bugün
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- friedrich hegel la bi cay icek14
- velvet58
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak8
- yazarların favori giyim markası9
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim3
- mohamed salah ghaly4
- alparslan kuytul15
- hayattaki en değerli şeyler6
- insan olmaya ceyrek kala15
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- mini etek giyen öğretmen2
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar5
- bilinçaltı algılama6
- iş vs seks2
- 2026 ekonomik krizi16
- evde soğuk kahve yapımı7
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- migros'a sorulacak tek soru23
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- erotik şiir4
- aleksey batrakov28
- yalnızlıkla sevişmek5
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- victor osimhen20
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- sana ihtiyacımız olmaz diyen akraba3
- hurdacıya gidiyorum7
- sınıfın en güzel kızı4
- osuruktan şiirler60
- akıl3
- kavgada söylenen tehdit cümleleri3
- ioçk silik yesin kampanyası6
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- enayimiknatisii6
- bir erkeğe en çok yakışan şey2
- tostumu yaptım11
- tombul efes3
- g i l d e d l i l y16
- yoga2
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
canavar gibi, illithid'li bir teaser ile duyurulmuştur.
geliyor olm! 19 sene sonra geliyor gönlümün efendisi.
https://www.youtube.com/watch?v=bYLaV3f3yp4
geliyor olm! 19 sene sonra geliyor gönlümün efendisi.
https://www.youtube.com/watch?v=bYLaV3f3yp4
sigortalı bir işde ısrarcı olmaya devam ediyorum .
asosyallik de hayat yok .
heba olan zamana yazık .
asosyallik de hayat yok .
heba olan zamana yazık .
Ayrıca oyuncu kitlesinin larian studios'a olan inancı tam ve oyun büyük bir hype içinde bekleniyor. çünkü larian d&d kurallarına sadık kalacağını belirtiyor. Ayrıca wizards of the coasts ile son derece yakın bir iş birliği içindeler.
Hadi lan, efsaneye yakışır bir şey çıkarın hacı.
https://www.youtube.com/watch?v=LI4v6hC_rjM
Hadi lan, efsaneye yakışır bir şey çıkarın hacı.
https://www.youtube.com/watch?v=LI4v6hC_rjM
https://m.youtube.com/watch?v=0KMuHNX2TBI
Geçen yine Baldur's gate 3 oynarken aklima geldi bu ustalik eseri müthiş parcayi sizinle paylaşmak istedim. Umarim degerini bilirsiniz.
Geçen yine Baldur's gate 3 oynarken aklima geldi bu ustalik eseri müthiş parcayi sizinle paylaşmak istedim. Umarim degerini bilirsiniz.
Türkçe dil desteğinin gelmesi iyi
Rockstar Games
Ubisoft
Electronic Arts gibi firmalarında bundan ders çıkarmaları dileğiyle.
Rockstar Games
Ubisoft
Electronic Arts gibi firmalarında bundan ders çıkarmaları dileğiyle.
sıra tabanlı c-rpg alanında işbu entry tarihi itibarı ile gelmiş geçmiş en iyi oyun.
abi öyle bir oyun yapmışlar ki, mesela oynuyorsun, bir yerde düşmanla kapıştın, tüm ekip öldü. save'den tekrar başlattın, bu sefer bambaşka şeyler geliyor başına. kararların, yaptığın her hareket, gidişatı resmen tamamen farklı bir eksene sokuyor. hikaye bir anda bambaşka bir hal alabiliyor. bak sadece bir önceki save'e dönerek bile bir öncekinden daha farklı bir hikayeyi oynuyor oluyorsun. oyunda yüzlerce, belki binlerce diyalog var, ve her diyalogda farklı sonuçlar elde ediliyor. yani yolda yürürken bir karaktere rastlayıp onunla bir konuşayım diyorsun, kendini bir anda bambaşka bir macerada buluyorsun. o macera da bir şekilde ana hikayeye bağlanıyor filan. müthiş ya.
