bugün
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- tai lung50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı29
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- gece gelen makarna yeme isteği10
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- claudian clouds15
- dünyayı kimler yönetiyor5
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- iyi geceler4
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- çağımızın ahlak tiyatrosu2
- havaların soğumaya başlaması3
- büyü yapan sözlük yazarları11
- sedat pekmez4
- ölmüş birini özlemek3
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- sözlükte cin var mı6
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- esenyurt ta polis memurunun şehit edilmesi2
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- teomancalmasur9
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- belaruslu kızlar2
- akrostişli şiir8
- arkadaşlar bir şey dicem7
- geceye bir şiir bırak7
- bu hesap gizlidir3
- enayimiknatisii21
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- salça yapan sözlük kızı10
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- nervio8
- demleme usulü makarna5
- eşşek gözlü sözlük yazarı5
- türkiyede doğmak3
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- victor osimhen10
- güne bir ahmet kaya şarkısı bırak2
- mucizelere inanıyor musunuz6
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- sarapci koala55
- singapur da doğmak3
- kendini eleştirebilen insan7
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
solda bir anda nickini görünce tebessüm eden. teşekkür eder iyi yazmalar dilerim.
https://www.youtube.com/watch?v=cJRP3LRcUFg
https://www.youtube.com/watch?v=cJRP3LRcUFg
gözümden nasıl kaçtığını merak ettiğim, on ikinci nesil hanımefendi. hoşgeldiniz, iyi yazmalar dilerim.
kimseye sataştığı olmayan kimseyi de tanımayan yazar. sol çerçeve o kadar kötü ki, sol çerçevede kimsenin yazdığını dahi artık okumuyorum. az okuyorum ya da. gelen tepkiyi anlamadım. başlıkta önceki yazılanlara sıklıkla girip bakmıyorum. başlığa göre entry giriyorum. konu ilgimi çekerse ancak o zaman diğer entrylere göz gezdiriyorum. kimseye özel mesaj da atmıyorum. okuduğum entryde hoşuma gitmeyen varsa nadiren, entrynin içeriğine uygun yazı yazıyorum, kişinin kendisiyle alakalı değil. kendisiyle ilgili olmayan başlıkta kendisine yanıt verdiğimi düşünen insanlar kendilerini bu kadar ciddiye almamalı. mesela sorup soruşturmadan, acaba gerçekten bana mı dedi bunu diye olayı delillendirmeden kimsenin nick altına gelip agresif tepki dile getirmiyorum.
daha öncelerde de yazmıştım. insanların pek çoğu vasattır, sıradandır. kendisiyle alakalı olmayan her şeye atlayıp üzerine alınıp sonradan pişman olacağı şeyler yazmak, sıradan, alelade insanın özelliğidir. sıradan insanlar sürekli tepkiseldir. sürekli bir agresiftir. ama hiçbiri bilişsel kabiliyetlerini kullanıp olayıları yeterince derin analiz edemezler. sadece sözlüğün değil, tüm türkiye'nin temel problemlerinden biridir bu. beyni gelişkin insan kortikal bölgelerini kullanır olayı analiz eder. mesela çok basitçe ortaya yazılan entrynin, kendisiyle hiç alakası olmayan birinin yazdığı entrynin kendisine yanıt olarak girilemeceğini bilir. ama beyni limbik sistem ötesine çalışmayan, primitifler havada sinek uçsa saldıracak yer arar. temeel hayvan içgüdüsü bu. hatırlayın doğada nasıl hayvanlar en ufak tehditten tetiklenir de saldırırlar, aynı öyle.
sevgili arkadaşlar, biraz kortikal eğitimle her şey halloluyor. bu da tecrübeyle, yaşla oluyor.
edit: ya entrym orada duruyor zaten. üstte de yazdım entrymi neden size yazılmış gibi okuyorsunuz. entrymde adınız mı geçiyor? başlıkta önceki entrylere bakmadım bile başlığa göre yazdım. entryde size yanıt olarak yazılmış bir durum mu var? tumblr erkekleri türkiye'deki çirkin erkeklerin büyük bir kısmı tarafından hakarete uğrar. eleştirilir. bakın ekşi sözlük'e, forumlara. bu ortada olan bir şey. bunun neresi sizin entrynize yanıt?
daha öncelerde de yazmıştım. insanların pek çoğu vasattır, sıradandır. kendisiyle alakalı olmayan her şeye atlayıp üzerine alınıp sonradan pişman olacağı şeyler yazmak, sıradan, alelade insanın özelliğidir. sıradan insanlar sürekli tepkiseldir. sürekli bir agresiftir. ama hiçbiri bilişsel kabiliyetlerini kullanıp olayıları yeterince derin analiz edemezler. sadece sözlüğün değil, tüm türkiye'nin temel problemlerinden biridir bu. beyni gelişkin insan kortikal bölgelerini kullanır olayı analiz eder. mesela çok basitçe ortaya yazılan entrynin, kendisiyle hiç alakası olmayan birinin yazdığı entrynin kendisine yanıt olarak girilemeceğini bilir. ama beyni limbik sistem ötesine çalışmayan, primitifler havada sinek uçsa saldıracak yer arar. temeel hayvan içgüdüsü bu. hatırlayın doğada nasıl hayvanlar en ufak tehditten tetiklenir de saldırırlar, aynı öyle.
sevgili arkadaşlar, biraz kortikal eğitimle her şey halloluyor. bu da tecrübeyle, yaşla oluyor.
edit: ya entrym orada duruyor zaten. üstte de yazdım entrymi neden size yazılmış gibi okuyorsunuz. entrymde adınız mı geçiyor? başlıkta önceki entrylere bakmadım bile başlığa göre yazdım. entryde size yanıt olarak yazılmış bir durum mu var? tumblr erkekleri türkiye'deki çirkin erkeklerin büyük bir kısmı tarafından hakarete uğrar. eleştirilir. bakın ekşi sözlük'e, forumlara. bu ortada olan bir şey. bunun neresi sizin entrynize yanıt?
millete sataşıp ünlü olduktan sonra kaset çıkaracağı iddia edilen yazar, bu yaza damgasını vuracakmış.
verdiği cevap maruz kaldığı ithamlar için yeterli değil.
iddia sahiplerinin ebeleri hakkında yorum ve görüşlerini de bekliyoruz. seviyeli tartışma arayan siyaset meydanına katılsın. burası uludağ sözlük. kendinize gelin lütfen.
verdiği cevap maruz kaldığı ithamlar için yeterli değil.
iddia sahiplerinin ebeleri hakkında yorum ve görüşlerini de bekliyoruz. seviyeli tartışma arayan siyaset meydanına katılsın. burası uludağ sözlük. kendinize gelin lütfen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar