bugün
- sandalye5
- ciddi ciddi aşure seven insan29
- bir ilişkiyi kim yönetir14
- pandela 319
- velvet48
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek4
- brokoli3
- kürt hareketinin devşirme olması15
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- aleyna tilki4
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- sikişirken hüzünlenmek3
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- ciguli kral16
- elektriği ödeyen adam7
- amedspor12
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- mony tontana11
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- memduh bashgan9
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- taksim delisi cenk4
- bik bik kaç yaşında10
- ahtapot yemek9
- m r e r e c t o4
- yürüyüş flörtü9
- 2026 dünya kupası33
- scary movie 63
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- ismet el pedro nunez de balboa luis albertoevi3
- sokuk yazarlar2
- deniz göktaş34
- evde kalmış kız kurusu7
- sözlükte kavga olacak hissi5
- birader yazarlar bey biraderlerdir3
- fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulunması3
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- kanada8
- fas7
- sikmek icin entry ni beğendi6
- futbol28
- fondöten sürmek2
- denizde karı kız kesen erkek3
- tabaktaki son bisküviyi yiyen tip3
- yunanistan milli futbol takımı4
- dünya16
Ergenin ve kara cahilin dik alasıdır. Muhattap almamak esastır.
modların kanatları altında olan botumsu yazar. nedense nickaltında ayar yediği hakaret içermeyen entryler silinirken beyefendinin entryleri müzede saklanır gibi özenle durmaktadır.
ayrıca; (bkz: provokatör bot)
ayrıca; (bkz: provokatör bot)
bu kullanıcının 2 tane amacı vardır, 1- isminin sol frame den düşmemesi, 2 -kullanıcıları sözlükten soğutmaya çalışmaktır.
1- sözlükte celebrity olmak 2 farklı yolla mümkün olur;
1. yöntem sevilen bir yazar olursun, yazdıkların okunur, oylanır, her gün övgü dolu mesajlar alırsın, adın hergün sol frame e düşer bu tanım sana sanki pek uymuyor.
2. yöntem nefret edilen yazar olmaktır, deli saçması entryler girersin, sağlıklı beyinlerin düşünme şekline pek benzemez olayları ele alış şeklin, trollemek uğruna arkasında bile duramayacağın savlar üretirsin ama hep sıçılmış bok gibi kalırsın asvalt üzerinde. insanlar üzerine basmamak için yakınına bile yaklaşmaz ama zaten senin istediğinde budur, nefret edilmek, kendine küfür ettirip egonu tatmin etmek, bunu başardığın zaman adın hergün sol frame e düşer, farklı farklı yazarlar sana hakaret ederler ama umursamazsın, zaten amacını gerçekleştirmişindir.
sözlükten yazar soğutmak nedir?
kalitesiz entry girip bilgi kirliliği yaratmak ve senin iddialarını çürüten mesajlara bile aldırış etmeden saçlamaya devam etmek.
troller bile yeri geldiğinde eğlenceli olabiliyorlar ama sen troll bile değilsin, normal bir kullanıcı hiç değilsin çünkü normal kullanıcıların hayata bir bakış açıları vardır, bir gün öyle diğer gün başka türlü konuşmazlar, normal kullanıcılar kendilerine küfür edildiğinde yüzü kızarır, senin gibi monitöre bakıp pişkin pişkin gülemez, tıpkı şimdi güldüğün gibi.
hadi yine iyisin, yine amacına ulaştın, bak adın sol frame e yine düştü, hayrını gör.
1- sözlükte celebrity olmak 2 farklı yolla mümkün olur;
1. yöntem sevilen bir yazar olursun, yazdıkların okunur, oylanır, her gün övgü dolu mesajlar alırsın, adın hergün sol frame e düşer bu tanım sana sanki pek uymuyor.
2. yöntem nefret edilen yazar olmaktır, deli saçması entryler girersin, sağlıklı beyinlerin düşünme şekline pek benzemez olayları ele alış şeklin, trollemek uğruna arkasında bile duramayacağın savlar üretirsin ama hep sıçılmış bok gibi kalırsın asvalt üzerinde. insanlar üzerine basmamak için yakınına bile yaklaşmaz ama zaten senin istediğinde budur, nefret edilmek, kendine küfür ettirip egonu tatmin etmek, bunu başardığın zaman adın hergün sol frame e düşer, farklı farklı yazarlar sana hakaret ederler ama umursamazsın, zaten amacını gerçekleştirmişindir.
sözlükten yazar soğutmak nedir?
kalitesiz entry girip bilgi kirliliği yaratmak ve senin iddialarını çürüten mesajlara bile aldırış etmeden saçlamaya devam etmek.