özellikle benim gibi 40 yaş ve üzeri kişiler için bu oyun bir başyapıt. çünkü biz her türlü oyunu bol bol oynadık, malum sıra tabanlı c-rpg (computer role-playing game) türünde oyunlar da bolca oynadık. o yüzden şimdiki nesil bu sıra tabanlı oyun olayını, sıralı kombat sistemini yadırgayabilir. ama benim kuşak, 1980-1985 arası doğumlu, masaüstü frp oynamış, frp edebiyatını bilen seven tayfaya ilaç gibi gelmiştir bu oyun.
ben de bir oyun geliştiricisiyim, bir firmada 3d oyun bölüm tasarımları yapıyorum. bu oyun gerek hikaye, gerek oynanış, gerek kombat sistemleri, her şeyi ile gerçekten acayip emek sarfedilmiş, acayip titizlikle çalışılmış, muhteşem bir sanat eseri. nasıl yapmışlar o diyalogları ve o diyalogların ana hikayeyi etkilemesi olayını gerçekten aklım almıyor. yani iki seçenek sunup, ya a'dan git ya b'den git demiyor oyun. oyun sana a'dan c'ye, d'ye sonra b'ye git" diyor, a'dan b'ye gidişte bir sürü yol sunuyor. bu oyunu her oynayan kişi, tamamen kendine özgü bir gidişat ile oynar, hepsi farklı bir deneyim yaşar. yani şu anda bu oyun benim nezdimde en iyi oyunlar sıralamamda direkt ilk üçe girer.
abi öyle bir oyun yapmışlar ki, mesela oynuyorsun, bir yerde düşmanla kapıştın, tüm ekip öldü. save'den tekrar başlattın, bu sefer bambaşka şeyler geliyor başına. kararların, yaptığın her hareket, gidişatı resmen tamamen farklı bir eksene sokuyor. hikaye bir anda bambaşka bir hal alabiliyor. bak sadece bir önceki save'e dönerek bile bir öncekinden daha farklı bir hikayeyi oynuyor oluyorsun. oyunda yüzlerce, belki binlerce diyalog var, ve her diyalogda farklı sonuçlar elde ediliyor. yani yolda yürürken bir karaktere rastlayıp onunla bir konuşayım diyorsun, kendini bir anda bambaşka bir macerada buluyorsun. o macera da bir şekilde ana hikayeye bağlanıyor filan. müthiş ya.
özellikle benim gibi 40 yaş ve üzeri kişiler için bu oyun bir başyapıt. çünkü biz her türlü oyunu bol bol oynadık, malum sıra tabanlı c-rpg (computer role-playing game) türünde oyunlar da bolca oynadık. o yüzden şimdiki nesil bu sıra tabanlı oyun olayını, sıralı kombat sistemini yadırgayabilir. ama benim kuşak, 1980-1985 arası doğumlu, masaüstü frp oynamış, frp edebiyatını bilen seven tayfaya ilaç gibi gelmiştir bu oyun.
ben de bir oyun geliştiricisiyim, bir firmada 3d oyun bölüm tasarımları yapıyorum. bu oyun gerek hikaye, gerek oynanış, gerek kombat sistemleri, her şeyi ile gerçekten acayip emek sarfedilmiş, acayip titizlikle çalışılmış, muhteşem bir sanat eseri. nasıl yapmışlar o diyalogları ve o diyalogların ana hikayeyi etkilemesi olayını gerçekten aklım almıyor. yani iki seçenek sunup, ya a'dan git ya b'den git demiyor oyun. oyun sana a'dan c'ye, d'ye sonra b'ye git" diyor, a'dan b'ye gidişte bir sürü yol sunuyor. bu oyunu her oynayan kişi, tamamen kendine özgü bir gidişat ile oynar, hepsi farklı bir deneyim yaşar. yani şu anda bu oyun benim nezdimde en iyi oyunlar sıralamamda direkt ilk üçe girer.
Elçin Sangu'nun saatlerini harcadığı harika oyun.
Keşke bende oynayabilsem.
Keşke bende oynayabilsem.
Korsan indireyim dedim, korsan sürümünde Türkçe dil desteği yoktu.
Şaka gibi.
Şaka gibi.
Gündemdeki Haberler