür evliliği3
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- türkçeye sistemli saldırı7
- yapılan ilginç salaklıklar4
- ispartalı kızlar9
- vincenzo montella5
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- güne acı bir gerçek bırak8
- meksika açmazı macerası8
- her yerden engelleyen kız6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- çok sıkılmak2
- nasihat heyeti2
- pembe kulaklık takan erkek2
- muhallebi köpürtmek4
- tayt6
- gey ve şey kavgası5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- mehmet akif alakurt2
- kadınların sevgililerine aldığı geyimsi kıyafetler2
- popo liposuction6
- anadol3
- fatma betül sayan kaya69
BMW M Fest, Mayıs ve Haziran ayı boyunca BMW modelleri için geçerli olan satış, satış sonrası kampanyaları ve keyifli showroom aktivitelerinden oluşan ve benim de bugün katıldığım etkinliktir.
Herşey güzel ama koskoca Bmw firmasının Türkiye temsilcisi borusan oto, promosyonu zayıf tutmuş. Zaten bu festivale fakin fakir gelmiyor, gelenler ya bmw sahibi olup değiştirmeyi planlayanlar, ya yakın zamanda ilk defa bmw alacaklar ya da şu an parası olmasa da eline para geçtiği ilk anda bmw alacak olan bmw fanatikleri. Sen bu insanlara stiker, bloknot, kalem vb. vereceğine personele verdiğin bmw tişörtlerinden şapkalarından versene, hiç olmazsa dışarıda gururla giysin markaya aidiyet duygusu oluşsun. Test araçları koymuşlar ama önce form dolduruyorsun, ilgilendiğin modeli test etmene izin veriyorlar. Yeni çıkmış M4 var M6 var M5 var ama bunlar yasak, iyi tamam o modelleri herkes kullanıp kaza yapmadan geri teslim edemez ama teste izin vermeyeceksen niye getirdin oraya, üstelik kapılarını da kilitlemişler. En hafif deyimiyle ayıptır. autoshow a gidenler bilir rüyanızda göreceğiniz ferrari, lamborghini araçlara bile içine girebiliyorsunuz. Şahsen festival adına hiçbir şey göremedim, en ucuz modeli yüzbin lira olan bir markayı temsil edeceksin ama oraya gelen cüzdanı kalın müşterilere iki dandik meyvesuyu ile stiker ile kandıracaksın. Renault, fiat gibi markalar festival falan değil sıradan bir günde gidip en ucuz modeliyle ilgilenin müşteri temsilcisi size iskender döner ısmarlar. yıllardır bmw sahibi ve fanıyım ama Bmw türkiye yetkilileri beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattılar.
Herşey güzel ama koskoca Bmw firmasının Türkiye temsilcisi borusan oto, promosyonu zayıf tutmuş. Zaten bu festivale fakin fakir gelmiyor, gelenler ya bmw sahibi olup değiştirmeyi planlayanlar, ya yakın zamanda ilk defa bmw alacaklar ya da şu an parası olmasa da eline para geçtiği ilk anda bmw alacak olan bmw fanatikleri. Sen bu insanlara stiker, bloknot, kalem vb. vereceğine personele verdiğin bmw tişörtlerinden şapkalarından versene, hiç olmazsa dışarıda gururla giysin markaya aidiyet duygusu oluşsun. Test araçları koymuşlar ama önce form dolduruyorsun, ilgilendiğin modeli test etmene izin veriyorlar. Yeni çıkmış M4 var M6 var M5 var ama bunlar yasak, iyi tamam o modelleri herkes kullanıp kaza yapmadan geri teslim edemez ama teste izin vermeyeceksen niye getirdin oraya, üstelik kapılarını da kilitlemişler. En hafif deyimiyle ayıptır. autoshow a gidenler bilir rüyanızda göreceğiniz ferrari, lamborghini araçlara bile içine girebiliyorsunuz. Şahsen festival adına hiçbir şey göremedim, en ucuz modeli yüzbin lira olan bir markayı temsil edeceksin ama oraya gelen cüzdanı kalın müşterilere iki dandik meyvesuyu ile stiker ile kandıracaksın. Renault, fiat gibi markalar festival falan değil sıradan bir günde gidip en ucuz modeliyle ilgilenin müşteri temsilcisi size iskender döner ısmarlar. yıllardır bmw sahibi ve fanıyım ama Bmw türkiye yetkilileri beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattılar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar