bugün
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- fusya semsiyeli yabanci27
- mehdi olmayı düşünmek4
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar5
- bezelye yemeği9
- macron koşacak diye park kapatan akepe29
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- ilahi bir gücün sizi frenlediği düşüncesi7
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı10
- ekşi sözlükteki başlıkları uludağ sözlükte görmek7
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- akp bitince ne olacak18
- otel odasında ölü bulunmak12
- vajina sıcaklığı6
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- çocuk istememe nedenleri2
- normal sözlükten gelenler için çalışma kampı2
- iran'ın makatından kan alan abd savunma bakanı2
- 6 aydır üstüne çalıştığım ktç taklidim5
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- yanık denizli yoğurdu2
- ölümün en iyi tanımı17
- true denilen yazar3
- futbol22
- ciguli kral20
- lahmacun4
- gocu nickli şahıs buraya bak arslanım9
- nato zirvesine sızan kedi4
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı9
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- lex luthor karizması2
- kadınların erkek jinekolog tercihi5
- size nasıl yardımcı olabilirim3
- resim ogretmeni4
- 2026 dünya kupası26
- ayak saati4
- uludağ sözlük hatunlarının taş gibi olması7
- ikinci el otomobil piyayası rezaleti2
- günün şiiri26
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar3
- her gün söylenen ufak tefek yalanlar9
- murat yakın6
- akrabalarla tüm alakayı kesmek3
- şiki şiki baba dinleyip iddia kuponu doldurmak3
- ted bundy2
- özgürlük ve güvenlik paradoksu6
- yiyecek başlığı açmayın orçolar3
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler9
islam dünyasına hakaret eden biri değildir.
islam, dünyada var olmuş 4 bin küsur dinden biridir. Siz ona inanıyorsunuz diye kimsenin ona inanması veya onu eleştirmemesi gerekmez.
Türkiye'nin yüzde 99u müslüman deniyor mesela sürekli, o zaman benimle aynı dinde yüzde 1lik bir kesim bile yok. Ama ben kimseye dinimi övmüyorum, hatta bilgi almak istediklerinde benden, bir kiliseye gitmelerini ve oradan bilgi edinmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü kendi yorumumu, inancımı yayma gayem yok.
Neyse bu arkadaşa dönersek, saçma suçlamalar altında bırakılmış olduğu kanaatindeyim. Çünkü yazdıklarına baktım ve hakarete varan söylemlere denk gelmedim. Hakaret etse dahi herkesin kutsalı kendinedir. Bizim kutsal dediğimiz şey onun için deli saçması bir zırvalıktan ibaret olabilir. Bu yüzden de benim dinime küfür dahi etse önemsemem, en fazla muhatap olmam.
Yine bu sebeple bir eleştiriye karşıdaki insana hakaret ederek yanıt vermeyi doğru bulmuyorum. Hele ki birini islam düşmanı diye yaftalamak daha da yanlış. Bu yaşa kadar hayatınızda düşman görmediniz mi? Düşman böyle olmaz.
Ama bir toplumu bir kişiye karşı galeyana getirerek onu aşağılama çabası zaten düşman olmaktan bile daha kötü. Koyunda beslenen yılan gibi. En azından tarafı belli, düşüncesi belli; 3-5 artı oya değişmiyor fikirleri. Bir öyle bir böyle olmayan yazar kişisi.
islam, dünyada var olmuş 4 bin küsur dinden biridir. Siz ona inanıyorsunuz diye kimsenin ona inanması veya onu eleştirmemesi gerekmez.
Türkiye'nin yüzde 99u müslüman deniyor mesela sürekli, o zaman benimle aynı dinde yüzde 1lik bir kesim bile yok. Ama ben kimseye dinimi övmüyorum, hatta bilgi almak istediklerinde benden, bir kiliseye gitmelerini ve oradan bilgi edinmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü kendi yorumumu, inancımı yayma gayem yok.
Neyse bu arkadaşa dönersek, saçma suçlamalar altında bırakılmış olduğu kanaatindeyim. Çünkü yazdıklarına baktım ve hakarete varan söylemlere denk gelmedim. Hakaret etse dahi herkesin kutsalı kendinedir. Bizim kutsal dediğimiz şey onun için deli saçması bir zırvalıktan ibaret olabilir. Bu yüzden de benim dinime küfür dahi etse önemsemem, en fazla muhatap olmam.
Yine bu sebeple bir eleştiriye karşıdaki insana hakaret ederek yanıt vermeyi doğru bulmuyorum. Hele ki birini islam düşmanı diye yaftalamak daha da yanlış. Bu yaşa kadar hayatınızda düşman görmediniz mi? Düşman böyle olmaz.
Ama bir toplumu bir kişiye karşı galeyana getirerek onu aşağılama çabası zaten düşman olmaktan bile daha kötü. Koyunda beslenen yılan gibi. En azından tarafı belli, düşüncesi belli; 3-5 artı oya değişmiyor fikirleri. Bir öyle bir böyle olmayan yazar kişisi.
https://m.uludagsozluk.com/e/41042922/
islam düşmanı bir şey. Nick altını ben; bana hakaret ettiği için açmıştım.
Şimdi Tüm islam dünyasına hakaret ediyor. Ben pisliğin kokusunu kilometrelerce Öteden alıyorum işte böyle.
islam düşmanı bir şey. Nick altını ben; bana hakaret ettiği için açmıştım.
Şimdi Tüm islam dünyasına hakaret ediyor. Ben pisliğin kokusunu kilometrelerce Öteden alıyorum işte böyle.
(bkz: serdarsl06/#40995033)
teşekkürler yazarı.
nick altını ben bu vesileyle açmak istemezdim. neyse kısmet böyleymiş.
o değil de adam 11. nesilmiş ve hala nick altı yok. bu utanç bize yeter.
edit: bu aşağılamaları yeni gördüm affola. kusura bakmasın.
teşekkürler yazarı.
nick altını ben bu vesileyle açmak istemezdim. neyse kısmet böyleymiş.
o değil de adam 11. nesilmiş ve hala nick altı yok. bu utanç bize yeter.
edit: bu aşağılamaları yeni gördüm affola. kusura bakmasın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar