bugün

/782
Bu sezon fenerle birlikte galatasarayın kupa kaldırışını izleyecek turkiyenin üçüncü büyük klübü.
tuttuğum takımdır. fanatik olarak kendisini sevmekte ve yürekten destek vermekteyim.
ilk devrede salak salak puan kayıpları yapılmamış olsaydı şimdi şampiyonluk kutlayan takımdı ama yapacak bir şey yok. bana göre şampiyonluk şansı en yüksek takım başakşehir, ikinci de fikstür avantajıyla fener oldu. üzücü ama net.
şampiyon olursa tek sebebi igor tudor ve deplasman karnesi olacak kulüp. yatıp kalkıp tudor' a ve 90 dakika savunma yapıp çağ dışı futbol oynayan takımlara teşekkür etsinler.
artık şampiyon olmasınlar ya. her sene aynı takım şampiyon olmasın. birileri bir şeyler yapsın da değişik şampiyonlar izleyelim artık. tiner kokusu almayalım.
Bir futbol takımıdır.
Sonradan gönül verim Beşiktaş'a. ilginç ama 21 yaşımdan sonra beşiktaşlı olmama rağmen doğduğumdan beri beşiktaşlı hissediyorum. Samimiyetin, tevazunun, birliğin ve beraberliğin takımıdır beşiktaş.
ne geçen seneki ne de ilk yarıdaki topu oynayabiliyorlar ama bu sene de kıl payı aradan sıyrılarak şampiyon olacağını düşündüğüm takım.

hala başakşehir'in şampiyon olabileceğini düşünenler varsa da biraz olsun türkiye'de yaşamalarını, vakit geçirmelerini diliyorum.
görsel
bu sezon şampiyonlar ligi mesaisi nedeniyle lige konsantre olamamış olsa da son bölümde ağırlığını ortaya koyarak rakipleri teker teker yorganın altına sokmuş efsanevi takım. beşiktaş'ın en kötü hali bile rakiplerini tokatlamasına yetiyor açık ve net.
Vura vur gidiyor iki gözümün çiçeği.
şampiyonlar ligi mesaisi haa valla bayaa güldüm.
rakipler dandik porto,her şeyini satmış monako ve alman dandigi leipzig...

ulan galatasaray real juventus kopenhag grubundan 2. çıktı yinede stsl in a.koydu bee...

ama sizde haklısınız edirneden dışarı çıkmamis liverpooldan 8 yemiş takım ne anlar güçlü smp. grubundan...
2017-2018 süper lig şampiyonu olacak olan takımdır.
fark kapandıkça "ama bizim kupamız var"a dönenlerin türbe gibi ziyaret ettikleri büyük sevda. olum daha şimdiden korkmayın lan.
kartal heykelindeki tarihi karadeniz dönercisi neden akşam mesai bitiminde kapanıyor aklımın almadığı semt. ulan kuyruk oluyor, millet işten çıkıp beşiktaşa gelecek yemek yiyecek ustam sen niye kapıyorsun dönerciyi? yapmayın etmeyin 3 kişi daha işe alın çıkarır o parayı sen efsane dönercisin kapatmayın hocam.
Zaten var olan Fenerbahçe kompleksi şenol güneş denen Fenerbahçe düşmanının takımın başına gelmesiyle nirvana kapan takım. Efendiyiz derler Fenerbahçe’ye besteledikleri küfürlü bestelerin çoluk çocuğa okutup video çekip yayınladıkları hala durur. Bu sene havası sönecek hak ettiği yerde kalacak küçük takım. Evet.
istanbul un en güzel en yaşanılası ilçelerinden biridir. Çarşısı çok güzeldir aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Ne güzel olur iskelesinde çay simit ikilisi. Ordan da karşıya Kadıköy e geçersiniz vapurla,orasida en güzel ilcelerindendir istanbul un. iki yerde bana huzur verir,kendimi iyi hissettirir. Ama benim rengim sarı kırmızı o ayrı.
yıllarca fetöcülerin ve natocuların hedefi olmuş takım. iş masabaşı itneliklerinden çıkar ve futbola gelirse beşiktaş hep zirvede olur.
Bu sene şampiyon olacak olan takımdır.
Türk Telekom stadinda Galatasaray a koyup şampiyon olacak takım.

Avradi mahil bölgenize ceviz ağacından istakayi sokacağız.
şampiyonluğu şansa bırakmak olmazdı zaten. kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz anlaşılan. galatasaray'ı evinde yenip şampiyon gibi şampiyon olmak farz oldu.
görsel

geliyoruz mesajı veren delikanlı takım.
bence bu senzonki şampiyondur .
Galatasaray'ı tokatlayarak şampiyon olacak takım. Bananeyse artık aq.
gs'nin bu akşamki b.şehir galibiyeti sonrası şampiyonluğa yaklaştı.

Fb' den önce 4. Yıldızı takacağız.
şampiyonluğu şimdiden hayırlı olsun diyelim...
Geliyoruz adım adım
Her solukta senin adın
Şampiyonluk inan çok yakın
Haydi bastır BEŞiKTAŞIM.
© copyright 2005 - 2026