troller bile yeri geldiğinde eğlenceli olabiliyorlar ama sen troll bile değilsin, normal bir kullanıcı hiç değilsin çünkü normal kullanıcıların hayata bir bakış açıları vardır, bir gün öyle diğer gün başka türlü konuşmazlar, normal kullanıcılar kendilerine küfür edildiğinde yüzü kızarır, senin gibi monitöre bakıp pişkin pişkin gülemez, tıpkı şimdi güldüğün gibi.
hadi yine iyisin, yine amacına ulaştın, bak adın sol frame e yine düştü, hayrını gör.
muhalefetin ne kadar zavallı olduğunu uygulamalı olarak gösteren ak parti'li yoldaş. hizmetlerin çok maklube geçiyor kardeş.
küfür paratoneri.
sevmedigim yazar.
pkk ya da sarmasa nefret edeceğim yazar.
düşündüklerini nick altına yazan garabet.
karmasını yansıtan yazar.*
bir tanımımda ideolojimi belirtmememe rağmen bunu yapmışım gibi nickaltı giren sorunlu yazar.
en çok güldüğüm yazar.
sanırım mod fakesi filan kendisi. sürekli aynı şeyleri tekrarlayabilmesi, 7/24 burda olması incelenesi hakkaten.
çok başarılı çok. defalarca içtiğim çayı püskürttüm sayesinde.
sen ölme emi. *
sanırım mod fakesi filan kendisi. sürekli aynı şeyleri tekrarlayabilmesi, 7/24 burda olması incelenesi hakkaten.
çok başarılı çok. defalarca içtiğim çayı püskürttüm sayesinde.
sen ölme emi. *
klonlanması gereken yazardır. kendisinden daha çok lazım her yere.
çoğaltmak istediğim yazar.
hangi yolla olacağını sen seç mualla.
hangi yolla olacağını sen seç mualla.
pkk lılara durmak bilmeden geçirdiğinde seviyorum bu adamı. onun dışında evlat olsa eğitirdim.*
Aaaaaaa, aaaaaaa, nasılsa çaylak olmuş. Başka türlü entry girmediği bir gün düşünülemezdi zaten.
Neyse. şakirtlere karşı davamıza kaldığımız yerden devam etmek için çabuk dön diyoruz kendisine ve selam ediyoıruz.*
Neyse. şakirtlere karşı davamıza kaldığımız yerden devam etmek için çabuk dön diyoruz kendisine ve selam ediyoıruz.*
Tp sözlük'te uludağ karşıtı entryler girdiğinden çaylak edilen yazar. Tp sözlük'ü böldüğü yetmedi, uludağ'ı karıştırıyor bir de utanmadan.
Zaten Bayan olduğu açıklanınca iyice bozmuştu, bir de provokasyon hiç olmamış.
Zaten Bayan olduğu açıklanınca iyice bozmuştu, bir de provokasyon hiç olmamış.
böyle bir yazarın 6 gündür çaylak olarak kalması, ayıptır, günahtır.
ne ayıbı, günahı la. bırakın sonsuza kadar çaylak olarak kalsın.
ne ayıbı, günahı la. bırakın sonsuza kadar çaylak olarak kalsın.
çaylak olması pek te umrunda değildir. Zira bir hesabı cezalıyken, başka bir hesabıyla kaldığı yerden devam etmektedir*.
24 saat pc başında entry girmekten pişik olan yazar.
Sözlüğe bu aralar bir seviye, medeniyet geldi. Ne oluyor dedim, bir baktım bu kendini bilmez bilisiz çaylak olmuş. Silik olduğu günleri de görürüz inşallah. Puhahahaha.
Sözlüğe bu aralar bir seviye, medeniyet geldi. Ne oluyor dedim, bir baktım bu kendini bilmez bilisiz çaylak olmuş. Silik olduğu günleri de görürüz inşallah. Puhahahaha.
inşallah yakın zamanda silik yer.
çaylaklığının üzerinden 9 gün geçti hala yok.
Güneş küsmüş şalkımıyor ah sensiz
Zerdali güzeli gözlerinle bak bana
Kedereş oldum yenemiyorum ah sensiz
Baldan tatlı sözlerinle gül bana
Diken sarmış güllerimi deremiyorum
Gülden nazik ellerini uzat bana
Hasret yanar gecelerim ah sensiz
Davran gülüm esen yel ol gel bana
Güneş küsmüş şalkımıyor ah sensiz
Zerdali güzeli gözlerinle bak bana
Kedereş oldum yenemiyorum ah sensiz
Baldan tatlı sözlerinle gül bana
Diken sarmış güllerimi deremiyorum
Gülden nazik ellerini uzat bana
Hasret yanar gecelerim ah sensiz
Davran gülüm esen yel ol gel bana
chpkk tandanslı bişi.
chpli mi pkklı mı olduğu anlaşılamyan biri. bazen de ülkücüleri sokağa çıkmamakla suçluyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar