bugün
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı7
- türk kahvesi eşlikçisi4
- velvet hanımkızımız4
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- seni ne mutlu eder sorusu3
- bik bik'e hediye edeceğim mutfak4
- donsuz bedevi6
- 0 0 721
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması10
- aşure vs waffle7
- ismet gürbüz ile berlin gece hayatına akmak4
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- hergün dondurma yenir mi3
- ahmet burak erdoğan7
- kürtler sizden nefret ediyor2
- akepede kliklerin savaşı11
- yakışıklı olmanın faydaları2
- şeyhin götüne priz sokmak3
- pandela15
- sözlük erkeklerinin zeki seksi ve kültürlü olması2
- ülkenin burokrasini ele geçirerek darbe yapmak2
- erdoğan olmasa türkiye bölünür4
- israil10
- chp grup toplantısı3
- sözlük kızlarının dantelleri2
- para parayı çeker mi5
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik5
- atatürkçü zannedilen ünlüler3
- tek başına uzun yol gitmek7
- türkiye13
- bik bik'in aşuresi6
- dindar nesil yetiştirmek2
- iran abd doha görüşmesi3
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması4
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- mıknatısların sevişgen olması2
- aktrollerin bana bir şey olmaz sanrısı3
- depremlerin sebebi2
- tuzla bit pazarı2
- türk düşmanlığı allah'a düşmanlıktır3
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- bugün ne yaptınız5
- arkadaş2
- türkiye büyüyor3
- ona bir cümle bırak8
- 30 haziran4
- düşünmek hakkında düşünmek5
- türklerin pis olması6
- sözlük kızlarının kirpikleri2
- ali naci küçük2
Kadrolu eylemci.
Her hıyara tuzunu alıp direniş diye koşan tiplerden.
Sözlüğü Propaganda amaçlı kullanan tiplerden.
Muhtemelen pkklıdır.
Her hıyara tuzunu alıp direniş diye koşan tiplerden.
Sözlüğü Propaganda amaçlı kullanan tiplerden.
Muhtemelen pkklıdır.
Sağlam bir Kürt yoldaş ama biraz şiddete meyilli hatta bana da pasif direnişçi olduğum için kızıyor, kızma be hewal benim tarzım da böyle işte ne yaparsın.?
Kendi nickaltını uplayan ezik k*rt feminist.
(#36634538) entryi güzel yazmışsınız hoş yazmışsınızda keşke alıntı olduğunu belirtseydiniz çünkü aksi takdir de çalıntı oluyor. iyi yazmalar.
T: bir yazar.
T: bir yazar.
Muhtemelen solcu görünümlü kürt veya kürt yalakası bir yazar kullanıcı adı öyle bir izlenim oluşturuyor.
Feminen yazıları ile hoş bir yazar.
kürdistan kurulunca gidecek olan yazardır, gitmez ise ben bulup götüreceğim.
edit: ciddiyim.
edit: ciddiyim.
Feminizm, solculuk,bu meydan kanlı meydan,dağlara gel, lgbt onur yürüyüşü,idealar dünyası,marx her zaman doğruyu söyler, Mao kalp Che.
Hayatı bunlar arasında dönüyor. içindeymiş gibi tanıyorum bu tipleri.
Hayatı bunlar arasında dönüyor. içindeymiş gibi tanıyorum bu tipleri.
On birinci nesil olmasına karşın kendini bana sevdirebilmiş olan, fikren de uğuştuğumuzu düşündüğüm tatlış yazarcıktır.
Devamı gelebilir.
Devamı gelebilir.
benim olan ormanı, kaplumbağayı, karıncayı sahiplenip bana duygu sömürüsü yapıyor.
sanki ben yaktım.
hadi diyelim ki devlet yaktı. varsayalım.
sebebi ne? teröristlerin barınamaması için.
eğer o duygu sömürüsü yaptığın kadar seviyorlarsa ormanları, karıncaları o zaman siktirir giderler.
bu kadar basit.
eğer bu yangın muğla, mersin, adana'daki orman yangınları gibi mevsimsel yangınlar değilse ve siyasi ise.
bunun yine tek sorumlusu o teröristlerdir.
şimdi gelir ''onlar terörist değil gerillacı ve tüm evren hepimizinci'' tipler.
edit: sözlüğümüzdeki terörist seviciler de eksilemekle kalmasın. bu başlık altında bir bir ben terör sevicisiyim diye belirtsin.
sanki ben yaktım.
hadi diyelim ki devlet yaktı. varsayalım.
sebebi ne? teröristlerin barınamaması için.
eğer o duygu sömürüsü yaptığın kadar seviyorlarsa ormanları, karıncaları o zaman siktirir giderler.
bu kadar basit.
eğer bu yangın muğla, mersin, adana'daki orman yangınları gibi mevsimsel yangınlar değilse ve siyasi ise.
bunun yine tek sorumlusu o teröristlerdir.
şimdi gelir ''onlar terörist değil gerillacı ve tüm evren hepimizinci'' tipler.
edit: sözlüğümüzdeki terörist seviciler de eksilemekle kalmasın. bu başlık altında bir bir ben terör sevicisiyim diye belirtsin.
savaş değil barış dediği için, katliamlar son bulsun dediği için,
emeğin zaferini, kapitalizmin köhneleşmişliğini, kokuşmuşluğunu ifşa ettiği için,
her ulusun dilini, dinini, kültürünü özgürce yaşamasını savunduğu için: pkk'li, hain, terörist, kürtçü olarak yaftalanan yazar. ben adaleti, özgürlüğü, barışı savunduğum sürece bu şekilde yaftalanmaya devam edeceğim muhtemelen.
dar kafalılar bilsinlerki bu taleplerimden hiçbir zaman beri durmayacağım! ve bu talepleri dile getirdiğim için pkk'li, kürtçü, hain oluyorsam eğer; evet siz vatanseversiniz, yurtseversiniz. ben vatan hainiyim, yurt hainiyim.
emeğin zaferini, kapitalizmin köhneleşmişliğini, kokuşmuşluğunu ifşa ettiği için,
her ulusun dilini, dinini, kültürünü özgürce yaşamasını savunduğu için: pkk'li, hain, terörist, kürtçü olarak yaftalanan yazar. ben adaleti, özgürlüğü, barışı savunduğum sürece bu şekilde yaftalanmaya devam edeceğim muhtemelen.
dar kafalılar bilsinlerki bu taleplerimden hiçbir zaman beri durmayacağım! ve bu talepleri dile getirdiğim için pkk'li, kürtçü, hain oluyorsam eğer; evet siz vatanseversiniz, yurtseversiniz. ben vatan hainiyim, yurt hainiyim.
Güzel entryler giren yazar, faşolar pek sevmez.
özel mesaj alımı kapalıymış, bari buradan belirteyim.
(#39030424)
artını verdim kardeşim, malum oy konusunda cömert bir insanım. çünkü bak; 6 gemili bilal, kaç-ak saray, ayakkabı kutuları, yolsuzluk rekortmeni türkiye vs. bunlar doğru.
lakin onun o çocukluğundan, kolay yönlendirilebilirliğinden; ailesinin eğiliminden ve sorumsuzluğundan, bilinçsizliğinden, ölüsünden dirisinden faydalananların gayet de kan emici ve kandan, provakasyondan beslenen birer yılan olduğunu gayet de iyi biliyoruz.
onu o sokağa çıkaran, eline taş yüzüne poşu verip etrafa saldırtanların da kimlerden talimat aldığını biliyor ve uyuşturucu parasıyla devlet kurmaya çalışan ağaları, ağababalarını az çok tanıyoruz.
(#39030424)
artını verdim kardeşim, malum oy konusunda cömert bir insanım. çünkü bak; 6 gemili bilal, kaç-ak saray, ayakkabı kutuları, yolsuzluk rekortmeni türkiye vs. bunlar doğru.
lakin onun o çocukluğundan, kolay yönlendirilebilirliğinden; ailesinin eğiliminden ve sorumsuzluğundan, bilinçsizliğinden, ölüsünden dirisinden faydalananların gayet de kan emici ve kandan, provakasyondan beslenen birer yılan olduğunu gayet de iyi biliyoruz.
onu o sokağa çıkaran, eline taş yüzüne poşu verip etrafa saldırtanların da kimlerden talimat aldığını biliyor ve uyuşturucu parasıyla devlet kurmaya çalışan ağaları, ağababalarını az çok tanıyoruz.
Yine yazmış çizmiş. .
Sınıf ayrımı falan
Dikta falan
Deniz mahir sol yumruk oley.
Sınıf ayrımı falan
Dikta falan
Deniz mahir sol yumruk oley.
Gündemdeki Haberler