bugün
- sedat pekmez43
- nervio abla16
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron15
- haklı olduğu halde susan insan6
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- her gün içsem bıkmam içecekleri6
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları9
- karton toplayan birini itlaf edip kireçle gömmek3
- yapay zeka sözlük moderatörü2
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı4
- müsavat dervişoğlu4
- hamletin şerefsiz olması3
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- m r e r e c t o22
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat5
- bu ne zeytini3
- yapay zeka moderatörü12
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek6
- on ikinci nesil adımı anmasın2
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- kılıçdaroğlu'nun chp'yi geri vermeyecek olması2
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- alo moderasyon3
- sabahat akkiraz'ı çok seviyorum ne yapmalıyım2
- toyota rav 42
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan4
- larisalisa öldü mü6
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- küfürbaz haydo6
- meriç2
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- schopenhauer'un kadın nefreti6
- carl gustav jung2
- fakir ve cahilken doğurmak7
- chp'nin hali ne olacak34
- sek sevilen şeyler4
- gocu26
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- anhedonist3
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- altının düşüşü7
- karton toplayan abi3
- çelik erişçi4
- dua4
kablo tv sayesinde izlenebilen ingiliz tv kanalıdır.
onu izlerken anlaşıldığına göre,bir tv programı yaparken, öyle süper konular falan bulmak için kasmaya gerek yoktur.
temiz görüntü, iyi bir ses pekçok programı izlenebilir yapabilmektedir.
çok küçük bir örnek olarak, ev dekorasyon programları bizim kanallarımızda da var bbc primeda da var.ama onlarınkileri izlerken kumandanın düğmesine eliniz gitmiyor.
sadece örnek alınmalıdır anlamında dikkat çekmiştir. daha iyisi pekala yapılabilir.
onu izlerken anlaşıldığına göre,bir tv programı yaparken, öyle süper konular falan bulmak için kasmaya gerek yoktur.
temiz görüntü, iyi bir ses pekçok programı izlenebilir yapabilmektedir.
çok küçük bir örnek olarak, ev dekorasyon programları bizim kanallarımızda da var bbc primeda da var.ama onlarınkileri izlerken kumandanın düğmesine eliniz gitmiyor.
sadece örnek alınmalıdır anlamında dikkat çekmiştir. daha iyisi pekala yapılabilir.
dinlerken sokakta duydugumuz ingilizlerden daha anlasılır keske her ingiliz bu sekilde ingilizce konussa dedigimiz super tv kanalı
şerefsizliğin daniskasını yaparak eurovision şarkı yarışmasını yayınlamayacağını internet sitesinde açıklayan ingiliz kanalı. oysa bir senedir puanlamadaki geyik amcayı bekliyordum.
(bkz: televizyonda escinsel sevisme goruntuleri)
türk halkının ahlakıyla bilinçli bir şekilde oynama yoluna gitmiş kanaldır! kınıyoruz, sitemist tavırlar takınıyoruz kendilerine.
türk halkının ahlakıyla bilinçli bir şekilde oynama yoluna gitmiş kanaldır! kınıyoruz, sitemist tavırlar takınıyoruz kendilerine.
kötü tarafları sözlükte dikkat çekmiş kanal. oraları geçeyim. o tarafını kimse örnek almasın da. yahu muazzam bir görüntü kalitesi, spiker ekolü ve program seçme özelliklerine sahip kanaldır. kimse örnek almaz mı bu taraflarını ?
adamlar şu an yeşillik, at ve insan gösteriyor ama büyük bir zevkle izletiyorlar. masraf falan sıfırdır herhalde. darısı bizim kanllardan birinin ya da şeşinin başına diyelim.
şimdi "elin ingilizinin hayranı, onları örnek gösteriyor gene taklitçilikten kurtulamayacağız lan" diyenlere
"yahu yok işte yaratıcılığımıza gem vuran bir kurum sistemimiz var. şimdi bir tv. genel müdürü ben böyle bir kanal yapmak istiyorum dese dünuyada kim yapmış hani var mı yapan der, malum para sahipleri"
der ve susarım su içmeye giderim.
adamlar şu an yeşillik, at ve insan gösteriyor ama büyük bir zevkle izletiyorlar. masraf falan sıfırdır herhalde. darısı bizim kanllardan birinin ya da şeşinin başına diyelim.
şimdi "elin ingilizinin hayranı, onları örnek gösteriyor gene taklitçilikten kurtulamayacağız lan" diyenlere
"yahu yok işte yaratıcılığımıza gem vuran bir kurum sistemimiz var. şimdi bir tv. genel müdürü ben böyle bir kanal yapmak istiyorum dese dünuyada kim yapmış hani var mı yapan der, malum para sahipleri"
der ve susarım su içmeye giderim.
adını bbc entertainment olarak değiştirmiş kanal. the weakest link (en zayıf halka) kanalın en başarılı yapımıdır kanımca.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar