bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- almanya da yaşayan yazarlar8
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması17
- heidinin dedesi3
- 195 kaslı pilot10
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı10
- mazot fiyatlarının suçlusu9
- islamda namaz yoktur37
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak7
- gocu'nun raci şaşmaz'a benzerliği3
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- manifestten hangi kızla sevişirdin4
- yazarların güncel flört listesi6
- 174 kaslı mühendis4
- ikiz doğurmak6
- crushtan hangi erkekle sevişirdin4
- doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim3
- heidinin terörist olma ihtimali2
- sevilen kıza cv yollamak7
- şeftali11
- kaşif kozinoğlu soruşturması raci şaşmaz ifadesi5
- borsa8
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı5
- gece evde şarap kalmaması4
- albenili sözlük yazarı2
- şah sultan3
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- sözlüğün reisi kim anketi19
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- uzun saçlı dövmeli küpeli siyah tişörtlü erkek4
- allah varsa afrika daki çocuklar neden aç3
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması7
- garajda ev yapımı mazot yapmak3
- şeytanın bile israil'e karşı olması6
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- sosis4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor8
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- sözlük yazarlarının normal kombinleri17
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
- mazotun 100 lira olacağı tarih16
- pestil5
- sözlük erkeğini annesine şikayet etmek4
- çağla idi21
- beşiktaş deplasmanı3
arka planları gayet güzel olan site.
(bkz: but it s not google)
(bkz: bada bing)
uludağ sözlük galerinin hızlı ekle kısmında kullanılan, kullanışsız motör.
fazla sonuc cikmayan ve google misali aranan kelimeyi otomatik tamamlama ozelligi bulunmayan arama motorudur.
arama motoru pazarında ilk defa yahoo'yu geçmiş kendisi. http://www.webrazzi.com/2011/03/01/bing-yahooyu-geride-birakti/
kendini çok geliştirmiş, dil desteği artarsa google'u zorlayabilecek arama motoru. şimdi türkçe'ye pek göz kırpmıyor. umut vadedici yanı ise son zamanlarda bingbot'lar googlebot'lar çok çok dolaşıyor internette.
(bkz: bir google değil)
google'a rakip olarak microsoft'un çıkardığı arama motoru.
çok güzel özellikleri olan arama motoru.
Microsoft'un arama motorudur efenim ingiltere sürümünde bugünün resminde Anıtkabir var. Teşekkürler microsoft!
an itibariyle ingiltere sitesi olan, bing.co.uk de 10 kasim serefine anitkabiri arka plani yapan microsoft a ait arama motorudur.
çevirisi ile yardırmış olan arama motorudur.
(bkz: mustafa)
`http://galeri.uludagsozluk.com/r/bing-335363/`
(bkz: mustafa)
`http://galeri.uludagsozluk.com/r/bing-335363/`
chrome'mun çok amaçlı adres çubuğunda arama kısmına, varsayılan olarak kapak atmış arama motoru. *
Her gün bir tane manzara resmini kapak fotoğrafı olarak yayımlayan arama motoru.
Internet explorer kullanan kimselerin sevdigi arama motorudur.
kimsenin siklemediği arama motoru.
arkaplanında hergün farklı resimler koyuyorlar. ilk defa türkiye'de çekilmiş bir fotoğraf koyduklarını gördüm.
görsel
görsel
kendisine söylenebilecek en önemli şey arap sen çeviri yapma bokunu çıkarıyorsun. bir arkadaş facebook'da başka birinin fotoğrafının altına arapça yorum yazmış. merak ettim çevireyim dedim. bing hazretleri beni öyle bir aydınlattı ki yorumun arapçası bile daha anlaşılır.
orijinal: La recette stp nta3 l plat!!!
çevirimsi: Stp nta3 l plaka tarifi!
allah belanı versin microsoft!
hırsımı alamadım editi: hayır bir de utanmadan parantez içinde bing tarafından çevrildi yazmaz mı! nereye çevirdin? çeviri böyle mi olurmuş? google translate bile daha mantıklı.
yanılmışım editi: google translate daha mantıklı filan değilmiş. şimdi ona çevirttim. kel alaka bir şey çıktı ortaya.
Adım NTAA Platt için oturmuyorsa
arapça bilen yok mu, şunu hayrına çevirsin. hayır kızla da kavgalıyım soramıyorum ne yazdığını. yorumu yazdığı kızla da kavgalı o yüzden merak ediyorum.
orijinal: La recette stp nta3 l plat!!!
çevirimsi: Stp nta3 l plaka tarifi!
allah belanı versin microsoft!
hırsımı alamadım editi: hayır bir de utanmadan parantez içinde bing tarafından çevrildi yazmaz mı! nereye çevirdin? çeviri böyle mi olurmuş? google translate bile daha mantıklı.
yanılmışım editi: google translate daha mantıklı filan değilmiş. şimdi ona çevirttim. kel alaka bir şey çıktı ortaya.
Adım NTAA Platt için oturmuyorsa
arapça bilen yok mu, şunu hayrına çevirsin. hayır kızla da kavgalıyım soramıyorum ne yazdığını. yorumu yazdığı kızla da kavgalı o yüzden merak ediyorum.
http://www.bing.com sitesine sahip, web arama motoru türünde Microsoft yapımcılığında geliştirilen üründür.
1 Haziran 2009'da betası kuruldu ve 5. yılına yaklaşık 4 ay süre kalan bu ürün, yapılan resmî testler sonucunda diğer tüm rakiplerinden üstün gelerek birinci olmuştur. Bilgi kaynağı: #BringItOn etiketi.
Şu anda tek rakibi olan Google'ı da Bing vs. Google testleri ile yenmiştir ve en iyisi olduğunu kanıtlamıştır.
--spoiler--
Microsoft CEO'su Steve Ballmer: "Dünyanın 2. bir arama motoruna ihtiyacı olduğunu düşünmüyoruz. Bing bir arama motorundan çok, bir karar verme motorudur."
--spoiler--
(bkz: windows live)
1 Haziran 2009'da betası kuruldu ve 5. yılına yaklaşık 4 ay süre kalan bu ürün, yapılan resmî testler sonucunda diğer tüm rakiplerinden üstün gelerek birinci olmuştur. Bilgi kaynağı: #BringItOn etiketi.
Şu anda tek rakibi olan Google'ı da Bing vs. Google testleri ile yenmiştir ve en iyisi olduğunu kanıtlamıştır.
--spoiler--
Microsoft CEO'su Steve Ballmer: "Dünyanın 2. bir arama motoruna ihtiyacı olduğunu düşünmüyoruz. Bing bir arama motorundan çok, bir karar verme motorudur."
--spoiler--
(bkz: windows live)
Çin'de sansür uygulayan bir arama motorudur. Çin pazarından kovulmamak için, Çin Hükümeti'nin hoşuna gitmeyecek konuları arama sonuçlarından çıkartmıştır. Aynı sonuçlar ingilizce Bing'te varken Çince Bingte çıkmaması durumunu kabul eden Microsoft, durumun kod hatası olduğunu iddia etsede, büyük Çin pazarını kaybetmemek için yapılmış bir girişim olduğu çok açıktır.
http://www.10line.net/201...un-ad-yine-kotu-anld.html
http://www.10line.net/201...un-ad-yine-kotu-anld.html
Google'daki sıkıntı nedeniyle kimi zaman hayat kurtaran arama motoru.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar