bugün

böyle efsane bir araba hakkında neden bu kadar az entry girilmiş ona çok şaşırdım.

bu arada şöyle bir başlık var (bkz: bmw e 46) ancak doğru yazımı bu başlık olduğu için buraya yazma ihtiyacı hissettim.

1999 yılında üretimine başlanmış ve 2005 yılında sonlandırılmıştır. 2003 yılında kasası makyajlanmıştır.

1.6 motorunun yetersiz olduğu ve kasayı taşıyamadığı için çok hantal kaldığı artık dillere desten olmuştur.

yüksek performans için 3.20 motor seçenekleri tercih edilmektedir. ancak ekonomik olsun ama çokta hantal olmasın, 3.20 kadar güçlü olmasına gerek yok, sadece yolda bastığım zaman beni mahcup etmesin diyorsanız 3.18 motor seçeneği tam size göredir. 3.18 yakıt tasarrufu olarak hem 3.16'dan hemde 3.20'den daha iyidir. performans olarak ise 3.16'dan çok çok iyi, 3.20'den ise çok az farkla daha kötüdür. ancak normal bir kullanıcıyı fazlasıyla tatmin etmektedir.

zamanında birçoğu ile yanlama ve çeşitli artistlikler yapıldığı için ikinci el piyasasında temizini bulmak bir hayli zordur. temizlerinin fiyatı ise bir üst kasanın orta dereceği veya çok az kötü durumda olanları ile aynı fiyatlardadır. bu yüzden en temiz e46'yı almaktansa o civardaki paralara üst kasanın orta dereceli bir aracını tercih etmek daha mantıklı gibi.
Coupesi harika olan nfs most wanted ta hayallerimizi süsleyen araç. Şuan 2. Elleri piyasada hala değerini koruyordur.
1998 - 2006 yılları arasında üretilmiş bmw'nin 3 serisi kompakt sedanı.
© copyright 2005 - 2026