bugün

(#19722710) biri bu yazara, ayağa kalkıp anlayıp konuştuğu yeri havalandırması gerektiğini söylesin pls öpt bai
hizbullahçıdan bozma, sonradan olma cemaatçi kürt. yarı zamanlı pkk sempatizanıdır ayrıca.

türk düşmanlığı ve türklere ettiğ ağız dolusu hakaretlerle tanınır....
akp-bdp kardeşliğinin örneklerinden.

bu güruhta atatürk nefretini açık açık söyleyememenin ezilmişliği, korkaklığı var. bu korkaklıkla sağa sola zavallıca iftirayla saldırıyorlar.
3 gram beyni ile kürt türk ırkçısı-düşmanı zevatın anlamaya beyni yetmeyenlerin yorum yaptığı kişi. artık zerrece iplemiyorum hiç bir şeyinizi .ne türk-kürt ırkçısıyım ne de bu ırkların düşmanı. kendi halinde zaza ırkından (burası önemsiz) ve eğer olabilirsem nacizane bir ümmetçiyim (burası önemli). lakin eksiğim çok lakin bu sizin 3 gramlık beyninizin alacağı türden değil.
ez ju tena woo.o ez yo qul home wo.
Bosgelmis yazar. Ölsün bu.
kemalistlerin korkulu rüyasıymış. çok güldüm (bkz: kafan güzelmiş güle güle kullan)
(bkz: #20222099) birinin ona söylediği şeyde haklı bile olsa yanlış tezi ile kendi kendini çürüttüğünüayıktırması gereken şakirt. ben de sana derim ki o zaman 095384583405984 yıl önce ölmüş hatta yaşadığı bile kesin olmayan adama günde 68456 kez yalvarıyorsunuz diye. olmaz o iş demi. uzar gider. yazık.
© copyright 2005 - 2026