bugün

yarı saydam, içi sıvı dolu, sarı kürelerdir. omega 3 bakımından zengindir. bünyeye vitamin ve kilo alımı konusunda yararlı olduğu söylenir. patlayınca berbat kokar. yine de sağlıklı bir şeydir -sanırım-.
* * *
(bkz: balık yağı)
Kimileri boyu uzaması için kimeleri zeka kimileri kalıplanmak için kullanır.

Ağızda kırıldığı zaman kokusu uzun süre gitmez sıvısı balık suyu gibidir ve kokusu iğrençtir.
esasen balığın kendini veyahut yağını tüketmek makbuldür. kokusu ve meşakkati fazla olduğundan pek tercih edlimez. bunun yerine kapsül şekilde vitamin hapları vardır. beyin gelişiminden saçların gürlüğüne, sinir sisteminden dolaşım sistemine bir çok yararı vardır.
uzun süre kullanıldığında gerçekten çok faydası olan besin takviyesi. özellikle küçük yaştaki çocukların kullanması tavsiye edilir, gerek okuldaki başarısı gerekse bedensel gelişimi açısından yararı vardır. diğer yandan herkesin alması gereklidir ki orta yaşlı kişilerin kalp ve damar sağlığı açısından hayati önemi olduğu söylenir. ayrıca kendimden biliyorum unutkanlığı da azalttığını söyleyebilirim.
annemin daha zekalı olmam için eczaneden bilmem kaç liraya aldığı herkese göre pek yararlı bence şehir efsanesinden ileri gitmeyen ilaçımsı.
bir akrabama psikoloğu tarafından tavsiye edilen hap. bizde kullanmaya başladık ailecek zekalanacaz inşallah.
Balığı tüketmekte iyidir bu hapı kullanmakta...
Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak gerek. Dev gibi bir balık bitirmen gerekiyor ki 1000 mg lık bir hapa denk düşsün.
Faydalı haptır fakat eczaneden almak gerek. Ömür boyu kullanmak gerekir.
Çok da bilinmeyen bir yönüyle antidepresan alternatifi bir haptır. Bu konuyu iyice araştırdım ve yapılan araştırmalarda balık hapının depresyon üzerinde normal bir antidepresandan %6 oranında daha etkili olduğunu öğrendim. Öğrenmekle kalmayıp bedenimi bilime vakfederek bizzat denedim. 15 gündür düzenli olarak günde bir kapsül balık hapı yutuyorum, şikayetçi olduğum obsesif kompulsif bozukluk semptomlarında yarı yarıya azalma oldu. Psikolojik problemler yaşayan varsa bu mevzuyu doktoruna bir sorsun, sakıncası yoksa kullansın derim.
© copyright 2005 - 2026