bugün

mhp Elazığ belediye başkan adayı. kendisi seçime abartısız söylüyorum sokak sokak gezerek hazırlanmıştır. bunca yıllık rezil akp belediyeciliğinin Elazığ halkı üzerinde bir tesiri olmuş mudur bilinmez; pek ümidim olmasa da umuyorum bilal çoban'a hak ettiği oyu verirler. Elazığ için gerçek anlamda ter dökecek, çalışma disiplinine sahip, mücadeleci ve kararlı bir isim olarak belediye başkanı olmayı sonuna kadar hak ettiği su götürmez bir gerçek.

ha şunun da farkındayım, akp aday diye bir parça kütük koysa düşünmeden gidip oy verecek bir yığın var ne yazık ki. gözlerinin açılması, işi ehline vermeleri temennisindeyim. bilal hocamıza başarılar dilerim.
belediyeye hiç kimse ter dökmek için gelmez. kimisi az yemek için gelir kimisi çok yemek için gelir. bunu unutmayın. belediyeci kardeşinizden tavsiyedir.
Tanrının izni ve inayetiyle bu seçimde Elazığ belediye başkanı olacak babayiğittir. Elazığ sokaklarını karış karış gezip el sıkışmadık tek bir kişi bırakmayan Bilal çoban değil de akp'nin vasıfsız adayı kazanırsa yazıklar olsun diyeceğim nankör memleketime.

Her seçim olduğu gibi bu seçim öncesinde de sokakta kime sorsan mhp'ye oy veriyor ama seçim sonucu açıklanınca %70 ile akp alıyor. Umarım bu kez pusulayı görünce şaşırıp da akp'ye vermez hemşehrilerim.
kardeşim ben de elazigliyim bilal hocayla oturup konusmuslugum da var ama bunlar hayal akp nin aday çıkardığı elazigda mhp alamaz akp aday cıkarmasa kesin alırdı ali sekerdagin kazanma sansi bile daha fazla sozde herkes ülkücü mhp li ama oy cikmiyor nedense .
© copyright 2005 - 2026