bugün
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- taşaklardan birinin kayıp olması4
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- galatasaray6
- çay içen kız9
- mutsuz olmak3
- en tehlikeli insan tipleri2
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- galatasaray 3 rennes 33
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- duyulan en ilginç isim5
- rennes2
- oralet içen erkek5
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- çaya şeker atan erkek5
- anın fotoğrafı14
- kalem4
- uludağ sözlük çeteleri9
- veda mesajları hep yanlış yazılır2
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum2
- erdal beşikçioğlu8
- yerinde dur3
- eğleniyormuş gibi yapan kadın2
- yıkık yazarlar4
- yelpaze3
- latte içen erkek4
- smallville'deki konuk oyuncular3
- patates kızartması4
- dolma kalem3
- en boktan on yıl7
- doa otomatı3
- ona bir şey söyle13
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- telefona cevap vermeyen kız3
- gocu bak bi5
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- selam sözlük2
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- ayrılık8
- kasa daima kazanır2
- düşün ki o bunu okuyor4
- en gey özelliğiniz3
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- red flag erkek listesi9
yeni bir beşinci nesil yazar. hoşgelmiş.
benn adındaki eski yazarın reenkarnasyonu olması muhtemel yazar.
döndüğü için davulla zurnayla karşılanması gerekirken ıssız bir "hoşgeldin"le karşılanmış yazar.
gönülden diyorum ki, tekrardan hoş geri gelmiş.
gönülden diyorum ki, tekrardan hoş geri gelmiş.
düşünmek acayip bir mekanizma.
"şüphe duyuyorum, öyleyse düşünüyorum; düşünüyorum, öyleyse varım." (rene descartes) "o sloganik cümlenin doğrusu budur" (benn v2)
bir de abuse edelim şunu: düşünüyorum öyleyse warum?...boku çıkmadı lan sanki böyle. metafordan türeyen warum orada naif bir çalım atarak gerçekliği işaretledi gibi yine.
tanım: düşünmek farkına varmayı, farkına varmak da varılarak saptanmış mevcut pejmurdeliklerden dolayı asosyal olmayı getirir diye 'düşünen' yazar.
"şüphe duyuyorum, öyleyse düşünüyorum; düşünüyorum, öyleyse varım." (rene descartes) "o sloganik cümlenin doğrusu budur" (benn v2)
bir de abuse edelim şunu: düşünüyorum öyleyse warum?...boku çıkmadı lan sanki böyle. metafordan türeyen warum orada naif bir çalım atarak gerçekliği işaretledi gibi yine.
tanım: düşünmek farkına varmayı, farkına varmak da varılarak saptanmış mevcut pejmurdeliklerden dolayı asosyal olmayı getirir diye 'düşünen' yazar.
abd'yi orospu çocuğu olarak nitelendirerek, subjektif olan bu görüşünü genele yayan yazar.
türkiye'de de ne çok orospu çocuğu meraklısı varmış,millet green card için birbirini eziyor. bir de, bush'dan randevu almak isteyenler var hani bu ülkenin başbakanı falan oluyo onlar.ha bi de bu başbakan %47 alarak iktidar oluyor.
bunun haricinde amerika'da yaşayan, birilerinin çağımızın Atatürk'ü dediği birisi var. evet var.
bi de tsk var. yıllardır abd ile işbirliği yapan, nato var bu abd'nin kurduğu, oraya girmişiz hani.
filistin konusunda ikilem nedir , kendisi de bilmediği gibi dejenere olduğunu kanıtlamak adına bir de ingilizce kökenli dilemma kelimesini kullanan yazar. (yunanca kökenliymiş neyse)
vesselam türkiye olarak acaip bir orospu çocukluğu düşkünlüğümüz varmış bizim yeni farkettik sayesinde.
ayar verdiğini kendi söyleyen bir yazar bi de ayrıca bu; bizim de bu sözle ilgili bi bildiğimiz vardır küçüklükten;
(bkz: sıçtı cafer bez getir)
türkiye'de de ne çok orospu çocuğu meraklısı varmış,millet green card için birbirini eziyor. bir de, bush'dan randevu almak isteyenler var hani bu ülkenin başbakanı falan oluyo onlar.ha bi de bu başbakan %47 alarak iktidar oluyor.
bunun haricinde amerika'da yaşayan, birilerinin çağımızın Atatürk'ü dediği birisi var. evet var.
bi de tsk var. yıllardır abd ile işbirliği yapan, nato var bu abd'nin kurduğu, oraya girmişiz hani.
filistin konusunda ikilem nedir , kendisi de bilmediği gibi dejenere olduğunu kanıtlamak adına bir de ingilizce kökenli dilemma kelimesini kullanan yazar. (yunanca kökenliymiş neyse)
vesselam türkiye olarak acaip bir orospu çocukluğu düşkünlüğümüz varmış bizim yeni farkettik sayesinde.
ayar verdiğini kendi söyleyen bir yazar bi de ayrıca bu; bizim de bu sözle ilgili bi bildiğimiz vardır küçüklükten;
(bkz: sıçtı cafer bez getir)
silik. beşinci nesil. silik. küfretmicem küfretmicem küfretmemeliyim. sakin 9 8 7 6 5 4 3...
silik.
benn v3'ü dört gözle bekliyoruz.
silik.
benn v3'ü dört gözle bekliyoruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar