bugün
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- gocusuz sözlük5
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- erkeklerin giderek feminenleşmesi8
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması7
- bira cips6
- sudekiray7
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- şeytan5
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- laptop5
- sözlük kızlarının kombinleri20
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- israil'in gazze'ye saldırısında 7 filistinli öldü2
- ömer hayyam2
- velvet vs nervio19
- maden suyu4
- aga be şarkılar5
- binlerce dansöz var2
- friedrich hegel la bi cay icek2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- sony playstation 52
- oytun erbaş3
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- ispanya20
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- folk horror2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- 2026 dünya kupası25
- ona bir şey söyle8
- aylık 550 milyar tl'yi götüme soksam mı sorunsalı2
- mezarlıkları sevmek5
- futbol14
- dünya19
- yalnizca deli yalnizca sair2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- manyak olmaya karar verdim9
- bir zaman hatası2
- ktç birader4
- slavko vincic15
- taksim'e ikinci eyfel kulesi3
menejerlik oyunlarında harikalar yaratan, bayern munchen altyapısında yetişmiş futbolcu.
uğur inceman' ın eski ekibi greuter furth' ten sezon başında kasımpaşaspor' a transfer olan fizik gücü yüksek ön libero.
beşiktaş a geldiği söylenen ve besiktaş ın bu oyuncuyla trasfer dönemini kapattığı iddia edilen futbolcu. fotoğrafı için:
http://china.goal.com/tr/...rbaros%20Barut&PgId=4
http://china.goal.com/tr/...rbaros%20Barut&PgId=4
cm 03 04'de "large database" açtığınızda çıkan, ve orada d/dml olarak görev yapan, birkaç defa beşiktaş'a almışlığım da bulunan futbolcu. cm'de tam bir görev adamı idi. bakalım gerçek hayatta nasıl bir performans sergileyecek. yalnız daha gelir gelmez "ben küçüklükten beri beşiktaşlıyım." diyerek bizleri yarmıştır, o ayrı konu. biz ne fanatik beşiktaşlılar gördük be barbaros. *
beşiktaş futbol takımının kasımpaşaspor'dan 2007-08 sezonu 2. yarısı için kiraladığı, 1985 doğumlu stoper futbolcu.
Gerçekten küçüklüğünden beridir gerçek beşiktaşlıdır. Bunu boşu boşuna söylediğini sananlar yamuluyor. Ayrıca 1983 doğumludur. Beşiktaşta oturmaktadır.
Söylenin aksine Barbaros Beşiktaş'a değil Ankaragücü'ne gitmiştir.
konyaspor 'a trasnfer olan eski cm dinamosu.
adanaspor-kasımpaşa bank asya 1. lig play off finalinde eski takımı kasımpaşa karşısında türkiye kariyerinde ilk kez kırmızı kart görmüştür.
managerlik oyununda harikalar yaratan ama sahada hakemin anasına sövüp final maçında takımını eksik bırakan gariban topçu.
adana ya hiç bir faydası olmadı. tüm sezonun emeklerine incir ağacı dikti.
adana ya hiç bir faydası olmadı. tüm sezonun emeklerine incir ağacı dikti.
27.05.2012 tarihinde oynanan kasımpaşaspor-adanaspor maçında maçı satarcasına kırmızı kart görüp takımına alene ihanet etmiş olan futbolcumsu.
levent erişin yerinde olsam bugün onu takım otobüsüne bile almam yazık ne gerek vardı o pozisyonda hakeme o kadar itiraz ediyorsun.
levent erişin yerinde olsam bugün onu takım otobüsüne bile almam yazık ne gerek vardı o pozisyonda hakeme o kadar itiraz ediyorsun.
27 mayıs 2012 kasımpaşaspor-adanaspor maçında yaptığı icraatten dolayı ağız burun dalınsa haktır futbolcusudur.
yıllar önce kasımpaşa birinci ligde kalma mücadelesi verirken 'beşiktaş'la anlaştım' açıklaması yapan oyuncu.neyse ki beşiktaş anlaşmamış kendisiyle.27 mayıs 2012 adanaspor kasımpaşa maçında da eski takımına karşı oynarken son derece gereksiz hatta malca bir şekilde takımını on kişi bırakarak adanaspor'un zorunlu olarak euro 2004 yunanistanı gibi oynamasına sebep olmuştur.
teknik direktör ya da klüp başkanı olsanız bugün oynadığı maçtan sonra üstüne para verseler kendi klübünüzün kapısından içeri sokmazsınız. gereksiz bir top tepici.
koskoca takımın 1 yıllık emeğini 1 dakikada heba eden karaktersiz futbolcu. açık ve net maçı sattığını düşünüyorum ben, yoksa hiç bi insan zekası böyle bi dangalıklık yapamaz. adanaspor kaybedebilir en azından oyununu oynadı 10 kişiyle 2-2ye getirdi maçı sağlık olsun bu yıl olmazsa seneye olur ama ben bu herifi bu takımda bi daha izlemek istemiyorum ilk iş sözleşmesinin feshedilmesi lazım bu herifin takımına arkadaşlarına böyle bi saygısızlık yapan böyle yarı yolda bırakan hayallerini çalan bi adamın bu takımda yeri yok.
bugün oynanan ve hala oynanmakta olan adanaspor boluspor maçında adanaspor taraftarının top her ayağına geldiğinde ıslıkladığı futbolcu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar